Skocz do zawartości
IGNORED

dobre tanie kino domowe

daniel30

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich mam pytanie jaki amplituner 5,1 6.1 zagra tez ladnie porownywalnie z YAMAHA RX-797 do wszyscy go mi polecaja, wzmaka potrzebuje w 88 proc do stereo a 12proc do filmow do kolumn tonsil fiesta a nie chce jezdzic nie potrzednie po salonach i targac kolumn pomozcie w jakims wyborze cena max 2,5tys

https://www.audiostereo.pl/topic/75000-dobre-tanie-kino-domowe/

Jakie masz do tego kolumny? czy chcesz kupic nowy amplituner czy uzywany?

Nowy: Onkyo 608

Uzywany: Denon 2807 taki przyklad, generalnie modele z 28 na poczatku byly bardzo fajne. Onkyo 805. Yamaha 663 badz wyzej. Harmana zastrzel mnie nigdy nie pamietam modeli :P

mam pytanie jaki zestaw kina domowego zagra rownierz b.dobrze w stereo np jak YAMAHA RX-797(stereo) czy wyzej,chcial bym uzyskac dzwiek jak z yamahy (stereo)w amplitunerze 5.1 jest taka opcja za rozsadna cene

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.