Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja/Propozycje kolumny do 2500/3000zł

danny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Tak się zastanawiam już od jakiegoś czasu, dlaczego jest tak mało niedrogich podlogówek, z 20 cm niskotonowcem...? Tzn. Mam swoje przemyślenia "dlaczego"..Jestem zwolennikiem dobrego, mocnego, niskiego basu i uważam, że 20 cm przetwornik jest idealny (z mniejszymi to nie to). Temat powstał nie, w celu przedstawiania swoich racji "dlaczego" to prawie nie ma budżetówek i nieco droższych konstrukcji, z takimi przetwornikami, a tylko i wyłącznie ma on służyć "prezentacji" takich kolumn. Takich konstrukcji jest niewiele i temat ma nam ułatwić rozpoznanie rynku. Mogą to być same linki, ewentualnie zdjęcia (mniej sensowne), a gdyby były linki, fotki i do tego opis wrażen, z odsłuchu to Rewelacja!!

Więc zasady prezentacji: Kolumny podłogowe, min. 2,5 drożne (wskazane 3 drożne),głośnik niskotonowy 20 cm (może być większy), cena do 2500-3000 tys.zł/Nowe (para).

a ty kolego myslisz ze jak kupisz glosniki z basowcem nawet 50 cm to reszta nie ma znaczenia ?:)

Chyba nie ma głosników o średnicy 50 cm (nawet gdyby były to bez sensu, bynajmniej do domu). IGNAC mam wrażenie, że urwałeś się z choinki:)

Kolega nie umie czytać czy jest nie rozumny? (zasady są podane- LINK!!)

prosze jakie wymogi :P

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

prosze jakie wymogi :P

Ukryta Zawartość

No od razu lepiej:) Ja sobie znalazłem Twoją propozycję, ale zakłądając taki wątek pomyślałem o tym, żeby zainteresowani mieli wszystko "pod ręką". Gdy ktoś szuka tego typu kolumn, to będzie miał przekrój z: fotkami, danymi, wyglądem i ceną:) A dla innych zainteresowanych podobna wiedza (jej nigdy za mało).

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Chyba nie ma głosników o średnicy 50 cm (nawet gdyby były to bez sensu, bynajmniej do domu). IGNAC mam wrażenie, że urwałeś się z choinki:)

Nie odnoszę takiego wrażenia. Uważam,że Ignac wiedział co chce napisać i nie jest to wcale takie głupie. Szkoda, że prawie nikt zabrał głosu w założonych przez niego trzech nowych tematach. Szkoda, że zbyt pochopnie je usunięto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.