Skocz do zawartości
IGNORED

Nowa zakładka - CO KUPIĆ

liberas

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy taka zakładka ma sens?

• Tak
    • Nie
    • Robię tu ukryty handelek i chcę mnożyć te tematy w STEREO
    • Nie obchodzi mnie to

Rekomendowane odpowiedzi

Pozniej sie co po niektorzy obrazaja, ze czlowiek ma dosc.

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Ja tu nie widzę rozpierduchy. Tylko jak już wielu forumowicz chce porządku i zakładki hi-end, czemu nie być konsekwentnym i nie iść krok dalej? A mój głos "na nie obchodzi mnie to" to manifest z przymrużeniem oka dla właścicieli forum.

A po co kolega Palton śmiecił zakładając temat o zakładce hi-end? Są gorsi i lepsi na tym forum? Jakimi kryteriami mamy się kierować przy zakładaniu nowego tematu, żeby czasami nie zaśmiecić forum i nie urazić dumy Wspaniałych?

Co lupic? Na co Cie stac. Bardzo proste

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Ja bym wolał zakładkę "Nauka" traktującą o wszelkich aspektach technicznych..... I przydałaby się wszystkim.

♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ fiu fiu.... Bocznica: Rozmowy na luzie: strona 20: Mlb łże...

ale tjuning rodem z Chin :)

A tak poważnie to nie zwróciliście uwagi ile jest zakładanych tematów o podobnej naturze - co kupić do? czy wybrać a czy b? Wszyscy narzekają na brak wartościowych wpisów ale jak tu się odnaleźć w zakładce, która powinna być Krakowskim Przedmieściem tego forum?

Jak powstanie "Co kupić" to już nie będzie o czym pisać na Stereo.... Poza tym co kupić może się odnosić do dowolnego tematu czy to stereo czy kd czy lampa czy coś do peceta. Za duży bałagan wbrew pozorom wyjdzie...

♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ fiu fiu.... Bocznica: Rozmowy na luzie: strona 20: Mlb łże...

nie sprawdzi sie bo to bedzie zakladka reklamowa, handlarzyny i drobni naciagacze sie zleca i beda pisac wygodne sobie posty z ronych kont... tu potrzeban wymina informacji o sprzecie a nie reklamy

zakladka HI-END wystarczy

chwilowy brak działalności w audio.

Bravo, zgadza się, jakakolwiek ingerencja w układ forum powinna być dobrze przemyślana. Ja natomiast jestem w opozycji do zakładki hi-end, bo uważam, że czemu w stereo nie pisać o hi-endzie i z kulturą? Przecież hi-end to też stereo w większości wypadków. Tylko w stereo jest już za dużo handlu i z reprezentatywnej zakładki zrobiły się mydliny. Moderacja dolepia na górze tematy dla "początkujących" ale czy to ma sens? Ale to moje zdanie ntt.

Pozdrawiam,

l

No tak, widać ilu tu małych, zakompleksionych gnojków na forum... Zapraszam do wątku "kij w mrowisko" w zakładce stereo, tego moderacja nie przeniesie na bocznicę i tam można sobie poużywać kulturalnie...

A co według Ciebie dostałem? Mi to wisi generalnie co do mnie pijesz ale jesteś człowiekiem mocno konfliktowym. Często nie umiesz rozmawiać z ludźmi mającymi inne zdanie/poglądy, tylko szukasz zaczepki i zwady, ostatnio dobry popis dało kilko Panów w pewnym wątku. Ale Twoja sprawa, jesteś tu anonimowy dla wielu osób, więc wolno.

Z całym szacunkiem ale po co tu się udzielasz? Żeby mi się dostało??? +5 do respektu na mieście dla Ciebie, jak to teraz młodzież mówi.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

A co według Ciebie dostałem? Mi to wisi generalnie co do mnie pijesz ale jesteś człowiekiem mocno konfliktowym. Często nie umiesz rozmawiać z ludźmi mającymi inne zdanie/poglądy, tylko szukasz zaczepki i zwady, ostatnio dobry popis dało kilko Panów w pewnym wątku. Ale Twoja sprawa, jesteś tu anonimowy dla wielu osób, więc wolno.

Z całym szacunkiem ale po co tu się udzielasz? Żeby mi się dostało??? +5 do respektu na mieście dla Ciebie, jak to teraz młodzież mówi.

liberas wyluzuj. Twoje wynurzenia w stosunku do rocha są żałosne.

Tak?

To jak określić jego personalną wycieczkę ku mojej osobie?

Już lepiej było się nie odzywać.

Panowie bardzo się lubicie i ładnie uzupełniacie/wspieracie w swoich dyskusjach/atakach/wycieczkach/szyderstwie. Więc widzę, że wywołałem wilka z lasu i zaraz tu będzie sabat czarownic.

Przepraszam bardzo, że tak nieładnie postąpiłem i odpowiedziałem na zaczepkę.

Nie oklepcie mnie tylko za mocno, bo buzię mam ładną jeszcze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.