Skocz do zawartości
IGNORED

CAMBRIDGE AUDIO AZUR 550A

kaaapa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przymierzam się do zakupu CAMBRIDGE AUDIO AZUR 550A, do tego monitory chario premium 2000 moźe premium 1000T czy to zestawienie by dobrze zagrało.w chwili obecnej posiadam cambridge sontata i gra u mnie z chario silhouette 200,dzwięk jak dla mnie w tym zestawieniu i przedziale cenowym jest rewelacyjny, ale nadszedł czas na zmianę sprzętu czy warto w takie zestawienie inwestować dzwięk chario bardzo mi mi się spodobał

https://www.audiostereo.pl/topic/82491-cambridge-audio-azur-550a/

Mnie osobiście dźwięk tego wzmacniacza mi się nie podobał. A sam słuchałeś już tego zestawu? To jest ważne. Jak Ty to odbierzesz. Ja nie polecam Azura, ale może Tobie się spodoba.

Witam,ja osobiscie posiadam CA 650 i mam Monitor Audio bronze i gra calkiem przyzwoicie.Byly juz podobne watki na forum ,ja sam mialem problem jakie glosniki dobrac do CA i po przeczytaniu kilkunastu opini zdecydowalem sie na MA.Pozdrowiam.

w chwili obecnej grają u mnie chario z sonatą i jest bardzo dobrze góra została przycięta tz.jest jej bardzo dużo ale jest łagodniejsza taka aksamitna natomiast bas nabrał większego rozmachu,przyzwyczaiłem się do brzmienia chario i mi się podoba dlatego chciałbym mieć z nowym wzmakiem kolumny chario premium 2000 słuchałem ich już i jest naprawdę dobrze tylko czy azur 550a dobrze z nimi zagra,sprzęt będzie grał w pomieszczeniu 20m2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.