Skocz do zawartości
IGNORED

Szkodliwość okładki nr 15 tygodnika "Angora".

Gość dziadekwłodek

Rekomendowane odpowiedzi

Okładka sugeruje zamach żydowski na polskie mienie.

Prawda jest natomiast taka,że roszczenia żydowskie nie są wcale takie duże.

Ale trzeba pracować nad wizerunkiem żyda złodzieja i oprawcy.

Zresztą,zbiera człowieka na pawia,jak przychodzi komentować takie okładki!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Okładka sugeruje zamach żydowski na polskie mienie.

Prawda jest natomiast taka,że roszczenia żydowskie nie są wcale takie duże.

Ale trzeba pracować nad wizerunkiem żyda złodzieja i oprawcy.

Zresztą,zbiera człowieka na pawia,jak przychodzi komentować takie okładki!

Okładka bardzo dobrze wpisuje się w treść przedrukowanego artykułu. Symbolizuje nie tyle zamach co pazerność pewnych środowisk żydowskich. A prawda o wysokości żydowskich roszczeń wobec Polski jest taka, że są one szacowane przez te środowiska na minimum 60 (sześćdziesiąt) miliardów dolarów USA. Na torsje to mi się zbiera, jak czytam Twoją opinię i widzę, że nie zadałeś sobie trudu, aby przeczytać ten przedruk lub artykuł z "przegląd"-u nr 13. Wtedy nie mówił byś, że ktoś pracuje nad wizerunkiem Żyda złodzieja i oprawcy. Są tam zawarte fakty, które pokazują, że Polska płaciła i płaci nadal za coś, co sę komuś słusznie należy. Ządania tego rodzaju bedą pojawiały się coraz częściej i to m.in. z takich powodów, że RP odcina się od wielu regulacji prawnych PRL-u, a także sądy w RP przy ogłaszaniu wyroków w takich sprawach nie biorą pod uwagę interesów państwa polskiego. Zwracają na to uwagę niektórzy publicyści, politycy oraz znawcy prawa i historii. Podkreślaja, że stąd bieże się wzrost roszczeń ze strony nie tylko środowisk żydowskich, ale i niemieckich.

aleś się popisał dziadku ! sam sobie ten nick wybrałeś, więc o co chodzi? lubię skróty,a to nie grzech. ja nie obrażam osoby, tylko jej poglądy,a te masz niestety bardzo liche! nie lubisz mnie,nie musisz, ale przeczytaj,co napisał kolega Frank- trafił w sedno sprawy! gdybyś miał wiedze, to byś wiedział,iż największych odszkodowań w PL żądają dawni posiadacze ziemscy,a nie Żydzi-ich roszczenia to 27%.Ustawa reprywatyzacyjna miała byc gotowa już 10 lat temu- czemu jej nie ma? to jest pytanie.masz typowo endeckie poglądy- jak jest problem, to wina Żyda, nigdy Polaka, nieprawdaż?

Shane nie będę tak uprzejmu jak DziadekWłodek...już w innym watku mieszałeś gdzie zasugerowałem ci po twojej wypowiedzi zmianę nicku na KUNDEL, a ty nie dość że nie posłuchałeś to w duecie z MLB, mnie zbanowaliście oczywiście ty jesteś czysty jak łza...Szalom

dziadki tak maja.Z uwagi na znaczne ubytki słuchu słysza tylko tych co najmocniej drą mordy.Mogłaby pomóc im trompka..na ucho.Inne ograniczenia raczej pozostana.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadki tak maja.Z uwagi na znaczne ubytki słuchu słysza tylko tych co najmocniej drą mordy.Mogłaby pomóc im trompka..na ucho.Inne ograniczenia raczej pozostana.

Ubytki słuchu w niczym mi nie przeszkadzją, a pozostałe zmysły i krążenie nie zawodzą. Pomyśl raczej o swojej prostacie, bo z głową to raczej już nic nie da sie zrobić.

mysle o prostacie, mysle i mysle ze ma sie dobrze.nie potrzebuje trombki.a z glowa rzeczywiscie nic nie da sie zrobic.jak dla mnie to wystarczy ze jest znacznie lepiej niz u ciebie.Bez trombki.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

mysle o prostacie, mysle i mysle ze ma sie dobrze.nie potrzebuje trombki.a z glowa rzeczywiscie nic nie da sie zrobic.jak dla mnie to wystarczy ze jest znacznie lepiej niz u ciebie.Bez trombki.

Lepsza od myślenia będzie tu dynia - może być w occie.

Bardzo fajna okladka. Nie wiem czmu ma zbudac szkodlaiwosc. Przeciez ich zadania sa wiele wieksze niz ten caly palac kultury! Nic tu nie zostalo wyolbrzymione, a wrecz zminimalizowane :) Mozna nawet rzec ze symboliczne.

?👈

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

tak jak ten wpis jest rowniez symbolem zminimalizowanej ograniczonosci.bardzo ładny wpis oddajacy istote ograniczenia.

Muls! - skończ wreszcie te swoje wygłupy. Mój wpis niczego tak naprawdę nie oddaje. Jest tylko odpowiedzią na Twoje idityzmy i jest tak samo idiotyczny. Zacznij pisać rzeczowo, aby można było podtrzymac dyskusję!

Zawsze mnie ciekawi czemu bracia zydowscy w ameryce tak spokojnie patrzyli na rzez ich kuzynow w europie...

I juz mnie olsnilo...mniej chetnych do jednej miski a pozniej z odszkodowan druga sobie napelnimy...

Też mnie to zawsze intrygowało! Wydaje mi się że wyższe sfery chciały się pozbyć tych niższych, a przy okazji po pierwsze - tak jak piszesz zrobić dobry interes, po drugie - nakarmić syndrom wyuczonej bezradności w wymiarze społecznym.

The odd get even.

tak samo jak ja spokojnie patrze na wasze...durnoty.moze cós poczytajcie w miedzyczasie np o Karskim...zanim zaczniecie myslec.a tak tp\o pozostaje wam ...intrygowanie.Mozecie sie tak intrygowac jeszce te parenascie lat.

jak czytam mulsa to nie wiem: śmiać się nie ma z czego, płakać też chyba nie, ale głupota jednak wszechogarniająca u tego osobnika! coś nieprawdopodobnego jak można nisko zejść w umysłowości. nawet jar mu do pięt (do słoika) nie dorasta....dżambuś, filut, kicha i inni postempowi - ratujcie kolegę, ratujcie, bo niedługo po prostu nie będzie czego zbierać (do słoika)....

brojek nie czytaj.Uwłacza mi jak mnie czytaja idioci.Chiba ze to kara zlecona przez ksiendza i trwasz w postanowieniu..tak jak ten sloiczek.Naprawde znasz tylko jedno slowo okreslajce pojemnik?...ostatecznie mogie ci pomoc.Stan niesmiania i nieplakania jednoczesnie jest stanem naturalnym.nie musisz tego oglaszać...swiatu.no chiba ze to znowu robota ksiendza.

żal dupę ściska, koledzy pomóżcie mulsiowi, jakieś egzorcyzmy forumowe trzeba nad tym indywiduum odprawić, jak mamę kocham największy wariat tutaj!

najbardziej pomagajom mi twoje dywagacje na temat ..sloiczka.Pociesza mnie to ze jest jeszcze jeden idiota wiekszy ode mnie.tak wiec moze cóś ...o sloiczku.A potem sie zobaczy te egzorcyzmy.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Muls - nareszcie zasłużyłeś na moje uznanie! Wprawdzie mówią, że każdy głupi ma swój rozum, ale żeby tak od razu, do bólu i publicznie przyznać się do tego, że jest się ... idiotą!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

potrafia to tylko wielcy.Nie sadze zebys wiedział.... o co chodzi.

Wielki to Ty może i jesteś, ale w swoim mniemaniu o sobie. Jak na razie, to każdy temat, który drążysz ulega destrukcji.

Wielki to Ty może i jesteś, ale w swoim mniemaniu o sobie. Jak na razie, to każdy temat, który drążysz ulega destrukcji.

generalnie dziadku ja jezdem nie od szukania dziury w dupie... Ale od jej zatykania.A ty jezdes taka dziurom.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

generalnie dziadku ja jezdem nie od szukania dziury w dupie... Ale od jej zatykania.A ty jezdes taka dziurom.

ty to jesteś zwyczajny Cham! I goń się!

Sam temat jest destrukcyjny - to, co się dziwić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.