Skocz do zawartości
IGNORED

Sherwood Newcastle CD-722

Ronnie James Dio

Rekomendowane odpowiedzi

Dziekuje za te setki wpisów - szkoda,ze w tak zdawałoby sie prostym temacie nie otrzymałem ani jednej sensownej odpowiedzi,za to w wątku POLITYKA aż huczy,ech,licz tylko na siebie....

No to skoro koledze doskwiera niska frekwencja w tym wątku, to ja pozwolę sobie na zamieszczenie wpisu.

Nie miałem do czynienia z wymienionym odtwarzaczem, nie wiem jak brzmi, nie wiem jak się sprawuje pod względem użytkowym i jaka jest jego niezawodność. Przypuszczam także, że ponad 15 000 (słownie piętnaście tysięcy) zarejestrowanych użytkowników forum Audiostereo także nie miało z nim (odtwarzaczem) do czynienia, więc jedyne co mogliby napisać, to to samo co ja powyżej.

Czy o setki takich wpisów chodzi autorowi wątku? Bo ja nie sądzę...

;)

P.S. Skoro kolega z Niemiec jest zachwycony, to może warto zapytać na jakimś niemieckim portalu; być może marka Sherwood jest tam (w Niemczech) znacznie bardziej obecna niż w Polsce, gdzie chyba nawet nie ma swojego dystrybutora? :)

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Ok na taki wpis czekałem.Kolo,który go ma jest naprawde zachwycony a jest naprawdę doswiadczonym graczem w te klocki,jednak mimo,ze mu wierzę to chciałbym skonfrontować jego opinię z inną.W niemieckich mediach sa entuzjastyczne oceny tego cedeka typu "extrem Verzerrung" i tego typu ale ja nie znam niemca,pozatym nie wiem czy te tesy nie są opłacane jak kiedyś japonczyki,które dostawaly oceny Spitzenklasse czy Oberklase a grały jak jeden wielki shit

niewatpliwie można go kupić tanio , wygląda okazale i posiadacz bedzie miał oryginalne ( choc seryjny ) sprzęt...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

- to ten "kolega" z niemiec ?

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

CENA WYWOLAWCZA USTAWIONA NA OK ...30 , 35 % NOWEGO

A to nowy:

Ukryta Zawartość

Unser Preis: 199,00 Euro

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

widziałem go w MM w Kaliszu.Kosztował 1199zł,cholera dlaczego jest taki tani??o co tu chodzi??200 Euro??wygląda jakby kosztowal z 5 tys albo wiecej!!Pancerna obudowa,Marantz 5003 wygladał przy nim jak tanie dvd z biedronki!Szkoda,ze nikt go nie słuchał....shit....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Ok,po sprawie,kupiłem go!Korzystając z uprzejmości kolegi bo sam konta na allegro jeszcze sie nie dorobiłem,mam go za 5 stów.Zobaczymy,podziele sie uwagami na forum a jak sie okaze słaby to wstawie tam dac Stelmacha i po kłopocie.PZDR!!!

• 5 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.