Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  380 członków

Atoll Klub
IGNORED

Klub ATOLL

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, Zbigniew_69223 napisał:

Tak działa marketing szeptany,  częsta praktyka stosowana na forach.

Niby odnośnik do bloga, a za chwile pyk i mamy ogłoszonko.

Zgłaszać taki wpis, bo jest stosowny do tego odnośnik.

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

18 godzin temu, sir.jax napisał:

Tak działa marketing szeptany,  częsta praktyka stosowana na forach.

Niby odnośnik do bloga, a za chwile pyk i mamy ogłoszonko.

Zgłaszać taki wpis, bo jest stosowny do tego odnośnik.

IMG_7868.png

IMG_7866.png

Nie za bardzo rozumiem. 
Wrzuciłem wpis odnośnie setu Atolla ze Spendorami, nie do ogłoszenia. 

Nie przypominam sobie, żeby był zakaz sprzedawania na OLX swojego sprzętu.
Założyłem, że ktoś z klubu Atoll może być w przyszłości zainteresowany takim połączeniem.

Nie wiem o jakim marketingu szeptanym tutaj mowa, skoro widać jak na dłoni, że to moje rzeczy?

Wieczor z analogiem to moj blog, na ktorym relacjonuje swoje zajawki w świecie audio.

Pisze o legendarnych konstrukcjach jak Sonusy, Tenor, Sun Audio, Audio note, Mini Utopie

Znajdziecie tam również poradnik odnośnie lampowców, czy kolumn do lampy.

Relację z AVS, czy spotkań audio.

To również miejsce, gdzie staram się pokazywac klocki, które są fajne, a branża ma je w poważaniu bo nie ma z tego hajsu (np. Phoenix, KMaudio, Eltax). 

Z tych tekstów codziennie korzysta kupę ludzi ludzi, którym nie chce się wertować for - ze względu m.in na takie sytuacje jak te. 

publikacja wpisów odnośnie bloga była ustalana z administracją.

Natomiast audio-architect - wystarczy sobie kliknąć - to konsulting, którego tutaj nie reklamuję - pomagam ludziom zostawiac sety, czy pokazuję różnice miedzy lampami na swoich prywatnych wzmacniaczach, które czasem zmieniam jak większość audiofili. Coś, czego w PL nikt nie robi w tak szerokim spektrum.

Jeśli ktoś byłby uważny to zauważyłby, że zniknął z tego wątku link do wartościowego contentu, który ja wrzuciłem i pojawił się link sprzedażowy. 

Atoll nie jest moim wzmacniaczem, podobnie jak Tenor, Quad, czy Phast, które wystawiam, bo moi znajomi cenią sobie moje zdjęcia i opisy. 

Nie mam sklepu. 

Rotuję sprzętem jak mi się znudzi, żeby mieć o czym pisać. 

7 godzin temu, julius-6 napisał:

Wieczor z analogiem to moj blog, na ktorym relacjonuje swoje zajawki w świecie audio.

Pisze o legendarnych konstrukcjach jak Sonusy, Tenor, Sun Audio, Audio note, Mini Utopie

Tylko, że tu jest klub Atolla, a Ty wszędzie z tym blogiem się wpychasz.. Na forum obok już się znudzili ?

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.