Skocz do zawartości
IGNORED

A moze by tak wspólne LOGO

vanvideo

Rekomendowane odpowiedzi

A może by tak... po polsku napisac w tym logo ??? Na przykład: "Jestem z

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) " ... lub coś w tym stylu :-) Moim zdaniem od strony graficznej świetnie prezentuje się napis "pl.rec.audio nieoficjalna strona grupy dyskusyjnej", jaki znajduje się górze strony ... może by tak w tym kieruku spróbowac ??? Jednoczesnie dodam, że pomysł netoby'a jest również godny uwagi... te słuchawki nieco przypominają małpkę z adresu mailowego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

bo one maja ta malpke przypominac i to sie kojazy wiec po co pisac adres www lub cos w tym stylu ?

a co co maja wiedziec to i tak beda wiedzieli a z kolei "dresy" nie skojarza :)

pozdrawiam michal

-> netboy

Faktycznie, pewna dyskrecja byłaby wskazana, m.in. z powodów ogólnie znanych i wymienionych już w tym wątku :-) Ale z drugiej strony... taki emblemat mógły nieco - że tak powiem - promować forum, zatem składam propozycję kompromisową: "audio.lukar member" (ale może by w kilku językach opracować to sformułowanie). Bo ja bym wolał mieć taki emblemat po polsku ;-D Poza tym małpka jest bardzo OK.

uszanowanie,

krzych

p.s. tak mi teraz przyszło do głowy - ale tu już musiałby się wypowiedzieć sam Lukar; ja nie bardzo znam się na informatyce, serwerach itp... - co myślicie o tym, żeby dla forumowicze mogli korzystać z adresu mailowego zawierającego np. [email protected] ???

dobra na dole "audio.lukar menber" pasuje a teraz co u gory? ale w kilku jezykach ? nie wiem zdecydujmy sie na jeden i bedzie sprzwiedliwie bo potem np nalepki w jezyku suachli beda na allero jako szczegolnie audifilskie chodzily 10x drozej od tych po polsku a na forum wszyscy sa rowni co nie? :)

Moim zdaniem swietny pomysl z logiem. Prosze po prostu przedstawiac propozycje i gremialne mam nadzieje uda sie zdecydowac na obowiazujace logo. Byloby milo.

Pomysl z mailem tez fajny, ale to juz Lukar...

Pewnie bede problemy natury technicznej (moze oplaty na maile), ale fajnie by miec jeden mail tylko do audio.

Pozdrawiam.

->netboy

No tak kwestie lingwistyczne są dość skomplikowane :-) Może ustalmy, że po polsku (bo to w końcu polskie forum np. nie spotkałem tu rodowitego "pana etranżera") Widzę, że akceptujesz propozycję audio.lukar.memeber - moim zdaniem tam "małpka" ze sluchawek jest naprawdę niezła. :-D

-> hiena-podrobka - ja na tem przykład byłbym gotów płacić co miesiąć "abonament" za TAAKI adres ;-)

A ja proponuję, żeby był długi napis, np. "pl.rec.audio nieoficjalna strona grupy dyskusyjnej", albo inny, ale tak ułożony (zawinięty), żeby zastąpił ten niby kabelek. Czyli słuchawki w środku, a od nich odwijający sie kabelek-napis. Tekst ew. powtórzony parę razy, gdyby był za krótki. I wtedy już u dołu bez napisu "lukar...", a napis "muzyka to moje życie" mógby być w środku, wewnątrz słuchawek.

no to jak po polsku to nie ma "member" tylko adres bez http bo jak ktos na to nie wpadnie to i tak nie ma czego tu szukac :) no to teraz tylko gora i kolorki

pozdrawiam michal

[obrazekLUKASZ-101906_1.jpg]

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.