Skocz do zawartości
IGNORED

A moze by tak wspólne LOGO

vanvideo

Rekomendowane odpowiedzi

a potem jakies karty rabatowe w sklepach z naszymi "zabawkami" :)

- dzien dobry

-dzien dobry chcialem kupic krella kav

- niem teraz czasu prosze sie umowic na odsluch

- ale ja mam karte lukara !!

- ah tak , to upust 25% ,zenek zapiepieprzaj z tymi proacami bo pan bedzie sluchal!!, zapraszam pana do pokoju kawa ,herbata?

- nie nie dziekuje ja wiem jak to gra

-juz pakuje i zapraszam ponownie ,a ten oto king cobra w prezencie od firmy, zycze milego dnia

-sp***dalaj .....dupolizie

- dziekuje panu

:)

no i wlasnie po to tu siedzimy zeby ustalic co "tam "ma byc wiec sie nie czepiaj a justownie na tym etapie i to jeszcze w napisie ktorego i tak pewnie nie bedzie naprawde nie ma znaczenia. jak masz jakis pomysl to poprostu napisz:)

pozdrawiam michal

Panowie - moim zdaniem ten ostatni projekt jest malo przejrzysty - szczegolnie poczatek nazwy do gory nogami.

Netboy - jak mozesz wyprowadz kabelek z przeciwnego nausznika - w ten sposob poczatek bedzie czytelny.

Nie powiem - szybki jestes, ale to chyba z racji wykonywanego zawodu:)

Teraz tylko prosze popraw, aby napis zaczynal sie nizej i ogolnie mial mniejsza czcionke i bedzie super.

Oczywiscie tylko moim zdaniem, a Ty (Wy) jakie macie odczucie?

-> Hiena-podrobka - który pomysł ??? ten mój na początku wątku ? Może wobec tego poszukamy jakiegoś zdolnego grafika, który by to zrobił i zaporoponował na forum ;-D Jutro zapytam u siebie w pracy; może coś wykombinuję

A mi tam najbardziej podobal się ten pierwszy... więcej, górny napis bym usunął. Im prostsze, tym lepsze - IMHO nie chodzi o to, aby epatować, ale być rozpoznawalnym.

A jak byłby taki, żeby udało się go z folii wykroić (tzn. w jednym kawałku)? Co wy na to?

PS. Kiedy będą koszulki? ;-)

Witam,

a moze by tak w koncu zrezygnowac z "Nieoficjalnej strony grupy dyskusyjnej..."

Wydaje mi sie, ze juz niewiele wspolnego mamy z pl.rec.audio i strona www zyje wlasnym bytem.

Zreszta tam juz taka bieda, ze wstyd sie przyznawac ...:)

Wtrącam moje trzy grosze. Po pierwsze żadnych obcych wtrąceń w tekście. "Wszak Polacy nie gęsi i swój język

mają " ( Kochanowski ? , jak mnie pamięć nie myli ) . Po drugie jak słusznie zauważył gutten, słuchawki nie są żadną grupą reprezentatywną dla zagorzałych stereomaniaków.

Prędzej w logo ujrzałbym np "ślimaki " albo jakąs piękną triodę ( lampeczkę oczywiście) . Najbardziej jestem za druga opcją . Takie logo, da więcej do myślenia " nie zrzeszonym " :) Oczywiście pomijam w tym momencie syzyfowe dysputy o wyższości ...

Panowie graficy do pracy !!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.