Skocz do zawartości
IGNORED

Tonsil MAESTRO 180 czy warto?

mk20

Rekomendowane odpowiedzi

I znowu pojawiają się odpowiedzi, że nie warto....

.

.

.

.

.

Jak w Maestro 180 jest wycofana średnica to kolego radzę udać się czym prędzej do laryngologa.

Pewnie nie słuchałeś nigdy w życiu tych kolumn, bo to ..... Tonsil.

.

.

..

.

.

.

.

Czy odważysz się na porzeprowadzenie testu nie wiedząc, czego słuchasz.? Pewnie nie, więc

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

słuchaj swoich absorberów, półek i złotych liczników energii elektrycznej a muzykę zostaw w spokoju.

Ja mam Maestro 130 i sadze, ze warto je miec. Rozwazalem mozliwosc nabycia 180-tek, ale wtedy bylo mnie stac jedynie na 130. Ale nie zaluje.

A ci wszyscy, ktorzy juz napisali, albo jeszcze napisza (bo napisza), ze nie warto, ze srednica nie taka, ze bas jakistam, albo wysokie jeszcze cos tam, to najnormalniej w swiecie sa uprzedzeni do Tonsila. Ale nie trzeba brac ich pod uwage. onsil owszem robi, robil i pewnie bedzie robil badziewne zestawy, ale wsrod nich jest kilka wyjatkow takich jak Maestro, Tango...

Pozdrowionka

i tak dodam ze moze ona i garja jako tako ale porownując je do wiekszosci kolumn do 1500zł to kiepsko wypadają i zadnych uprzedzen do Tonsilu nie mam, sam kiedys posiadałem BOLERO 200 i miło wspominam chodz wydobywjacy sie z nich dzwiek zupełnie odbiegał od naturalnego...

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.