Skocz do zawartości
IGNORED

Poszukuje producenta obudów z 3miasta

Tomasz

Rekomendowane odpowiedzi

Albo DIORA ze Świdnicy, ale to juz drugi koniec Polski :-)

Ja polecam piotreq, moze nie zamawiałem u nich obudow, ale kupiłem u nich kolumny i jestem zadowolony.

Spróbuję poszukać jeszcze jakiś.

Włąśnie przeczytałem inny twój temat i uważam, że to iż producenci, zmieniaja terminy to normalne, szczególnie w dużych firmach.

Sam kiedyś w innej firmie zamawiałem prasowane balchy i tez chyba ze 3, czy 4 razy zmieniali termin, żeby wreszczie wykonac zamówienie po 2 miesiącach.

To normalna sprawa rzeczy. Jak maja dużo zamówień to nie mogą ich nie dotrzymać, szczególnie jeżeli chodzi o firmy tak jak napisali.

Poleciłem mojemu koledze firmę piotreq, i też początkowo trochę się wkurzył bo obudowy miały być tydzień temu a przyszły przedwczoraj.

A tak przy okazji znacie może jakies firmy, wykonujące metalowe obudowy do wzmacniaczy?

Bo poprzednia tak jak napisałem zamawiałem, blachy w skupie metali w Stoczni Gdynia, jednak tam "w ciula lecą" :-)

W lipcu nie ma problemu. Wtedy właśnie kończy się zamówienie od Wooden Speakers GmbH, innych zamówień na tamten okres nie podpisaliśmy.

Jeszcze raz chcieliśmy przeprosić za zaistniałą sytuację, ale prowadzimy współpracę z 3 firmami.

Pozdrawiam!

Z wykształcenia jestem technologiem mechaniki precyzyjnej... (inż) Nie pracuje w zawodzie (czynnie) ale znajomosci z młodych , pięknych lat :) zostały... Koledzy maja swoje warsztaty wiec jak jest potrzeba to udostępniają. Muzyką i DIY zajmuje sie amatorsko (jakies hobby trzeba miec :) Od młodych lat zawsze coś tworzyłem... i tak zostało do dziś.

-- leszek

Looknij na to. Gosc mi zrobil czolowke aluminium szczotkowane 1 cm

z otworem na wyswietlacz oraz pokrywe z otowrami wentylacyjnymi.

Jest ok ale jak zwykle z terminami kiepsko bo ciezko wpuscic detaliste

Ale pytaj bo robi bardzo dobre rzeczy i w miare tanio

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.