Skocz do zawartości
IGNORED

Audionova Powerstation Mk2

frost1971

Rekomendowane odpowiedzi

Na stronie Audionova czytamy: "Powerstation wykonany został na bazie najlepszych dostępnych podzespołów produkowanych przez wiodącego niemieckiego producenta Schuko."

Już nie rozumiem, czy Shucko to nazwa producenta czy typ gniazda? Bo coś mi się kojarzy, że to raczej rodzaj gniazda z takimi blaszkami po bokach zamiast kołka uziemiajającego. To dlaczego oni piszą "przez wiodącego niemieckiego producenta Schuko" ?

Na stronie Audionova czytamy: "Powerstation wykonany został na bazie najlepszych dostępnych podzespołów produkowanych przez wiodącego niemieckiego producenta Schuko."

Już nie rozumiem, czy Shucko to nazwa producenta czy typ gniazda? Bo coś mi się kojarzy, że to raczej rodzaj gniazda z takimi blaszkami po bokach zamiast kołka uziemiajającego. To dlaczego oni piszą "przez wiodącego niemieckiego producenta Schuko" ?

Żeby brzmiało poważniej i nobliwiej :D Takich kruczków tam wysyp zresztą :D

Tak, Zyziu masz rację ;-). O to wybrane najlepsze "pajacyki" z ich strony:

Bez dwóch zdań jeden z najlepszych przewodów XLR na rynku!

Lepiej się już nie da. Pozłacane wtyki z obu stron i znakomity kabel to recepta na najlepszy przewód sieciowy w tym przedziale cenowym!

Znalezienie lepiej brzmiącego przewodu sieciowego w tym przedziale cenowym jest niemożliwe!

Nuclearus Gold brzmieniowo deklasuje rywali ze swojego przedziału cenowego.

Nuclearus jest niedoścignionym wzorcem wśród przewodów zasilających wyznaczając nowe standardy w dziedzinie okablowania.

Jesteśmy pewni że przynają nam Państwo rację iż jest to najlepszy przewód sieciowy na świecie!

Jesteśmy pewni że Państwo po wpięciu Grand Orpheusa - Tak jak my, z wrażenia poczują ciarki na plecach!

Obok tego przewodu nie można przejść obojętnie!

Meteor w domowych systemach audio czyni cuda!

Meteor - Silver Series to dowód na to, że w dziedzinie okablwania jesteśmy najlepsi!

Jego charakterystyki brzmieniowe doceniane są przez studia nagraniowe i Audiofili na całym świecie.

Takie parametry mówią same za siebie, obok tego przewodu nie można przejść obojętnie!

Sprawia to, iż technologicznie i optycznie PROTEUS staje w ścisłej czołówce światowego HI-ENDu.

Prawdziwy pogromca konkurencji i 100% faworyt do zwycięztwa w kolejnych testach!

Nightflight został wyposażony w nasze najlepsze wtyki wyznaczające obecnie standardy dla innych producentów.

Po wpięciu do systemu i załączeniu zasilania systemu CSDS wkraczamy w inny wymiar odtwarzania muzyki.

Przewód w testach odsłuchowych zdeklasował zagraniczne przewody w cenie 100zł/mb!!!

To nowy przewód głośnikowy marki Audionova o najlepszych możliwych parametrach.

Astral Invader powstał na bazie surowców i materiałów używanych w Aeronautyce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Materiałowo i konstrukcyjnie jest to najlepiej ekranowany przewód głośnikowy na świecie!

Terminator 1. Nowa seria wtyków zasilających nad którą pracowaliśmy 2 lata.

Istny pogromca konkurencji o najlepszym stosunku jakość/cena.

Prawdziwy pogromca konkurencji i 100% faworyt do zwycięstwa w kolejnych testach!

Ale chyba idzie ku lepszemu, albo już się pogubili i sami sobie zaprzeczają: "Zgodnie z tą regułą, nie stosujemy tego typu chwytów marketingowych, które w branży audio są ostatnio bardzo modne."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dobre :D Faworyt do zwycięstwa w kolejnych testach ? A jak - teściki już zaklepane :-)))))

Sieczka straszetna - marketing kosmiczny - zgodnie z dewizą firmy zapewne ! :D

No a jak ty myślałeś? :-). Przecież oni już wiedzą z góry jaki będzie wynik testu, tylko muszą zdążyć ułożyć hasło marketingowe!

Ciekawe czy to sami wymyślają czy szukają głupich do tej twórczości.

Mnie się podoba najbardziej to: "Astral Invader powstał na bazie surowców i materiałów używanych w Aeronautyce!" Tylko nie wiem co ma piernik do wiatraka. Przepraszam na bazie jakich surowców?

Witam. Dyskusja przysypia, więc nie mogłem sobie darować i wrzucam kilka fotek rozbieranych Audionova Powerstation (wersja chyba pierwsza). Ciekawe, czym różni się (poza naklejką) wersja mk II. Mówimy tu o kosztującym 599 zł HIGH-END POWER DISTRIBUTION (tak głosi etykietka na spodzie).

Po rozebraniu widac duużo audiofilskiego powietrza.

Powala ta ogólna, chciałoby się powiedzieć: hi-endowa, czy może niemiecka czystość i schludność montażu. Wiadomo: „Powerstation wykonany został na bazie najlepszych dostępnych podzespołów produkowanych przez wiodącego niemieckiego producenta Schuko.”

Wzrok nasz przykuwają od razu „pasywne filtry ferrytowe o najlepszych możliwych parametrach” :)

Nasze uznanie rośnie, gdy dostrzegamy butikowe, audiofilskie włączniki i gniazda bezpieczników:

Nie zapomnijmy też o wspaniałych gniazdach „wiodącego niemieckiego producenta Schuko”.

Na zbliżeniu widać też końcówkę świetnych, nadprzeciętnie grubych przewodów typu hiper-litz z miedzi OFC o czystości 99,99999999! W teflonowej izolacji. Nie zapominajmy też o stykach z kutej na zimno i posrebrzanej blachy miedzianej.

No i na koniec tour de force Producenta, wymieniany na 3 miejscu zastosowanych technologii: „Śruby mocujące - Stal nierdzewna”.

Podumowując: prawdziwie high-endowy produkt za okazyjną cenę, wykonany w unikalnej technologii producenta z najwyższej jakości komponentów. Do tego dochodzi nienaganny montaż i niezwykłe know-how. Muszę odszukac gozdka, od którego za jedyne 200 zł kupiłem to cudo, by mu dopłacić.

Słowem: wspierajmy rodzimy high-end!

Tutaj Wyrywek z entuzjastycznej recenzji, w której Powerstation nazywana jest Powergate :)

Ukryta Zawartość

„Listwy i kable sieciowe porównywane są najczęściej do standardowych kabli komputerowych i przedłużaczy, stanowiących pewien "wzorzec" brzmienia, od którego wychodzimy. Chodzi bowiem o to, aby odpowiedzieć czy i ew. jak zmieni się dźwięk po wymianie tych elementów. W przypadku Powergate'a różnice są słyszalne niemal od razu i pokazują, że firma wypracowała sobie własny, w dużym stopniu "firmowy" dźwięk. Zmiana przedłużacza na listwę przenosi momentalnie punkt ciężkości dźwięku niżej. Nie chodzi nawet o stępienie metalicznych naleciałości, choć i to występuje, a raczej o generalne przemeblowanie, wypełnienie średnicy i części basu. Im lepsze nagrania odsłuchiwałem, tym bardziej ten efekt był słyszalny. Najlepiej rozpoznawalne było to więc z nagraniami DVD-Audio 24/192 z wydawanych przez Classic Records płyt, np. "Blue Train" Johna Coltrane'a (HDAD 2010, DVD-A 24/192), gdzie zamiana odwrotna, a więc na przedłużacz momentalnie ścieniła blachy, lekko je podbijając, pozbawiając przy tym wagi i wybrzmienia. Brak wypełnienia to zresztą główny problem przedłużaczy, z którym Powergate radzi sobie na dzień dobry. Przedłużacz wydawał się przy niej jak przepuszczony przez kompresor, podbijający nieco część mocniejszych fraz, z zapadłościami między nimi. Może to tylko sprawa psychoakustyki, ale tak to było słychać. Test ten sprawił nieco trudności, ponieważ Powergate nie ma jakiegoś swojego charakterystycznego brzmienia, nie jest tak analogowy jak listwa Supry czy tak plastyczny jak filtr Xindaka (testowałem obydwa elementy w "Audio" 5/06). Poza zmianą ciężkości, listwa wydaje się nie zmieniać barwy, ani nie ingerować w dynamikę, poza jej uwolnieniem. Być może więc, że im lepszy system, tym lepiej się sprawdzi. Listwę kupujemy więc w ciemno - na pewno nie stracimy.”

post-12013-0-81119300-1315843670_thumb.jpg

post-12013-0-90534000-1315843682_thumb.jpg

post-12013-0-41517400-1315843703_thumb.jpg

post-12013-0-68451100-1315843710_thumb.jpg

post-12013-0-73096500-1315843736_thumb.jpg

post-12013-0-03940100-1315843754_thumb.jpg

post-12013-0-38692500-1315843775_thumb.jpg

post-12013-0-23993200-1315843782_thumb.jpg

post-12013-0-98226300-1315843794_thumb.jpg

post-12013-0-38530100-1315843809_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Schuko to firma. Mają nawet fabrykę w Polsce. Nazwa typu gniazda powstała od nazwy firmy, podobnie jak np. śrubokręt Philips ( czyli krzyżowy ) lub buty Adidasy firmy Nike...

Schuko to firma. Mają nawet fabrykę w Polsce. Nazwa typu gniazda powstała od nazwy firmy, podobnie jak np. śrubokręt Philips ( czyli krzyżowy ) lub buty Adidasy firmy Nike...

Mnie najbardziej bawi te „najlepszych dostępnych” :)

Dowiedziałem się, że SCHUKO to typ gniazda a nie firma. Co prawda jest jedna firma o takiej nazwie, ale jedna robi wentylatory.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Co do wnętrza, to przede wszystkim dziękujemy za sekcję zwłok ;-). Moze zacznę wstępem ze strony Audionova podpisanym pod tym urządzeniem:

"Standardowo kładziemy największy nacisk na jakość, bezpieczeństwo i atrakcyjną cenę."

"Poprawie uległ design, jakość obudowy i sposobu lakierowania."

No to już jest mistrzostwo! Naprawdę widać tam Haj-End! Te gluty to chyba... teflon? :-). Szczególnie widać jak fachowo "przysmarkano" kable z gniazdem IEC. Przecież taka kaszana spali się przy obciążeniu 2000W, nie mówiąc o 5000W, które jak to już ktoś tu wspomniał, nie może mieć miejsca. Za taki szajs nie dałbym więcej niż 50zł!!!!

Chciałbym zwrócić uwagę wszystkich na:

"specjalne aktywne filtry sieciowe (IDRC Intelligent Disortion Reduction System), eliminujące zakłócenia gwarantując poprawne działanie urządzeń audio."

A dzięki Woodolec'owi możemy zobaczyć, że wyglądają one tak:

post-36997-0-01421400-1315864841_thumb.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam. Dyskusja przysypia, więc nie mogłem sobie darować i wrzucam kilka fotek rozbieranych Audionova Powerstation (wersja chyba pierwsza). Ciekawe, czym różni się (poza naklejką) wersja mk II. Mówimy tu o kosztującym 599 zł HIGH-END POWER DISTRIBUTION (tak głosi etykietka na spodzie).

Po rozebraniu widac duużo audiofilskiego powietrza.

O jaka ładna sesja zdjęciowa :D. Chwilę człowieka nie ma a tu tyle ciekawych rzeczy się dzieje :D

Tu chyba nie chodzi o audiofilskie powietrze, bo w kondycjonerach sieciowych firmy Shunyata też podobno jest dużo powietrza. Tu chodzi o katastrofalną jakość. Forumowicz używający produktów Audionova napisał, że >>co do jakości jaką prezentuje rzeczona Audionova zawstydziłaby jakością nie jedną Szacowną Firmę.<

Nie wiem, może jestem ślepy, czy wszyscy widzimy tą jakość? a właściwie jest to JAKOŚ spartolone. Teraz pewnie producent siedzi i preparuje specjalną wersję pokazową z ładnie poukładanymi kabelkami i z inną zawartoscią wnętrza :D. A ja chciałem kiedyś kupić ten kondycjoner!

Fajny wątek techniczny nam się z tego zrobił :-) WIęc tak jeszcze celem wyjaśnienia, Schuko to nie firma, tylko rodzaj, odmiana gniazda z tzw. zabezpieczeniem bocznym. Jak widać na zdjęciach są to zwykłe gniazda przemysłowe z kołkiem i klapką ochronną firmy ABL

Ukryta Zawartość

post-36996-0-24215200-1315866957_thumb.jpg

post-36996-0-14289200-1315866971_thumb.jpg

post-36996-0-71418500-1315866987_thumb.jpg

post-36996-0-41241400-1315867001_thumb.jpg

post-36996-0-65961800-1315867009_thumb.jpg

post-36996-0-89208900-1315867027_thumb.jpg

post-36996-0-90049000-1315867036_thumb.jpg

post-36996-0-55770500-1315867043_thumb.jpg

post-36996-0-75697000-1315867054_thumb.jpg

post-36996-0-34449700-1315867061_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fajny wątek techniczny nam się z tego zrobił :-) WIęc tak jeszcze celem wyjaśnienia, Schuko to nie firma, tylko rodzaj, odmiana gniazda z tzw. zabezpieczeniem bocznym. Jak widać na zdjęciach są to zwykłe gniazda przemysłowe z kołkiem i klapką ochronną firmy ABL

Ukryta Zawartość

Toś mnię chłopie zalamał... A już myślałem że to „najlepsze z dostępnych podzespołów produkowanych przez wiodącego niemieckiego producenta Schuko.” :) :) :)

To wręcz niesamowite, że sam producent nie wie, jakiej firmy gniazdka kupuje... A może tylko ten poeta od opisów :)

A wiesz coś o tym high-endowym gniezdzie EIC? Wygląda niesamowicie solidnie :)

Ukryta Zawartość

Dużo więcej gluta jest w puszkach MIT-a za sporą wyższą kasę ;-)

Nie wiem, co jest w MITach. Założę się że dużo lepsze komponenty i czystsze wykonanie. Ja tylko reaguję na te farmazony o „najwyższej dostępnej jakości”! I zastanawia mnie ta czołobitna recenzja w HighFidelity. Jeszcze rozumiem, że za te 600 zł dostanę niezłe gniazda, dobre kable i włączniki. Tutaj nawet tego nie ma. A wszystko sprawia wrażenie zmontowanego w zakładzie pracy chronionej przez niewidomego praktykanta.

Spoko mogę wydać tysiaka na używaną listwę np. Furutecha, nawet jak w niej nic nie ma. Za to te gniazda, obudowa, kable... I jak patrzę na leżące obok coś takiego, a do tego koleś myśli, że schuko to firma... Jeżeli wierzyć tym wszystkim dyrdymałom, to za 200 zł kupiłem sobie dostęp do prawdziwego high-endu (vide napis na spodzie) :) :) :)

Dlatego jak się nadarza okazja, by wychynąć z krainy ocen opartych na opiniach typu: „a ja słyszę” „a ja nie słyszę” i pokazac gołą mowiącą za siebie robotę, to korzystam. Bo ja kupiłem to za 30% ceny, ale może uda mi się ostrzec tych biedaków, którzy chcą kupić nowe. W sumie wdzięczny jestem temu wątkowi. Skupiłem się na innych klockah i kablach zapomniawszy wogóle o tym elemencie. Czas pomyśleć o zmianach. Podpiętą miałem do niej końcówkę i suba. Dźwięk był dynamiczniejszy ale też i bardziej chropawy niż pod kondycjonerem. Myślałem, że to wina kabla. Może jednak nie?

Pojawia się spore pole dla małych firm, które zrobią taką listwę dając tylko trochę lepsze kable (nawet z Castoramy), nie picując o yntelygentnych filtrach w postaci ferrytowych krążków i zaspiewa za to uczciwe 300 zł. Nie będzie wtedy tego smrodku, każdy będzie wiedział że kupił tanią alternatywę.

Dużo więcej gluta jest w puszkach MIT-a za sporą wyższą kasę ;-)

Może to te gluty sprawiają,że jest lepszy prąd

. Forumowicz używający produktów Audionova napisał, że >>co do jakości jaką prezentuje rzeczona Audionova zawstydziłaby jakością nie jedną Szacowną Firmę.<

Słyszałem od kumpla,który miał wątpliwą przyjemność kupić wzmacniacz lampowy Audionova (alias LA Audio)Jakość jakby dzieci na ZPT go robiły,ze zwrotem kasy,było równie ciężko.Długo się bujał zanim wyszarpał swoje pieniądze.

Moim zdaniem Kondycioner pasywny Bada LB 5600 jest lepiej zrobiony,a chiński.No i cena nie licząc kosztów wysyłki i odprawy jest niższa,zresztą nawet z tymi kosztami wychodzi poniżej 1000 zł (fotki trochę małe,ale nie mogę otworzyć strony,więc wyciągnięte z kopii strony,ale można znaleźć lepsze w necie)

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Moim zdaniem Kondycioner pasywny Bada LB 5600 jest lepiej zrobiony,a chiński.No i cena nie licząc kosztów wysyłki i odprawy jest niższa,zresztą nawet z tymi kosztami wychodzi poniżej 1000 zł (fotki trochę małe,ale nie mogę otworzyć strony,więc wyciągnięte z kopii strony,ale można znaleźć lepsze w necie)

Jakoś zaczynam z nieufnością obwąchiwać te „pasywne kondycjonery”... Ale może to przynajmniej rozgałęziacz z przyzwoitymi komponentami.

Jakoś zaczynam z nieufnością obwąchiwać te „pasywne kondycjonery”... Ale może to przynajmniej rozgałęziacz z przyzwoitymi komponentami.

Ja nie twierdze,że jest najlepszy w działaniu,ale chodzi o jego wykonanie.Tu masz przynajmniej prawdziwe gniazda schuko - firmy schuko. :-)

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Ja nie twierdze,że jest najlepszy w działaniu,ale chodzi o jego wykonanie.Tu masz przynajmniej prawdziwe gniazda schuko - firmy schuko. :-)

Używałeś może? Mam Helion 1750X na wszystko, tylko na końcówkę mam Powerstation. Jak wpływa na mocne i niezbyt szybkie końcówki?

Taa prawdziwe chińskie Schuko.

Może i Chińske nie wiem nie sprawdzałem.Pisząc prawdziwe miałem na myśli typ gniazda,a nie to czy mongolskie,czy kubańskie :-)

Używałeś może? Mam Helion 1750X na wszystko, tylko na końcówkę mam Powerstation. Jak wpływa na mocne i niezbyt szybkie końcówki?

Nie odpowiem Ci na to pytanie gdyż nie posiadam takowej (końcówki)

A gdyby ktoś miał ochotę kupić na metry audiofilski kabel Audionova Starpower - Generation 3 (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ), to podaję uprzejmie źródło :-)

Ukryta Zawartość

Tylko tyle, że to co używa firma Audionova jako kabel sieciowy, jest w rzeczywistości regularnym kablem GŁOŚNIKOWY (!) produkowanym przez Eltron-kabel w Jaworznie i kosztuje ok. 10-12 zł za metr ;-)))

Poniżej zdjecia tego rzekomego kabla Audionovy...

post-4504-0-87898700-1315954145_thumb.jpg

post-4504-0-45525500-1315954168_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wow ... jednak internet to potęga, wszystko można znaleźć, pewnie jakby poszukać to i przewody innych naszych producentów, których nazw nie wymienię, aby mnie do sądu nie zapodali ;))) są produkowane jak wyżej i dostępne z metra w niejednym sklepie

Może to te gluty sprawiają,że jest lepszy prąd

. Forumowicz używający produktów Audionova napisał, że >>co do jakości jaką prezentuje rzeczona Audionova zawstydziłaby jakością nie jedną Szacowną Firmę.<

Słyszałem od kumpla,który miał wątpliwą przyjemność kupić wzmacniacz lampowy Audionova (alias LA Audio)Jakość jakby dzieci na ZPT go robiły,ze zwrotem kasy,było równie ciężko.Długo się bujał zanim wyszarpał swoje pieniądze.

Witam,

Chciałbym się odnieść do mojego cytatu dotyczącego produktów Audionova....">>co do jakości jaką prezentuje rzeczona Audionova zawstydziłaby jakością nie jedną Szacowną Firmę.<"

Napisałem tak bo jeżeli chodzi o kable jakie mam tej firmy, naprawdę nie mam im nic do zarzucenia są ładnie wykonane z bardzo dobrymi wtykami i w moim systemie się sprawdziły mam tu na myśli IC Starlight oraz głośnikowe Illuminator mk3.

Innych produktów nie testowałem więc nie będę się na ich temat wypowiadał.

Pozdrawiam,

Jestem bardzo ciekaw, jak skończy się ta historia i czy będzie w końcu odzew z drugiej strony, bo jak na razie to niezły kibel wyszedł.

Na szczęście są ludzie uczciwi, jak np. p. Andrzej z Sonus Oliva, czy parę osób z forum, gdzie jest pełen wgląd w wyroby, skany certyfikatów, jasna dokumentacja z użytych komponentów, wgląd w kosztorys no i pewna skromność w opisach, co potem okazuje się miłym zaskoczeniem na plus podczas odsłuchów.

Jestem bardzo ciekaw, jak skończy się ta historia i czy będzie w końcu odzew z drugiej strony, bo jak na razie to niezły kibel wyszedł.

Na szczęście są ludzie uczciwi, jak np. p. Andrzej z Sonus Oliva, czy parę osób z forum, gdzie jest pełen wgląd w wyroby, skany certyfikatów, jasna dokumentacja z użytych komponentów, wgląd w kosztorys no i pewna skromność w opisach, co potem okazuje się miłym zaskoczeniem na plus podczas odsłuchów.

O...to...to...buta to strzał w stopę producenta/dystrybutora......

Napisałem tak bo jeżeli chodzi o kable jakie mam tej firmy, naprawdę nie mam im nic do zarzucenia są ładnie wykonane z bardzo dobrymi wtykami i w moim systemie się sprawdziły mam tu na myśli IC Starlight oraz głośnikowe Illuminator mk3.

Poszperaj....może gdzieś znajdziesz skąd pochodzą i jaka jest ich rzeczywista cena i wtedy już będziesz miał zarzuty :-)

A gdyby ktoś miał ochotę kupić na metry audiofilski kabel Audionova Starpower - Generation 3 (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ), to podaję uprzejmie źródło :-)

Ukryta Zawartość

Tylko tyle, że to co używa firma Audionova jako kabel sieciowy, jest w rzeczywistości regularnym kablem GŁOŚNIKOWY (!) produkowanym przez Eltron-kabel w Jaworznie i kosztuje ok. 10-12 zł za metr ;-)))

Poniżej zdjecia tego rzekomego kabla Audionovy...

No to ładny syf się zrobił, Audionova robi sieciówki z kabla głośnikowego! I jeszcze pisze, że to ich autorski projekt! Buuahhaa ;-) Więc pewnie pozostałe kable Audionovy z koszulką tekstylną też można kupić na metry u prawdziwego producenta, w Eltronie??? :-). Ja pier**!

Producent który unika odpowiedzi na zarzuty i wali takie banialuki powinien natychmiast zakończyć swoją działalność! albo odnieść się do zarzutów.

post-36996-0-30615300-1315997024_thumb.jpg

post-36996-0-17369900-1315997072_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bądźmy sprawiedliwi i dodajmy, iż Audionova nie jest odosobniona w takich praktykach, przykładów jest więcej.... u nas...zagranicą....trzeba sobie zdawać sprawę z tego, że to biznes nastawiony na spory zysk i trudno mieć mu to za złe...inna sprawa w jaki sposób dochodzi się do tego zysku.... tutaj po prostu wypłynęła oliwa w całej okazałości...myślę, że teraz wolą milczeć i cicho siedzieć mając nadzieję, że nie wszyscy czytają audiostereo....

Bądźmy sprawiedliwi i dodajmy, iż Audionova nie jest odosobniona w takich praktykach, przykładów jest więcej.... u nas...zagranicą....trzeba sobie zdawać sprawę z tego, że to biznes nastawiony na spory zysk i trudno mieć mu to za złe...inna sprawa w jaki sposób dochodzi się do tego zysku.... tutaj po prostu wypłynęła oliwa w całej okazałości...myślę, że teraz wolą milczeć i cicho siedzieć mając nadzieję, że nie wszyscy czytają audiostereo....

Pewnie masz rację, ale niech Audionova przynajmniej nie pisze, iż to jest ich autorski projekt. Bo jak to czytam to mi się flaki przewracają. Jak widać wyżej nie jest to ich kabel, jak i te ich szajsowate chińskie wtyki sieciowe z ebaya nad którymi ponoć pracowali dwa lata :-).

Może ratujmy Audionovę i wyślijmy im zbiorowy postulat o organiczenie ilości ściemy na ich stronie? Oczyścimy w ten sposób atmosferę i przywrócimy wiarogodność producentowi. Choć wszystko to powinien zrobić On sam! Wszak to jego Business.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.