Skocz do zawartości
IGNORED

Które SENNHEISERY?

arek94

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje słuchawek do grania i słuchania muzyki na komputerze i urządzeniach przenośnych.

Kilka wymagań które muszą spełnać:

-wygąd (możliwość pokazania się w nich na mieście,gabaryty)

-Dobre brzmienie, Bassy i wyskoie dźwieki na wysokim poziomie

-Aby przy dłuszym słuchaniu nie męczyły, wygodne

Oto lista modeli których kupno rozważam :

SENNHEISER HD380

SENNHEISER HD238 PRECISION

Sennheiser HD 438

Sennheiser HD 428

SENNHEISER HD 418

SENNHEISER HD 448

Sennheiser HD515

Sennheiser HD 202-201

Które są najlebsze? Jakbyście mogli je ponumerować (1. najlebsze 9.najgorsze)

Jeśli macie jakieś lebsze propozycje proszę o przedstawienie.

Posiadam karte dzwiękową Realtek HD Audio (7.1 ch. HD Audio)

Z góry dziękuję za pomoc.

https://www.audiostereo.pl/topic/77194-kt%C3%B3re-sennheisery/

Dokładnie, nie ma sensu kupowania w.w. słuchawek do Realteka HD, bo jakość z tej integry jest po prostu okrutna dla uszu. Najpierw zródło dzwięku, potem słuchawki. ps. Senki HD 201/201 od razu sobie odpuść bo to dosyć niska półka i szału nie robią.

Po pierwsze chciałbym podziękować za wasze dotychczasowe posty. infinitimind , audioRadomX360 niestety na tą chwilę mój budżet nie jest wstanie pokryć dodatkowych kosztów związanych z wymianą karty dżwiękowej. Jestem zmuszony kupić najpierw słuchawki gdyż moje stare dopełniły żywotu i nie mam na czym słuchać muzyki :D

LamaBojowa mógłbym dołożyć trochę pieniędzy i zakupić HD 555, ale czy to będą najlepsze słuchawki przy mojej sytułacji?

Pozdrawiam i czekam na kolejne posty, które mam nadzieję naprowadzą mnie na właściwe tory ;D

• 2 tygodnie później...

Posiadam od ponad roku mam hd555,grały pod Realtek i nie było tak źle.Potem zmodowałem je do hd959 ,czyli wyjąłem gumki i zdecydowanie lepiej zagrały, a niedawno dokupiłem audiotracka prodigy hi-fi z wbudowanym wzmacniaczem słuchawkowym i dopiero teraz pokazały swą prawdziwą jakość.W tej klasie cenowej są to dobre słuchawki.Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.