Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

a ja tam się cieszę i przy najbliższej okazji ściągnę sobie Metaxe 12* Dry - po prostu samo dobre. Dostępna u nas w sklepach 7-ka jest zdecydowanie słodsza. Jak ktoś będzie miał możliwość to niech sobie porówna . Jeśli Grecy potrafią robić taki "bimber" to dla czego nie mieliby wygrywać w piłkę?

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Metaxa to faktycznie jest powód żeby Grekom trochę pokibicować :)

Napewno Grecy nie wygrali przez przypadek i tylko dzięki sędziemu. Collina się kilka razy pomylił to jest fakt. W meczu z Portugalią (pierwszym) raczej arbiter ich nie wspomagał. Podobnie w pozostałych. Szacunek Grekom się jak najbardziej należy z resztą tak jak każemu człowiekowi.

Poza tym pochodzenie mojego nick'a też nie jest raczej celtyckie, chyba, że pomyliłem mitologie. Co nie zmienia faktu, że wolałbym finał Czechy - Portugalia, a jeśli już grają w nim Grecy to jestem za Portugalią. Dlatego, że grają coraz lepiej i coraz ładniej. Grecy to mimo wszystko rzemieślinicy, świetnie zorganizowani i zdyscyplinowani ale rzemieślinicy. Natomiast Portugalia momentami ma prawo nazywać się "Brazylią" Europy.

Przyznacie Panie i Panowie, że akcja Rosicky - Koler - Rosicky - Koler -> out bramkowy była piękną.

Chyba czas już wypocząć po tych emocjach.

Pozdrawiam

PS: Czy nikt nie zwrócił uwagi na tą sympatyczną Czeszkę? :)).

PS: >McUva: spreparowałem coś dla Ciebie ale nie podałeś w "o mnie" swojego e-maila. Jeśli jesteś zainteresowany to poproszę o adres.

Kupiłem skrzynkę Budweisera, żeby opić zwycięstwo Czechów w finale, a tu mistrzostwa zatoczyły pętlę i w zamian drugi raz będziemy mieli mecz otwarcia ;-)

Niech żyje futbol, najwspanialsza gra świata! (oprócz tenisa, ale nie damskiego)

"Czy nikt nie zwrócił uwagi na tą sympatyczną Czeszkę? :)). "

ludziieeee!!! co to się działo... ale po kolei...

na początku realizator dał na tapete jakąś śliczną blondie zza południowej granicy - chłopaaaki! normalnie mi oczy wylazły i musiałem ich szukać na dywanie. potem bezlitośnie przejechał kamerą po trzech taaaakich ciziach, że mi zęby o szklanke z piwem zadzwoniły... kiedy chwilowo znów mogłem skupić się na meczu, cwaniak wkleił mi kolejne zjawiskowe dziewcze (i znów to była smukła laleczka w kolorze blond).. tego już było za wiele - od tej pory przez całą drugą połowę śledziłem te szybkie kontry kamerą po trybunach... realizator z niedoścignioną wprost biegłością przerzucał ujęcia z lewej strony na prawą, żeby po krótkiej wymianie screenów dać na chwile 'breaking news' o tym co na meczu... kilka kolejnych shotów po trybunach dało mi wprost niebywałą satysfakcję - prostopadłe podania z jednej na drugą kamerę w mgnieniu oka rozbiły mój mur obronny... z tej radości sam wbiłbym sobie z chęcią bramkę, byleby dłużej oglądać te cuda...

reasumując: oficjalnie wpisuje Czechy na złotą liste narodów posiadających w zanadrzu powalającą w oka mgnieniu, śmiercionośną broń płci żeńskiej... a myślałem, że w te klocki tylko my i rosjanie jesteśmy potęgą...

Czeszki - Greczynki 5:0

>sovajazz

A czy umyłeś rączki po meczu? ;-)))

I co tu dodać, wszyscy widzieli, usłyszeli, przeczytali i niech sobie pomarzą o naszych futbolistach.

A niech wygra Grecja! Jak sensacje to z grubej rury, Tak jak w Lidze Mistrzów. Niech wygra nieprzewidywalna piłka!

Jestem ZAŁAMANY.......:(((((

Te greckie kopulosy nieszczęsne wygrały!!!!!! Qrwa!!!!!!!!!!!! Wygrali zupełnie niezasłużenie uprawiając antyfutbol - tj. bronić się za wszelką cenę i liczyć na kontrę. Czesi byli zdecydowanie lepsi, nie wykorzystali swoich sytuacji, baranojady miały rzut rożny.

Proponuję bojkot wycieczek do Grecji!!!!!!!!!!!!!!

A właściwie My, Polacy powinnismy być dumny - Grekom zawsze spuszczaliśmy lanie!!! I ta drużyna jest conajmniej vice mistrzem!

PORTUGALIA!!!!!!!!!!!! PORTUGALIA!!!!!!!!!!!!!!!! Jak przegra drugi raz........... Świat się kończy.

PS. Ciekawe czy ktoś przypuszczał że konfiguracja pierwszego i ostatniego meczu mistrzostw będzie taka sama......?......

The odd get even.

zacytuje za innym forum :

Dariusz Szpakowski i Euro2004

Szpaq ambiwalentny:

- "cieszą sie Portugalczycy, cieszy sie cała Portugalia i my się cieszymy dzielac sie w bólu z Anglikami"

- "To jest deprymujące i budujące."

- "wprawdzie dzisiaj przegrali ale czy napewno?"

Szpaq seksowny, momentami perwersyjny

- "znalazł to miejsce między nogami obrońcy"

- "Deco podrywa kolegów"

- "dobre krycie... potworzyły się pary..."

- "wnikliwe krycie"

- "Kurani dochodzi"

- "Raul obsłużył Morientesa"

- "Vieira, brutal, ale kocha dzieci" ( słodkie, prawda ?)

Szpaq antyglobalista

- "Hiszpanie czuja sie jak u siebie w domu, bo na stadionie jest ok. 15 (pietnastu) kibicow z Hiszpanii"

Szpaq i liczby:

- "3 minuty potrwa ta druga połowa"

- "zawodnicy podczas treningu wypijają 200 litrów wody"

- " zawodnicy przyjechali na stadion 1,5 godziny przed jego rozpoczęciem"

Szpaq wynalazca

- "zespolom dostarczono kasety DVD"

Szpaq alternatywny:

- "znajduje sie na polu karnym lub w jego obrebie"

Szpaq filozoficzny:

- "Gdzie jest piłka? W środku..."

- "Ten wynik to dla Portugalczyków sporo jak i niewiele"

- "Rodzi sie pytanie: czy taką ikonę zdjąć w takim meczu?"

- "przeważająca większość"

Szpaq psycholog:

- "ważna jest dla bramkarza ta pierwsza udana interwencja, to daje takie psychiczne samopoczucie"

Szpaq inteligent:

- "Hiszpanie antycypują posunięcia przeciwnika"

- "Hiszpanie znają potencjał swoich możliwości"

- "porazka zmniejsza szanse na wyjscie z grupy"

Szpaq refleksyjny:

- "w zamyśle nie doszedł do tej piłki Ballack"

- "Holandia cierpiąca na nadmiar bogactwa"

- "Zidane miał problemy z głową"

Szpaq zagadkowy:

- "co sie odwlecze, to ... zobaczymy"

Szpaq niedoinformowany:

- "Barthez opuścił bramkę, tylko nie wiem po co"

Szpaq meteorolog:

- " nad stadionem nawałnica jeśli chodzi o deszcz..."

po prostu Szpaq:

-"i nie byloby w tym nic dziwnego gdybdy nie fakt.. ze jego zona byla w 7 miesiacu ciazy"

- "trochę jakby zgłupiał teraz Jan Koller..."

- "to była majestria"

- "Vieira składał się, ale się nie złożył"

- "Santini przywiązał się do nazwisk"

>theli28

Czyżbyś nie lubił Greków? :) Chyba jesteś trochę nieobiektywny. Grecy zagrali tak jak im na to pozwalały umiejętności i potencjał drużyny. Antyfutbolem bym tego nie nazwał. Może się powtarzam ale moim zdaniem antyfutbol prezentują np. Włosi. Mając świetnych zawodników (w każdej formacji) grają tak aby przede wszystkim nie przegrać, a jeśli wygrać to nie wyżej niż 1:0. Na szczęście nie zawsze im się to udaje :).

Grecy mając taką, a nie inną drużynę nie mogli sobie pozwolić na bardziej ofensywną grę, zwłaszcza z Czechami. Za to bardzo mądrze się bronili i próbowali sił w kontratakach. Momentami mieli przecież przewagę. Nie prezentują najpięknięszej piłki w Europie ale dobra taktyka to taka, która w maksymalny sposób wykorzystuje umiejętności zawodników, słabe strony przeciwnika i nie pozwala grać przeciwnikowi tak jak by sobie tego życzył.

Też jestem za zwycięstwem Portugalii w finale. Dlatego, że wyżej nad dyscyplinę taktyczną przedkładam odrobinę finezji, improwizacji i piłkarskiego artyzmu. Z pewnością jednak Grecy zasługują na szacunek.

Pozdrawiam

• Redaktorzy

Poeinno Wam się spodobać

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Słuchając rozumu....

To apropos kobiet na stadionach....... Różne podejścia że tak powiem........

[obrazekLUKASZ-144118_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

The odd get even.

Ja uważam, że najwięcej witaminy mają słowiańskie dziewczyny. Było to widać również we wczorajszym meczu. Grecy co prawda wygrali na boisku ale na trybunach zdecydowaną przewagę miały Czeszki :)

Czeszki i Rosjanki chyba najlepiej wypadły na tych mistrzostwach:)

Pozdrawiam

>sovajazz

Wstyd mi przyznać, ale nie załapałem :(

A swoją drogą te piękne panie na stadionach, uśmiechające się, wesołe, a nawet te smutne załzawione... jak one potrafią pięknie płakać... widok że aż chce się żyć.

Ukryta Zawartość

prawie 503 000 ustrzelilem :)

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.