Skocz do zawartości
IGNORED

CD - Muzyka ze słowami - Voo Voo, Maria i Jan Peszek

mihaello

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam pytanie, może ktoś jest zorientowany.

Posiadam od kilku lat płytę CD z muzyką do spektaklu pod tytułem "Muzyka ze słowami" - w wykonaniu zespołu Voo Voo i Marii i Jana Peszek.

Interesuje mnie w jakim nakładzie owa płyta wyszła, ewentualnie jak to można sprawdzić bo nie mogę doszukać się takiej informacji.

Zastanawiam się również ile ta płyta może być warta - pamiętam że kupiłem ją w 2002 roku, po obejrzeniu tego spektaklu w tv, i już wtedy była bardzo trudna do kupienia - spotkałem ją jakimś cudem tylko w jednym sklepie internetowym... Wiem że w tej chwili jest ona nie do kupienia na allegro - obserwuję to od wielu miesięcy i nie pojawiła się na allegro.. W sklepach nakład dawno wyczerpany...

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

mihaello.

hm... nikt nic nie wie...

może ktoś wie chociaż jak dotrzeć do info o ilości nakładu płyty... może ta info jet na płycie (np. na kodzie kreskowym) a ja nie umiem jej odczytać.

I jeszcze jedno... zastanawiam się nad wartością tej płyty, biorąc pod uwagę że kiedy płyta była wydana nikt jeszcze o Marii Peszek nie słyszał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.