Skocz do zawartości
IGNORED

Co to za sprzęt? Nowy wyrób diory ?

Astygmatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Proszę moderację o przypięcie wątku

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Manta chce odbudować popularność legendarnej marki DIORA Piotr Gontarczyk, Wtorek, 8 grudnia 2009, 11:21Tagi: biznes, diora, manta, rynek

Czy powstanie, jak feniks z popiołów? W dniu 1 grudnia 2009 roku firma Manta Multimedia podpisała umowę z firmą DIORA, na wyłączność dystrybucji produktów marki Diora, tzw. exclusive distribution bez ograniczenia obszaru dystrybucji.

Jednocześnie firma Manta będzie aktywnie uczestniczyć we wszystkich projektach marketingowych firmy DIORA mających na celu ponowne wprowadzenie uznanej marki na rynek oraz zapewnić obsługę serwisową w Polsce.

Pierwszy produkt firmy DIORA, objety nową umową, zostanie wprowadzony na rynek już wciągu paru najbliższych dni. Kolejne pojawią się w styczniu 2010 roku.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Proszę moderację o przypięcie wątku

typowy sposób na zaśmiecenie forum, a wystarczyło z wyszukiwarki skorzystać

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czechy24.com.pl - Czechy na okrągło

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

typowy sposób na zaśmiecenie forum, a wystarczyło z wyszukiwarki skorzystać http://www.audiostereo.pl/diora-nowe-produkty-2010_73802.html

Zaśmiecanie albo przemyślany sposób na reklamę o dużym zasięgu bez żadnych pieniędzy.

to bylby nawet i ciekawy zestaw ta diora(byc moze nawet bym kupil) ale jak zobaczylem ze cd jest z tunerem, przyciski power podswietlone na niebiesko i te sloty na karty sd to sie przezegnalem,tylko durne chinole moga tak sp***dolic sprzet,po co na sile uszczesliwiac przyszlych posiadaczy tego cd tunerm radiowym???????

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 21 Marca 2011 - cytowanie wulgaryzmów
Ukryte przez Fr@ntz, 21 Marca 2011 - cytowanie wulgaryzmów

Zaśmiecanie albo przemyślany sposób na reklamę o dużym zasięgu bez żadnych pieniędzy.

Otrzymałeś wiadomość

* Wysłano: wczoraj, 16:13

* parantulla,

Astygmatyk wysłał wiadomość zatytułowaną 'ch*j ci w dupe kurwo za***ana odwalsie od unitry smieciu'.

Astygmatyk napisał:

======================================================================

ch*j ci w dupe kurwo za***ana odwal sie od unitry smieciu lepiej sobie sp***dalaj do trego sklepiku z rowerami dla pedałów

Niewiele to mówi o produkcie z ałkcji!

Pal gumę z tego forum niewydarzony handlarzyno i nie truj ludziom dupy

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)
Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 21 Marca 2011 - cytowanie wulgaryzmów
Ukryte przez Fr@ntz, 21 Marca 2011 - cytowanie wulgaryzmów

Otrzymałeś wiadomość

* Wysłano: wczoraj, 16:13

* parantulla,

Astygmatyk wysłał wiadomość zatytułowaną 'ch*j ci w dupe kurwo za***ana odwalsie od unitry smieciu'.

Astygmatyk napisał:

ch*j ci w dupe kurwo za***ana odwal sie od unitry smieciu lepiej sobie sp***dalaj do trego sklepiku z rowerami dla pedałów

parantulla wyjaśnij jakim celu podpinasz się z tym tekstem

parantulla wyjaśnij jakim celu podpinasz się z tym tekstem

A ja wiem z jakim celem - Astygmatyk także do mnie na priva wysyłał różne głupie teksty (w komentach pod testem Tonsil Pulse umieściłem to w podobny sposób). Gość (astygmatyk) nie dość że zaśmieca forum (prawdopodobnie jak pisał dziadekwłodek próbuje zrobić sobie darmową reklamę), kreuje się na znawcę mając dosyć mierne pojęcie o stanie rzeczy, to jeszcze ubliża innym użytkownikom forum wysyłając dziwne teksty. O ile administratorzy go nie zbanują (pewnie za chwilę by i tak założył nowe konto) to jedynym sposobem by go utemperować będzie pokazywanie jaki ten ktoś reprezentuje poziom. Szkoda takiego forum dla takich pajaców.

Czechy24.com.pl - Czechy na okrągło

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

A ja wiem z jakim celem - Astygmatyk także do mnie na priva wysyłał różne głupie teksty (w komentach pod testem Tonsil Pulse umieściłem to w podobny sposób). Gość (astygmatyk) nie dość że zaśmieca forum (prawdopodobnie jak pisał dziadekwłodek próbuje zrobić sobie darmową reklamę), kreuje się na znawcę mając dosyć mierne pojęcie o stanie rzeczy, to jeszcze ubliża innym użytkownikom forum wysyłając dziwne teksty. O ile administratorzy go nie zbanują (pewnie za chwilę by i tak założył nowe konto) to jedynym sposobem by go utemperować będzie pokazywanie jaki ten ktoś reprezentuje poziom. Szkoda takiego forum dla takich pajaców.

Nie mam nic na pw. Nie banowanie jest rozwiązaniem, a udostępnienie jego danych przez aministratora. To pozwoli utęperować jego zachownie. Nie zwalnie to jednak aministratora od podejmownia stosownych kroków "z urzędu". Pokazywanie mu reprezentownego poziomu nic tu nie da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.