Skocz do zawartości
IGNORED

arcam cd7 vs. denon dcd-710ae

szelodh

Rekomendowane odpowiedzi

nie dopatrzyłem i zjadłem jedną cyferkę. Chodzi oczywiście o CD73. Pytanie zadałem bo Arcam jest już dość stary i zastanawiałem się jak bardzo obecnie Denon (nawet z tej niższej półki) dogonił konstrukcyjnie Arcama (AL24 etc)

Ja powiem tak. Z zestawu Denona najgorszy jest wzmacniacz. To jego wypada winić za wszelkie błędy i niedoróbki. Jeśli chodzi o CD to u mnie gra z CA i jak dla mnie jest OK. Teraz czeka go mały remont. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, mam nadzieję, że dobrze.

chyba macie racje, Mój temat pojawił się po ostatnim podłączeniu tego CD denona do amplitunera AVR3806. Dźwięk był inny ale w moim odczuciu nie był jakiś straszny (może to kwestia amplitunera choć do słabych nie należy) Dlatego przez chwile przeszła mi myśl aby go wymienić. W takim razie inne pytanko, czytałem dużo o możliwościach rozbudowy Arcama do wyższych modeli np. CD192 - tyle że to sporo kosztowało. Czy można go upgradować w inny sposób poprzez np. lampizację?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.