Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Warto :D

Ukryta Zawartość

wczorajsze mecze na Copa nie zachwyciły...

dyskusyjny karny w meczu Kostaryki z Paragwajem (żałosnym dodajmy), a Brazylijczycy chyba przyjechali w mocno rezerwowym składzie, bo ich gra jest dosłownie żenująca... Chile miało mniej szczęścia w totka, bo piłkarsko zagrali bardziej konsekwentnie - jeżeli Brazylijczycy w kolejnych meczach będą tak męczyć tę biedną piłke, to Argentyna (nie dość, że ładnie grająca), pobije ich z kretesem....

dziś potencjalnie nudne mecze, ale kto wie? ja zamierzam znów oglądać...

10.07 00:30 Lima A Kolumbia Boliwia

02:45 Lima A Peru Wenezuela

jutro perełka: Argentyna - Meksyk... zobaczymy co się urodzi :)

Argentyno, coś ty najlepszego zrobiła!!!

Argentyna - Meksyk 0:1 -> wyszło jedno wielkie gy... tylko 0:1 - mogło być nawet gorzej....

wcześniej Brazylijczycy wypuścili zbłąkany drugi skład, teraz to samo przytrafiło się Argentyńczykom - brak elementów zaskoczenia, schematyczna i nudna gra, przetrzymywanie piłki, niewidoczny Saviola - zupełne przeciwieństwo z meczu z Ekwadorem...

oj, coś narazie na turnieju powiewa nudą a zapowiadało się naprawde nieźle... mecze są wymęczone, mało ciekawej gry a także mało bramek - Euro wypada narazie znacznie bardziej ciekawie... może w ostatniej rundzie, kiedy powalczą o wyjście z grup coś się zacznie dziać, bo narazie zasypiam przed TV i to bynajmniej nie z powodu później pory..

No i co Panowie... który to tak ostro licytuje ... hmmm?

Ukryta Zawartość

Pzdr.

Ukryta Zawartość

Witam

I pomyśleć, że koszukla Rabath'a Madera została sprzedana za jedyne 12 mln. starych złotych. Chociaż w sumie było to dość dawno i z pewnością w aukcji nie brali udziału Japońscy kolekcjonerzy.

Na miejscu Beckhama to bym chyba kupił tą piłkę :)

Pozdrawiam

Oglądałem wczoraj późnym wieczorkiem mecz- Urugwaju - szok - w 10-tkę strzelili 2 bramki ;)

A tak moje wrażenia :

1. Mecze troszkę nudniejsze od Euro2004, trochę więcej chaosu na boisku ale za to ładne zagrania są i brameczki

2. Jedno co mi się najbardziej podoba - gra zawodników w piłkę a nie w symulowanie. W większości sytuacji jest tak - zawodnik ścięty wślizgiem - wstaje i łapię za piłkę żeby wznowić grę. W europie tego nie ma , zawodnik od razu wyje i patrzy na sędziego. Zero teatru, czysta gra ;)

Witam

Niestety później pod bacznym okiem europejskich szkoleniowców nawet południowcy zostają niezłymi "aktorami". Nie oglądałem za wiele Copa America (tegorocznej edycji) ale faktycznie brak (lub mniejsza ilość) symylowania rzuca się w oczy. No i chyba narazie nikt nikogo nie opluł.

Pozdrawiam

Aż sie przyjemnie ogląda jak jeden drugiemu wślizg robi i zaraz się obaj podnoszą i grają dalej. No i jeszcze nie widziałem chamskiego wślizgu w nogi żeby gościa uszkodzić. Jedyne co to pod wpływem akcji ale zero chamstwa

Witam

Czyli w finale najbardziej klasyczna południowo - amerykańska "święta wojna". Nie chcę się narazić Sovajazz'owi ale przyznam się po cichu, że trzymam kciuki za Brazylię. Jednak nie ściskam ich za mocno, niech wygra drużyna grająca lepiej i ładniej dla oka. Myślę, że Argentyna jest jednak faworytem w tym spotkaniu.

Pozdrawiam

po pierwszej połowie Urugwaj grając w mocno rezerwowym składzie pewnie zmierza po trzecie miejsce...

mecz nieco chaotyczny, i prawde mówiąc bardziej podoba mi się gadanina Streilaua w przerwie meczu :)

Ukryta Zawartość

Taka piłke ja KOCHAM !!

Ukryta Zawartość

Kibicowałem Argentynie, ale po drugiej straconej brance, było mi obojętne kto wygra :-)

Obydwie drużyny zaslużyly na puchar.

Tym razem, mistrzem została Brazylia.

Pozdrawiam kibiców

Witam

Można by rzec: "w piłkę nożną grają wszyscy, a i tak zawsze wygrywają... Brazyliczycy".

Nie ukrywam, że cieszę się z ich zwycięstwa chociaż tak naprawdę i Brazylię i Argentynę darzę wielką sympatią. Zawsze i wszędzie te dwie drużyny potrafią zaprezentować piękny futbol.

Pozdrawiam

Witam

Mam nadzieję, że Wisła nie trafi w następnej kolejce na Real Madryt bo Liga Mistrzów bez Królewskich bardzo straciłaby na atrakcyjności :).

A tak poważnie to należy pogratulować skuteczności i zaangażowania. Drugi mecz to formalność i pozostaje mieć nadzieje, że tym razem Wisła będzie grać wśród najlepszych drużyn Europy.

Szkoda tylko, że ktoś nie stanął na wysokości zadania i nie doszło do transmisji tego spotkania. Albo ktoś był zbyt skąpy albo zbyt zachłanny.

Pozdrawiam

Goooool :)

Ukryta Zawartość

Akcja na miare rekordu Guinessa!

Ukryta Zawartość

hmmm - to ten ktos to onet.pl

MS (Inf. własna)/30 lipca 2004 12:27

Losowanie III rundy LM: Wisła poznała rywala!

Dziś w szwajcarskim Nyon koło Genewy odbyło się losowanie III rundy eliminacji piłkarskiej Ligi Mistrzów.

Wisła, która praktycznie zapewniła sobie już awans do kolejnej fazy rozgrywek, pokonując WIT Georgia Tbilisi 8:2, w trzeciej rundzie spotka się z Realem Madryt!

Pierwsze spotkania III rundy eliminacji LM rozegrane zostaną 10 i 11 sierpnia, rewanże - 24 i 25 sierpnia.

Pary III rundy (na pierwszym miejscu gospodarze pierwszych spotkań):

Wisła Kraków/WIT Georgia Tbilisi - Real Madryt

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.