Skocz do zawartości
IGNORED

Merlin wita wszystkich

merlin

Rekomendowane odpowiedzi

a tak w ogóle to chciałbym się z wszystkimi przywitać bo chyba wypadai w ogóle miło brzmi. nie rozwodzac się bardzo lubię słuchać muzyki zwlaszcza rocka progresywnego i to z vinyli. mam małą wieżę diory, CD mediencoma i nowy (tzn. dla mnie) adapter Adam ale bez igły której szukam ;)

https://www.audiostereo.pl/topic/7542-merlin-wita-wszystkich/

jakosik sobie leci. właśnie mi poradzili na forum co za wkładkę mam se kupić do mojego Adama. troche nietanio ale pewnie i tak się opłaci. a jakby nie było to mam czego sluchać z vinyli. prawie 2 stówy płyt... jak cie interesuje kolekcja to ci wyślę katalog na maila ;)

he he he

cynamon - no bez jaj - ten gościu ze zdjęcia to wielkość swojej kolekcji podaje już chyba w metrach...

broy - Genesis?... angielski?... oryginalny?... z Charismy?... eee... mam! trespass,foxtrot,selling,trick(w perforowanej i rozkładanej wersji okładki) i invisible. z kolei andthentherewerethree i duke z Atlantica

te na których grał Stefan to mam przez niego własnoręcznie podpisane... samego stefana to ma m spectral i cured - też z autografami... no i jeszcze są też jakieś single np. 7" i 12" land of confussion ;) heh...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.