Skocz do zawartości
IGNORED

Jak słucha audiofil ?

gagarin1

Rekomendowane odpowiedzi

Ja słucham do góry nogami, trochę dudni na dole ale za to mam efekt odwróconej fazy. Problem mam tylko z tym że po paru minutach troche kręci się w głowie i ciężko wrócić do równowagi po takim słuchaniu. Znajomy kasjer słucha kasy, sybianty podczas liczenia papierowek troche go męczą a miedziaki są zbyt zaookrąglone w wyrazie.

Tranzystor to ciemna strona mocy... strzeżcie się jej... I nie dajcie się zwieść, jakoby mocniejsza była... bo jest tylko szybsza... łatwiejsza... a przez to pociągająca tak bardzo... Podczas gdy jasna, lampowa strona trudna jest... cięższa... wyrzeczeń licznych wymaga... ale bać się jej nie musicie... by Twonk

Ja słucham od razu :)

Zależy czy chodzi o słuchanie dla przyjemności czy ocenę sprzętu. Słuchanie dla przyjemności jest na sprzęcie, który "gra" :)

W ocenę nie angażuję umysłu, po prostu słucham i od razu oceniam to co słyszę. Na pewno po dwudziestu sekundach przestaję, ponieważ w grę wchodzi zwodniczy umysł. Jeżeli coś mi nie wychodzi, to przestaję. Jeżeli nic mi nie gra, to nie słucham.

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownicy+

Na kolanach!

Wojciechu, to było pytanie jak słucha - audiofil, a nie praktykujący katolik ;)

Tak serio, słuchając staram się wyobrazić przed sobą muzyków na scenie.

• Redaktorzy

Co do mnie, to również uszami. Staram się też nie słuchać muzy, tylko muzyki. Moja muza jest bardzo miła, ale za muzyką szczególnie nie przepada, a mój sprzęt audio jej nie interesuje.

podobno elberoth ma pierszy na swiecie pokoj audiofilski wykonany w technologii próżni doskonałej... tak podobno slychac najlepiej...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Na stojaka,po bożemu,krzywo,równiutko, z 2 metrów, z trzech metrów,z 1,70metra,pomiedzy kolumnami, piersiami,przeponą,uszami,trzewiami, słucha bardzo uważnie, a często też olewczo wpuszcza i wypuszcza uszami muzyke z dziobem w laptopie zapatrzony w wpisy forumowiczów.

• 4 tygodnie później...

Słucham jak sportowiec.

Najpierw rozgrzewka, potem ostry wycisk w wielu aspektach.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.