Skocz do zawartości
IGNORED

III Wroclawskie Spotkanie w Delta Studio

Delta Studio

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Forumowicze,

Zapraszam na III Wroclawskie Spotkanie na Jaworowej.

Termin: 8 i 9 maja

Godziny: w sobote od popoludniowych (od 16. - 17.) do oporu

w niedziele caly dzien.

TEMAT - Kable glosnikowe w systemie audio

GOSCIE - Panowie Pawel i Jerzy z firmy PJ AUDIO z Wroclawia - producenci kabli sieciowych.

Bedzie mozliwosc dokonania podlaczen i porownan ze sprzetem "miejscowym" oraz przyniesionym przez Was.

Prosze o potwierdzanie przybycia - Panowie Pawel i Jerzy beda gotowi do wyjasnien i dyskusji.

Zapraszam

Od poniedzialku moge udostepniac dwa kable sieciowe firmy PJ AUDIO.

Typu PJ-A i typu PJ-B.

Po zapoznaniu sie z nimi, spotkanie moze bedzie owocniejsze w wymianie pogladow.

Pozdrawiam

Na spotkaniu powinna byc pelna reprezentacja produktow PJ AUDIO.

Klasyfikacja cenowa zaczyna sie od A i rosnie. Na razie do C.

Co bedzie dalej - Panowie Pawel i Jerzy z pewnoscia opowiedza.

Pozdrawiam

Witam,

Prosze, uprzedzajcie mnie nieco wczesniej nim wpadniecie pozyczac kabelki. Wowczas beda arezerwowane.

Aktualnie sa : 1 szt. PJ-B i 2 szt. PJ-A.

Pozostale dopiero ujawnia sie na spotkaniu.

Pozdrawiam

Jutro podrzucę 6L6 - po włączeniu Arcama z CD wytrzymałem jakieś półtorej minuty i poszedłem po gramofon. Kupiłem dziś parę LP w Poznaniu i to uratowało Arcama przed wyrzuceniem przez okno.

mi jka zwykle się knoci, mam wyjazd 6-7 maja, może się przeciągnąć do 8-ego. Jeżeli wrócę 7-ego to raczej będę jeżeli 8-ego to nie wiem czy zdążę, ponieważbdęwracał z okolic Szczecina. Na pewno chciałbym wpaść ze swoim wzmacniaczem.

Witam, mam takie niesmiale pytynie, czy jesli bym w sobote wieczorem przyszedl z gramofonem i wkladka, to szanowne grono pomogloby mi ja zamontowac i wyregulowac. Mam nadzieje, iz nie bedzie to stanowic dla Was problemu, a nie chcialbym przeszkadzac, chodzi o Duala 704 i Ortofona OM 10. Czytalem, ze najlepsze sa do wywazania specjalne wagi, ja takowej nie mam a i normalnymi metodami moglbym pewnie cos popsuc. Na poprzednim spotkaniu bylem, niestety musialem wyjsc wczesniej, teraz chetnie zostalbym dluzej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.