Skocz do zawartości
IGNORED

Ban dla Yaspera. Tak czy nie?!

mciej

Rekomendowane odpowiedzi

Tak. Chyba tak. Tzn. nie wiem.*

*"MIŚ" (w odpowiedzi na pytanie - czy można się zamienic na łóżka;-)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

LOL ... oczywiście, że tak ... prezes Ohucki był bardziej zdecydowany :-)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Sonciak to glosuj NIE i zaloz wątek polemiczny :)

Ponawiam prośbe do wszystkich o glosowanie, i rozstrzygnijmy sprawe demokratycznie.

Żeby był porządek proponuje przyjęcie Konstytucyjnej zasady 2/3 głosów ZA. Czyli do bana dla potrzeba większosci 2/3 +1 :) Yasperowi przysluguje prawo do obrony, a w szczegolnosci prawo do zabrania głosu na końcu :).

Jeżeli ktoś uważa że potrzebne są polemiki , dyskusje, mowy oskarżycielkie i obrończe, proponuję założyć nowy wątek na bocznicy i dyskutujmy tam do woli, a głosowanie może poczekać, tydzień miesiąc albo i pół roku. Jak demokracja to demokracja.

sonciak>

to nie chodzi o to czy go lubimy czy nie. Goscie maja problem sami ze soba i ze swoim sposobem udzielania sie na forum... nim sie pojawili rzadko kiedy pojawialy sie tu wulgaryzmy i wyzwiska... dodatkowo mącenie tez jest ich specjalnoscia.

chociaz jestem tu od niedawna to jestem

ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bo chociaz sa tu osoby uprawiajace marketing, to jednak robią w miarę porządnie (dyskretnie?).

wiadomo o kogo chodzi. a soundworx........

no comment

Ta sama osoba? To dopiero:) Nie spodziewalbym sie jakos sie dla mnie roznili stylem. Dzieki Lukar ze chociaz nas ominelo glosowanie i dalsze przepychanki, a zwlaszcza obliczanie większości :D

>>>> Jesko

Hehehe nie moglem sie powstrzymac zeby nie zacytować twojej wypowiedzi: "soundworx,

Ja osobiście na tobie psów nie wieszam. Mi podpadł Yasper, i będę tego ziomka bacznie obserwował, bo ma skłonności do wywoływania bezsensownych burd, a przy tym sam cechuje się zerową wiedzą! "

Teraz to wszyscy wiedzieli :D nie ma co. Przyznaje ze mi sie to cały czasa wydaje zbyt idiotycznie zeby bylo prawdziwe. :) nie moge uwierzyć :))

widzisz mciej to są tak zwane bezpieczne odpowiedzi !!! :D

Mając do kogoś romans, nie będe się przecież na nim wyżywał??!!

Ps. kurcze teraz to tej płytki od soundworxa na pewno nie dostane. A niech cię Mciej :D

Biorąc pod uwagę że sam mu kilka razy powiedziałeś że jest w porządku, ale tamten to jest zupełnie be, to twoje szanse i tak byly tylko teoretyczne :) Jedyna nadzieja ze mial rozdwojenie jaźni. :D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.