Skocz do zawartości
IGNORED

Fotele do kina domowego

Bapol

Rekomendowane odpowiedzi

Te całkiem ładnie wyglądają:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Patrząc po cenach tam panujących, nie jest to rzecz tania na pewno. Może jakiś limit cenowy podasz?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

123... test

GOściu wyprzedawał fotele z kina.

Ukryta Zawartość

NIe było ofert kupna.

rentgen

Ukryta Zawartość

Ja kupiłem u nich:

Ukryta Zawartość

można znaleźć kinowe fotele w normalnych cenach. Nie mają wgłębienia na colę, za to cena to nie 5tys tylko ok. 2 tys za sztukę (za rozkładany, skórzany fotel).

I od razu rada - kup 3 fotele. Przy dwóch nie ma jak się usadowić przy słuchaniu muzyki (żeby śedzieć pośrodku), poza tym wiadomo, co 3 miejsca to nie dwa, no i wygląda to też bardziej "kinowo" :)

Ukryta Zawartość

Dzięki za szybką odpowiedź, fajna stronka mczaj, coś wybiorę i do salonu też coś się znajdzie, jak będe po zakupach i przenosinach na nowe śmiecie(mam nadzieje,że do wakcji się wyrobię) wrzuce foty z zakupami. Pozdrawiam.

to jest extra i niezobowiązujące:

Ukryta Zawartość

A później goście sami się kłócą kto ma zasiadać.

Ukryta Zawartość

Pufy sa wygodne ale maja zasadnicze wady. mianowicie zajmuja bardzo duzo miejsca i nie da sie na nich oprzec bardziej "pionowo" i do kina trzeba tv/ekran wieszac wyzej niz standardowo aby ogladalo sie wygodnie.

Ja zamawiam cos takiego tylko z innymi boczkami:

Ukryta Zawartość

Do sprawdzenia jak sie na nich siedzi w co wiekszych sklepach meblowych typu BRW, ale zapewniam ze siedzi sie wygodnie. Lezy takze. :)

Ukryta Zawartość

server unreachable;--

Przede wszystkim powinieneś posiedzieć , ja w zeszłym roku jak urządzałem pomieszczenie u siebie objeżdziłem mnóstwo sklepów ,pomijam fakt żeby nigdy nie robić zakupów ze zdjęcia , ale wygodne fotele znalazłem tylko w Witek Meble w Łomiankach . Fotele były włoskie super wygodne a do tego kolor ciemnego różu którego już nie produkują . A dodatkowo była promocja . W sklepach przeważnie są chińczyki ale jakość wykonania i wygoda siedzenia słabiutka . Tych moich chyba już nie ma , ale u nich jest oferta do kin domowych cały czas jakaś jest.

walnij sobie taki fotel

ladnie wykonany , skandynawska firma,

Ukryta Zawartość

stressless_detail.jpg

Stressless-Jazz_chi_743065c.jpg

Ukryta Zawartość

Bardziej się to nadaje do gabinetu szefa. Walnąć to na nim można, ale numerek z sekretarką. Do kina domowego nie pasuje jak dla mnie.

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

czy pasuje to chyba zalezy od stylu w jakim jest urzadzone pomieszczenie a samo przeznaczenia pod KD powoduje ze z listy musimy skreslic wszystko co przestaje byc wygodne po 2 godz siedzenia. a te fotele dentystyczno-ginekologiczne wydaja sie byc calkiem wygodne :)

czy pasuje to chyba zalezy od stylu w jakim jest urzadzone pomieszczenie a samo przeznaczenia pod KD powoduje ze z listy musimy skreslic wszystko co przestaje byc wygodne po 2 godz siedzenia. a te fotele dentystyczno-ginekologiczne wydaja sie byc calkiem wygodne :)

ja u dentysty wysiedze max godzine dluzej tylek mnie boli O

• 2 miesiące później...

Witam. Ja również rozglądam się za jakimś siedziskiem. Niektóre zaprezentowane przez was fotele są fajne, ale cena zwala z nóg. Ja myślę nad jakąś kanapą, którą można ewentualnie rozłożyć i która ma wysokie oparcie na tyle żeby można było oprzeć głowę (mam wysoko ekran ok. 70cm od podłogi). Znalazłem taką

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Co o tym sądzicie? Dla mnie dużą rolę odgrywa cena.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Ja myślę nad jakąś kanapą [...], Co o tym sądzicie? Dla mnie dużą rolę odgrywa cena."

PMRudy nie jest ważne co o tym sądzimy. Tak naprawdę kryteria wyboru sprowadzają się do trzech rzeczy:

1. Ma być wygodnie... seans to nie kara.

2. Ma pasować... kino w domu - OK, ale ważna też jest: funkcjonalność i styl.

3. Cena... musi Ci odpowiadać.

Musisz sobie odpowiedzieć na pytania: co jest dla mnie wygodne, co mi się podoba i na co mnie stać? Jeśli to zrobisz na pewno będziesz zadowolony :D

Pozdrawiam,

Beata

• 1 miesiąc później...

Polecam firmę

Ukryta Zawartość

Ja zamówiłem u nich mebelki, miła obsługa, super wykonanie, w terminie i z dowozem na miejsce.

A najważniejsze że cena nie urywa głowy. Za ten komplet 11,5 kzł. Przedni rząd rozkładany, tylni stały. Całość ze skórypost-38091-0-90093300-1316589562_thumb.jpg

post-38091-0-35092100-1316589579_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jakoś ten kolorek kojarzy mi się z agencją towarzyską.. a nie z kinem domowym...

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

polecam

kupione w Agata Meble, 3osobowa sofa (dwa miejsca rozkładane) + dwa rozkładane fotela koszt całości 5000zł

dużym plusem jest to, że kanapa jest nieduża, szerokośc tylko 185cm, do mniejszych pomieszczeń idealna

można usatwić w dwóch rzędach, kanapa z tyłu, fotele z przodu

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Co do firmy "boston sofa" ,

bylem jakis czas temu zainteresowany kupnem ich mebli, ladnie wygladaja przez internet ,

Jednak odstraszyla mnie ich FATALNA obsluga klienta!

Najpierw napisalem do nich maila , potem dzwonilem , wyrazalem chec kupna , no i nic , zadnej odpowiedzi, zadnej reakcji ,firma ma cie w dupie.

Z tego co sie orientuje to w Polsce nadal jest taka socjalistyczna mentalnosc , jestem tym zszokowany.

Klient ma sie prosic zeby cos kupic haha

Bylem tez osobiscie w jednej z filii w Polsce, ogladalem te meble z bliska , no i nie spodobaly mi sie, dosc niskie. Teraz jest ciazko znalesz meble do siedzenia ktore maja wysoko zaglowki.

Nie wiem jak wam, ale mi taki sposob wykonczenia mebli, tzn. naciagniecia skory , tak dosc tandetnie mi sie kojarzy.

Gdybym nie widzial mebli innych firm to zapewne bym tak nie mowil :)

Jednak plusem ich jest przystepna cena.

Polecam firmę

Ukryta Zawartość

Ja zamówiłem u nich mebelki, miła obsługa, super wykonanie, w terminie i z dowozem na miejsce.

A najważniejsze że cena nie urywa głowy. Za ten komplet 11,5 kzł. Przedni rząd rozkładany, tylni stały. Całość ze skóry

11,500zł ?! No to powiem ci, że cały mój pokój kinowy mnie coś koło tego wyniósł. Ja kupiłem kanapę na allegro za niecałe 800zł, mam nadzieję, że spełni moje oczekiwania ponieważ jeszcze jej nie widziałem na żywo.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) wzór KRETA 16.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Polecam firmę

Ukryta Zawartość

A najważniejsze że cena nie urywa głowy. Za ten komplet 11,5 kzł. Przedni rząd rozkładany, tylni stały. Całość ze skórypost-38091-0-90093300-1316589562_thumb.jpg

Fajny komplecik, cena faktycznie nieprzesadzona, kolor? - różne są gusta

11,500zł ?! No to powiem ci, że cały mój pokój kinowy mnie coś koło tego wyniósł. Ja kupiłem kanapę na allegro za niecałe 800zł, mam nadzieję, że spełni moje oczekiwania ponieważ jeszcze jej nie widziałem na żywo.

pewnie jak się dobrze poszuka to i za dwie stówki coś się wyhaczy...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

PMRudy, napisałeś że kupiłeś

ale z najtańszych ofert to sofy z IKEA są ok

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja się zastanawiam na tym modelem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) może ktoś kupi i wystawi recenzję bo moje plecy nogi mają dość tapczanu z lat 80 i stołu pod nogi <:)

Ukryta Zawartość

PMRudy, napisałeś że kupiłeś

ale z najtańszych ofert to sofy z IKEA są ok

Ukryta Zawartość

Tak wiem, że są tańsze w IKEA, ale ja mam troszeczkę za wysoko ekran i muszę mieć kanapę z wysokim oparciem. Zastanawiałem się jeszcze nad sofą Beggie z IKEA, ale ostatecznie wybrałem tą z allegro. Chyba w końcu w piątek ją przywiozą. Wówczas się okaże, czy jest warta swojej ceny.

Ukryta Zawartość

• 3 tygodnie później...

W końcu przyszła moja kanapa. Powiem tylko, że spodziewałem się czegoś... wygodniejszego. Teraz mam nauczkę i przekonałem się na własnej skórze, że jak się kupuje kanapę, to trzeba ją zobaczyć na żywo, usiąść itp.

Teraz zdjęcie z bliska. Jak już będę miał wszystko gotowe to wrzucę fotki całości. Jeszcze dywan (typu shaggy), stolik będę sam robił i pufy, żeby było wygodniej. Panele aku muszę na ściany pozawieszać.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.