Skocz do zawartości
IGNORED

Zaproszenie do Oławy

robtango

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie zapraszamy do Oławy na prezentację systemu "DUBIEL ACCOUSTICS" dawna firma Skorpion ,która odbędzie się w Oś.Kultury w Oławie 2 kwietnia 2011roku (sobota w godz od 14 do ostatniego gościa).System będzie się składał:z najnowszego wzmacniacza zintegrowanego XLR na lampach 2A3,CD Top Loader na TDA 1541A w wersji roboczej oraz okablowania tej samej firmy kolumny firmy Tannoy na głośnikach współosiowych.Serdecznie zapraszam i pozdrawiam robtango

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/80186-zaproszenie-do-o%C5%82awy/
  • 3 tygodnie później...

Z ostatniej chwili ,producent poinformował mnie o dokonaniu istotnych zmian w Cd ,które mają korzystny wpływ na dźwięk.

Dodatkowo na spotkaniu odbędzie się premiera nowego kondycjonera DA.Pozdrawiam

Czy uczestnictwo w pokazie jest płatne ? To ostatnio bardzo modne, eliminuje tzw. badaczy pisma, a nie konkretnie zainteresowanych produktami w tym przypadku p. Dubiela, nobilituje też niejako elitarnie uczestników :)

Czy uczestnictwo w pokazie jest płatne ? To ostatnio bardzo modne, eliminuje tzw. badaczy pisma, a nie konkretnie zainteresowanych produktami w tym przypadku p. Dubiela, nobilituje też niejako elitarnie uczestników :)

[/quot]

Nie ma żadnych dodatkowych kosztów związanych z imprezą prócz zakupu napojów w barze.

Serdecznie zapraszamy do Oławy na prezentację systemu "DUBIEL ACCOUSTICS" dawna firma Skorpion ,która odbędzie się w Oś.Kultury w Oławie 2 kwietnia 2011roku (sobota w godz od 14 do ostatniego gościa).System będzie się składał:z najnowszego wzmacniacza zintegrowanego XLR na lampach 2A3,CD Top Loader na TDA 1541A w wersji roboczej oraz okablowania tej samej firmy kolumny firmy Tannoy na głośnikach współosiowych.Serdecznie zapraszam i pozdrawiam robtango

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam.Chciałem podziękować wszystkim gościom za spotkanie ale głównie Bogdanowi Dubielowi za przygotowanie prezentacji.Mam nadzieję ,że każdy wyniósł coś dla siebie i zdobył nowe bogatsze doświadczenie ale przede wszystkim Wam za uczestnictwo i miłe spotkanie w gronie.Pozdrawiam robtango

Ukryta Zawartość

post-2289-017864700 1301936343_thumb.jpg

post-2289-040712700 1301936361_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Byłem ,posłuchałem podobało mi się bardzo ,gospodarz spotkania Robert jak zwykle podjął przybyłych gościnnie.

Nie będę pisał o dzwięku bo mogę być stronniczy ,wzmacniacz 2A3 Pana Bogusława Dubiela już mam ,odtwarzacz

mam zamiar mieć ....

Byłem ,posłuchałem podobało mi się bardzo ,gospodarz spotkania Robert jak zwykle podjął przybyłych gościnnie.

Nie będę pisał o dzwięku bo mogę być stronniczy ,wzmacniacz 2A3 Pana Bogusława Dubiela już mam ,odtwarzacz

mam zamiar mieć ....

Ten wzmak na 2a3 to zakupiłeś po,czy przed odsłuchem w Oławie?

Tak czy inaczej nie jestes stronniczy,ale masz kilka urzadzen Dubiela-to raczej według Ciebie musza zawsze grać na medal.

A ceny tych urzadzeń to jesli można wiedzieć-to jakie sa?

A ceny tych urzadzeń to jesli można wiedzieć-to jakie sa?

Ukryta Zawartość

odtwarzacz mam zamiar mieć ....

Ten z fotki za 1800 zł ?

Ukryta Zawartość

Wzmacniacz mam od ponad roku ,"zastąpił" Luxmana L-590A II .

Z produktów Pana Dubiela mam jeszcze pre gramofonowe Fonomasterek , wzmacniacz słuchawkowy OTL ,kable głośnikowe

z polskiego srebra Old School Reference /"odprężone" :-),"bez Kozery" poziom Kondo LP/ , dwa IC ,srebrny Cardas ,dwie sieciówki

Dubiel Reference LGC 4,2 .

Mój wzmacniacz 2A3 przeszedł już trzy bezpłatne up-grade ,wymiana czegoś tam na papierowe ,metalowe na miedziane .. nie znam się

ale za każdym razem następowała poprawa ,nie daję się łatwo nabrać ,jestem bardzo sceptyczny w końcu pracowałem

kilka lat w firmie korporacyjnej i miałem kilka szkoleń we "wciskaniu kitu" i kreowaniu potrzeb :-)

Kilka tygodni temu Pan Bogusław zrobił w moim systemie prezentację swojego nowego CD-ka /zbudowany od podstaw

na lampach ,na napędzie topowego Philipsa ... pytania o szczegóły od Pana Bogusława/, w Oławie zagrał jeszcze lepiej

po istotnych poprawkach i od tego czasu znowu mnie "męczy" chęć posiadania tego playera ale trzeba spełnić

dwa warunki : trochę poczekać i mieć "trochę kasy" .

Pytania o ceny do Konstruktora ,rozmowa z kimś kto ma "wiedzę w temacie" ,bardzo pouczająca .

Zyzio ten na wyprzedaży to lampizowany Marantz a nie top-leader Dubiela .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.