Skocz do zawartości
IGNORED

Interkonektor do RB 1070

Krzych L

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki kabelek polecacie do połączenia końcówki mocy RB 1070 z pre-ampem (w tej roli występuje jasno brzmiący amplituner Yamaha Rx-v640). Nie chciałbym, aby dźwięk uległ zamuleniu. Korekcja dźwięku jakiej oczekuje, to wygładzenie góry pasma. Budżet to nie więcej niż 150-200 PLN.

Pozdr

KL

T+A DAC 8 DSD via Silencable Wizzard XLR do KRELL s550k a ten via Velum LS-G do Audio Physic Cardeas Plus

https://www.audiostereo.pl/topic/7378-interkonektor-do-rb-1070/

Panie i Panowie,

Pomocy! Dziś jeszcze chciałbym wybrać się do sklepu.

Pozdrawiam

KL

T+A DAC 8 DSD via Silencable Wizzard XLR do KRELL s550k a ten via Velum LS-G do Audio Physic Cardeas Plus

Wybacz brak profesionalizmu z mojej strony - a nie ma zasilacza w końcówce mocy (he, wczoraj grało dziwna sprawa, że tak bez zasilacza :-) )? Może myślisz o kondycjonerze? Masz może jakieś suigestie co do kabelków ?

Pozdr

KL

Sorry Krzych to był żart :) -> interkonekt a nie interkonektor ;) A co do tego jaki to ja osobiście VDH nie polecam gdyż wg mnie właśnie zamula dźwięk. Miałem w systemie 102 III i The First.

Pzdr.

->lolo

Sorry człowiek goni w pracy i nawet żartu - dobrego - nie dostrzega. Dzięki.

Pozdr

KL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.