Skocz do zawartości
IGNORED

Cykliczne spotkania forumowiczow

profes

Rekomendowane odpowiedzi

Moi drodzy forumowicze.

Mam propozycje organizacji cyklicznych, comiesiecznych spotkan forumowiczow z... akurat jestem z Warszawy, ale moze to dotyczyc kazdego miasta. Moja propozycja dotyczy grupy warszawskiej, abysmy ustalili, ze np. w kazdy pierwszy czwartek miesiaca spotykamy sie przy... muzyce. Co wy na to. ?? Muzyke mozna okrasic jakimis dobrymi trunkami :) (jak kto woli) Mozemy spotykac sie w jakims pubie, lub umawiac sie na wspolne odsluchy, czy to w salonach, czy tez w domach szanownych forumowiczow.

Moze ktos reflektuje??

Najblizszy pierwszy czwartek miesiaca to... juz jutro, ale 08.04 moglibysmy zorganiziwac pierwsze takie spotkanie.

https://www.audiostereo.pl/topic/7540-cykliczne-spotkania-forumowiczow/

Inicjatywa bardzo słuszna, ale chyba lepiej w jakiś dzień od piątku do soboty.

Ja niestety nie znam żadnego porządnego lokalu.

Co do spotkań w mieszkaniu też o tym myślałem, ale nie każdy może sobie na to pozwolić.

Na ostatnim spotkaniu była taka masa ludzi że strach pomyśleć jak się z mieścić w standardowym mieszkaniu.

No chyba że ktoś dysponuje odpowiednio dużą powierzchnią mieszkalną. Można by powołać zarząd i skarbnika w celu zbierania środków na np. małe co nieco do tych spotkań (jeżeli w domu prywatnym) lub samemu coś przynosić. To takie luźne propozycje.

• 2 tygodnie później...

Pomysł dobry. O ile pamiętam to ostatni raz spotkalismy sie w "knajpce" pod RADIEM ZET u fadeovera

muzyka jakaś była w tle a tak to samo gadanie. Ja mam potencjalnie wolne poniedziałki i piątki.

WSZYSTKIM FORUMOWICZOM składam ŻYCZENIA Radosnych Świąt Wielkanocnych

w gronie rodziny i przyjaciół oczywiście z muzyką.

jjp

eeee, tego, inicjatywa fajna, ale moze sa jacys forumowicze z poznania, bo do Wawki to daleko jakby.... No, ja mysle, ze gdyby w Poznaniu sie zebralo pare osob, to byloby super, tylko pewnie nas jest mniej....

TK -> No to bardzo fajnie.... jak sie znajda, to moze cos by sie zorganizowalo? w razie jakiejs akcji, tudziez inicjatywy, moj mail jest w "o mnie", no i w ogole jestem dostepny..... no tak, pod mailem, bo komorka mi dzisiaj spadla na podloge i jest w stanie agonalnym...(oslepla - powiedzmy umownie) - takie nieszczescie, widzicie....

Koledzy!

Zorganizowaliśmy spotkanie warszawskie w salonie na Ratuszowej. Będziemy słuchać wzmacniacza Amplifikatora z kolumnami tegoż, kolumn GLD oraz jakiegoś wzmacniacza lampowego. Umówiliśmy się z p. Waseńczukiem na godzinę 18 w najbliższy piątek, t.j. 16.04.

Piwo trzeba mieć swoje. Herbatka na miejscu.

Zapraszamy zainteresowanych!

'pal55' oraz 'inżynier'

Mieszkam w Zawierciu. Może są chętni z okolic Katowic na spotkania. Mogę zaoferować dwa pokoje do odsłuchu (18 i 24 m) + trawkę w ogródku. Bez nikotyny w pomieszczeniach zmkniętych.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.