Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

O procent - znaczny!:-)

A, gdy nawet niczego to nie zmieni - jakoś tam sobie wmówią...

Na tym ten cały dinx polega.

A i żona lub kochanka - milej i chętniej przylgnie.

Albo nie?:-)

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

O procent - znaczny!:-)

A, gdy nawet niczego to nie zmieni - jakoś tam sobie wmówią...

Naprawdę jestem skłonny do testów, ale idzmy na całosc! Zamiast badziewnych stoliczków za kilkanascie tysięcy lub. nie daj bóg, za parę tysięcy , przetestowałbym set jaki uzyto do prezentacji jakiegos hi endu kilka lat temu w Las Vegas. Mówie tu o zestawie stolików i podkładek Critical Mass plus set kabli Kubala sosna za (razem) 170 000 USD :)

Zapewne róznic by nie było bo mam budzetowy system...o ja nieszczęsliwy :))

Z sosny utwardzonej robię sobie podłogę w kuchni...:-)

Etam, nieszczęśliwy...

Zwykły, mundry chop!:-)

Ps - "budżetowy"???

Aż byś się zdziwił.

Zresztą od tygodni zalega w paczuszkach, bo to i czasu brak, i miejsca i ochoty....:(

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Gość rydz

(Konto usunięte)

Chłopy i Baby albo i odwrotnie , co byście nie napisali o audio to jeden " wielki cyrk " żeby nie wiem jakie indywiduum głosilo swoje tezy możecie to olać sikiem prostym .

Indywiduum to JA / TY inny , a każdy posiada własne cechy , forum jest po to by pierdzielić w kółko jedno i to samo .

Chcesz dobrać zestaw brzmieniowo odpowiadający twoim gustom , sam do tego musisz dojrzeć , tego czytanie na forum da ci namiastkę , właściwie są takie tam w większości popłuczyny , a już na pewno biorąc poziom niniejszego forum .....

Chłopy i Baby albo i odwrotnie , co byście nie napisali o audio to jeden " wielki cyrk " żeby nie wiem jakie indywiduum głosilo swoje tezy możecie to olać sikiem prostym .

Indywiduum to JA / TY inny , a każdy posiada własne cechy , forum jest po to by pierdzielić w kółko jedno i to samo .

Chcesz dobrać zestaw brzmieniowo odpowiadający twoim gustom , sam do tego musisz dojrzeć , tego czytanie na forum da ci namiastkę , właściwie są takie tam w większości popłuczyny , a już na pewno biorąc poziom niniejszego forum .....

Siejesz defetyzm podpalasz forum i mówisz mową nienawiści ;) +1

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Siejesz defetyzm podpalasz forum i mówisz mową nienawiści ;) +1

I jeszcze jest taka wielka gnida, że strach!:-)

Zwyczajnie - nie lubi ludzi, psiajucha.

Za co go tedy lubimy?:-)

Nic nie kumasz, muda...

Rydz był pierwszym Kolegą, który mi odpowiedział, gdym lata temu na forum wlazł...

Opieprzył mnie, że hej...:) od tej pory się lubimy:)

Fajny typ.

I szczery.

Póki co - nikomu nie muszę ręki ściskać gwoli przepraszania.

Tobie - też!:-)

Fajnego wieczoru życzę - Jacek.

Ps - myślałem, że drzemiesz, rydzowa cholero!:-)))

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Naprawdę jestem skłonny do testów

Namówiłeś mnie. Zakupię te z aledrogo - w końcu mam 14 dni na oddanie bez podawania przyczyn. Jak dosłyszę jakąś zmianę, w co trochę wątpię, ale nóżwidelec, to odeślę i kupię chińskie. I jak bogacz pełną gębą będę się cieszył tą odrobina luksusu za 36$.

Edytowane przez Adalbert95

Wg forumowych znafcuf sprzęt gra od 6 tysiecy za klocek :) więc z moim tanim badziewiem nawet hi fi nie mam :)))

No tak, trzeba kupić Voicekraft za 299 zł (5-cio drożne). Będzie git.

Mnie od lat zastanawia, jak łone - przewalające tony klocków, potrafią ocenić brzmienie, cudność i radosność tychże.

Przecież doba ma zaledwie 24 godziny, a to i drzemnąć się trzeba, i babę uspokoić, szmal przeliczyć, na forumie popisać...

Strach, jak mało casu.

A łune wciąż mnóstwo czasu mają!:-)

Przy trzech płytach na krzyż z samplerami do testowania tych swoich cudeniek jeszcze idzie się obrobić.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Fajny typ.

I szczery.

To dlaczego tak uparcie wypowiada się negatywnie o sprzęcie który modyfikuję skoro nigdy takiego nie słuchał ?

Zresztą nie tylko on . Przyjmę krytykę ale na podstawie faktów a nie wróżb z wosku i fusów kawy ...

Widzę że na " podanie ręki " Rafałek z różowego BMW zbanował mnie w wątku o tej marce :)

Trzeba się naprawdę zwijać z tego forum .

Widzę że na " podanie ręki " Rafałek z różowego BMW zbanował mnie w wątku o tej marce :)

Przeciez sam napisales ze nie masz zamiaru tam pisac to po co te zale? Watek jest o BMW, a nie hybrydach co 4l pala. Przynajmniej 3 osoby zwrociły ci tam uwage ze glupoty piszesz, potem jako pierwszy zaczeles obrazac jednego uzytkownika. Potem mnie i moj samochod mimo ze go tylko na obrazkach widziales. Słomy z filców mi tam nie trzeba. Do tego masz bana na start we wszystkich moich wątkach. Kończe rozmowe z tobą na jakikolwiek temat.

?👈

Tacy, Drogi Rappartortu - dopiero mają fatalnie!:-)

Nie mają fatalnie. Podobają mi się zestawy i aranżacje pomieszczeń, które tutaj zamieszczają na fotkach bardziej zamożni koledzy. Nie zazdroszczę im, cieszę się że mają pieniądze, warunki i mogą rozwijać swoje hobby, nawet jeśli ta realizacja bywa w niektórych wypadkach nieco zwariowana. ;) Myślę że, fajnie jest mieć swój własny dom, który można wykończyć według własnego "widzi mi się" i przeznaczyć jakieś większe pomieszczenie na audio. ;) Jeśli miałbym takie warunki i czas pewno bawiłbym się tak samo jak oni, choć może w trochę bardziej ograniczonym zakresie. Póki co zacieszam z własnego stanu posiadania. Nie jest on wielki, ale jak dla mnie zupełnie wystarczający. ;)

Edytowane przez Mrok

Do tego masz bana na start we wszystkich moich wątkach

To mnie rozbawiłeś . W Warszawie to chyba na Mysiej było nazywało się GUKPiW

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Gość rydz

(Konto usunięte)

To dlaczego tak uparcie wypowiada się negatywnie o sprzęcie który modyfikuję skoro nigdy takiego nie słuchał ?

A bo dasz wiarę w to że jeden z modeli dostał dwadzieścia kilka minut w tzw p***ę i zdechły końcówki ? :)

Co z nogą , może być ? :)

A bo dasz wiarę w to że jeden z modeli dostał dwadzieścia kilka minut w tzw p***ę i zdechły końcówki ? :)

Nie dam wiary .

Gdyby tak było to dawno byś już to wykorzystał i napisał .

Jako osoba osłuchana powinieneś łatwo wyłapać moment przesterowania i kiedy należy zmniejszyć głośność a jeżeli słuchałeś na wyraźnym przesterowaniu to znowu nie świadczy to o Tobie dobrze .

Nie wiem co oznacza zdechły . Wzmacniacze te mają zabezpieczenia przeciążenia i się po prostu wyłączą .

I jeszcze jedna uwaga jak już chciałeś napisać że coś co robiłem " zdechło".

Modyfikacje nie mają nic wspólnego ze zmianą mocy , zasilania czy chodzenia . To zostaje fabryczne .

;)

Edytowane przez gonarek
offtopic

Panowie muda44 i rafal735r - jeżeli w tym wątku jeszcze raz pojawi się wzmianka na temat producenta aut z Bawarii, to zaczną się sypać punkty. To samo dotyczy również wszystkich pozostałych dyskutantów.

Jest na sali rasowy audiofil???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gdzie taki sam kosztuje :

Ukryta Zawartość

Musiałoby mnie nieźle coś poje..ć aby za 20 latka tyle kasy dać,przecież to nie wino czy whisky kurde :)

Chociaż jakiś rasowiec się znajdzie to zakupi to cacko

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Łokmen Saba

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Jest na sali rasowy audiofil???

Chyba rasowy kretyn :))) Jak szybciutko sprawdziłem laser kosztuje ok 500zł i tak nie ma gwarancji że to oryginał. No ale zaraz zleci sie paru handlarzy z textem ze taki pioneer podziała kolejne 340 lat bezawaryjnie

Walcując po drodze wszystko na miazgę, a po tjuningu u domorosłego majsterklepki zagra lepiej od muzyków w studio.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Chyba moda jakaś zapanowała:

Ukryta Zawartość

Na wszelki wypadek nie ma podanej ceny :)

Ukryta Zawartość

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Na wszelki wypadek nie ma podanej ceny :)

Był ostatnio ten model w okazyjnej super promocyjnej cenie 3200zł. Nikt nie kupił tego wysoce bezawaryjnego i zbudowanego lepiej niz największy hi end sprzętu....

Oczywiscie w Polsce jakos ten Pioneer jest 3 razy droższy niz np na yahoo auctions:) Handlarze niezłą marżę sobie naliczaja

Walcując po drodze wszystko na miazgę, a po tjuningu u domorosłego majsterklepki zagra lepiej od muzyków w studio.

Ten Pioneer jest tak swietny że nawet walcuje sam siebie :)))

Edytowane przez bartosz_55239

Być musi, bo jak inaczej wytłumaczyć fakt, że po 20 latach kosztuje więcej niż jako nowy kosztował w sklepie.

Ukryta Zawartość

Oczywiście zaraz się tutaj zleci cała wataha spryciarzy z Allegro gromko pokrzykując jeden przez drugiego,

że ch*ja tam wiem, a sprzęt jest wart tyle ile ktoś zapłaci i nic mi do tego.

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.