Skocz do zawartości
IGNORED

doradzenie w sprawie kolumn stereo+wzmak

741852

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, planuje kupic dobre kolumny stereo do pokoju 3,5x3 głownie do muzyki..yy rap, hh, reggae, rock ,dubstep cena to hmm tak do 700 i do tego jakiś wzmacniacz do hmm 300 ? jakbym o czymś zapomniał to pytajcie i wgle bo jestem raczej amatorem w domowym stereo :P

Pozdro !

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 29 Listopada 2010 - kolejne bezsensowne pyskówki
Ukryte przez Fr@ntz, 29 Listopada 2010 - kolejne bezsensowne pyskówki

hmm,hmm-wgle nie wiem o co CI biega.

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 29 Listopada 2010 - kolejne bezsensowne pyskówki

Bo stary jesteś to nie wiesz ocb.

Weź płytę z mp3, jedz do jakiegoś MM posłuchaj co ma jebniecie, popatrz na Allegro może będzie taniej, do tego wybierz jakiś mocny starszy wzmak i będzie git!

cassius 777

najlepiej to jebnąć se w łeb i jesteś jak po koncercie.U mnie na wsi nie ma MM-jest tylko remiza.

ps.co to jest mp3??

cassius 777

najlepiej to jebnąć se w łeb i jesteś jak po koncercie.U mnie na wsi nie ma MM-jest tylko remiza.

ps.co to jest mp3??

Stary Audiofilu, rozumiem Twą frustrację. spowodowaną wielką inteligencją wpisu cassiusa, a przede wszystkim jego niezwykle wyrafinowanym słownictwem, a zwłaszcza moim ukochanym slowem na j, które rownież, podobnie jak Ty uwielbiam. Proszę Cię jednak. abyś nie zrównywał się poziomem z takimi oryginalnymi wypowiedziami, bo przecież stać Cię na dużo więcej :)

pozdrawiam

Cóż, najlepiej jest bardzo względne, ale to już na pewno wiesz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No dobrze, jak nie to słowo j to coś co ma przyzwoite "bum"!

Ukryta Zawartość

Cóż, najlepiej jest bardzo względne, ale to już na pewno wiesz.

Ukryta Zawartość

No dobrze, jak nie to słowo j to coś co ma przyzwoite "bum"!

Z powodu bełkotliwych i niecenzuralnych zwrotów zgłosiłem cały wątek do wykasowania.

Ukryta Zawartość

cassius777

Zapytam grzecznie-czy TY jesteś cassius clay777 vel muhamed ali?...to wiesz co to jest jebnięcie-prawda??

Stąd takie bardzo bełkotliwe Twoje wpisy-teraz rozumiem))))

ps.tak naprawde to niezły z Ciebie jest polak,ale jeszcze przed,czy po maturze......to zastanawia...i....uczy.

Kup sobie używanego Cambridge Audio (300-setke, albo 500-setke) i do tego kolumny podstawkowe, na pewno będziesz zadowolony.

Jak znajdę chwilę czasu to podam Ci dokładny model kolumn (pod koniec dnia bo teraz jestem w pracy :)).

Zastanów się nad delikatnym podniesieniem budżetu

Ukryta Zawartość

idą święta, może ktoś się dorzuci do prezentu

Ukryta Zawartość

Witam ostatnio widziałem dynaudio 40 za 950zl na allegro ale już ich nie ma, za te pieniadze ja bym poszukał eltax liberty 5+ były ostatnio dwie pary ze wzmakiem za 300zł to już może być gorzej polecił bym ci luxmana L210 za te pieniadze można kupić najlepiej szukaj okazji. Przejżyj również opinie na audiostereo. Pozdro

he, każdy poleca co innego :P obserwował bym okazje ale tego sprzetu jest tyle ze głowa odpada i nie wiem co dobre a co kiepskie. budżet to powiedzmy 1000 pln więcej nie chce dawać bo wiem ze sprzęt za ową kwotę mi wystarczy.

te mission m33i sa wmiare ale wydaje mi sie ze glosno to nie bedzie grac ? pozatym pewnie za wzmak bede musial dac z 500 co zdeczka przekracza cene jaką podałem.

Każdy poleca co innego bo każdy słuchał czego innego tak naprawdę za te pieniądze ciężko znależć coś dobrego dynaudio grają mocnym basem ciepłom średnicą wysokie nic specjalnego w tym modelu, eltaxy podobnie tyle tylko że to podłogówki i rozpiętość basu masz o wiele niżej gorsza średnica niż w dynkach wysokie no każdy lubi co innego. Wzmak nie musi być raczej super mocny masz pokój wielkością podobny do mojego a ja mam zwykłe podłogówki kody tak budżetowe że te eltaxy zjadają je na śniadanie. Jeżeli miałbyś kupować dynki to dobry wzmak by się przydał eltaxa łatwiej wysterować, yamahy pioneery no wsumie do tej muzyki co słuchasz nie potrzebny jak bardzo wyrafinowany wzmacniacz. Może ktoś inny jeszcze jakoś cię naprowadzi. Pozdro

dobra to wzmak wezme yamahe ax-500 ale kolumny nie wiem jeszcze jakie hmmm bass jest za***isty :P z tym ze przejrzalem rozne serwisy aukcyjne i z dynaudio cicho albo cena to 2000 minimum :P

Witam tak jak pisałem masz duży wybór a i mówiłem też o firmie eltax

Ukryta Zawartość

Pozdro

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pozdro

:) dziekowka ziom

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pozdro

@sry za double post ale będę raczej miał wzmacniacz yamaha ax-500 i nie wiem jakie kable kupic do tego zestawu ? powiedzmy 5 metrowe ? :) nie wiem po ile metrów maja takie kable :P

Ukryta Zawartość

Witam kablami bym się nie przejmował kup jakikolwiek kabel na początek do 10zł/m i myślę że będziesz zadowolony, wyprzedzam możliwość zapytania, tak są różnice między kablami aczkolwiek na dobry początek styka najprostszy.Pozdro

ale jaki to ma być kabel cinch<>oskrobany ? czy cinch<>cinch ? czy jaki ? bo nie znam się na tych końcówkach z wzmaka i tych kolumn i nie wiem jak to można tam podłączyć :P

• Użytkownicy+

Nie dziw się, że każdy poleca co innego. To tak, jakbyś na forum związanym z samochodami, zapytał o auto do 3000zł. Ilu użytkowników, tyle odpowiedzi... Niewielu testuje kilka/kilkanaście urządzeń, a jest ich tysiące. Na dodatek, każdy ma inny gust. W takich wypadkach, o neutralności i wierności przekazu nie mówi nikt. Kwestia co się Ci podoba i jakie masz warunki odsłuchowe, czyli pokój itp. Są urządzenia wybitne w swojej klasie/cenie, grające ze wszystkim dobrze. Jednak wiele jest takich które nie są gorsze, ale wymagają konkretnych połączeń, warunków itp. Najważniejsze jest żeby dobrać całość do siebie.

Witam palton dobrze mówi aczkolwiek na dobry początek każdy sprzęt zagra lepiej niż ,,jakaś'' plastikowa wieża oczywiście mówimy tu o dobrze ustawionych kolumnach itd. Pozdro

mam jeszcze takie pytanie być może głupie ale tego nie wiem dlatego pytam, nie pisać jaki no0b czy coś w tym stylu... a więc na sylwestra mam KINO DOMOWE PANASONIC SA-HT870 i może da się to podpiąć pod yamahe ax-500 ? może by to lepiej grało jakby się dało to jakoś ogarnąć bo nie chce eltaxów spalić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.