Skocz do zawartości
IGNORED

Co Ci szkodzi ? zajrzyj, ciekawy temat !

JubY

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem tu po raz pierwszy i czuje sie troche zagubiony (przyzwyczajenie do phpbb?) i dlatego przepraszam jezeli cos zrobie nie tek np. powtorze sie z tematem ;|

A wiec do tematu.

Poszukuje bowiem glosnikow (pary ?) i niewiem jeszcze co bedzie lepsze, czy stereo, czy cos w stylu ala-kino, poniewaz w tych sprawach jestem kompletnie zielony i licze na fachowa porade ;] Moze cos o problemie - szukam sprzetu (moze byc z drugiej reki ;] ) i tak jak w temacie zalezy mi na pozadnym basie (duzo huku i wogole - dyskoteka) ;] nie jestem zadnym audiofilem, muzyki slucham prawie kazdej, zaleznie od nastroju ? zadko, poprostu cos wpadnie mi w ucho to play i nie liczy sie opinia kogos, mi sie podoba wiec slucham ;) ale lubie czasem siasc wygodnie odkrecic galke "volume" ;) to jest to , zwlaszcza szybkie kawalki, czy techno ;d dlatego szukam cos co bedzie dobrze brzeczec przy sporych obrotach ;]

mysle ze to wystarczy ;d nie ? pytajcie bede odpowiadal

no i tak, tez mam dylemat co wlasciwie chce :

1)stereo

2)kd

3) 1 lub 2 + sub

jezeli ktos moze mi pomoc to zapraszam, postaram sie sledzic na bierzaco temat i odpowiadac na pytania ?

co do kasy na glosniki to wiadomo realia polskie sa jakie sa, w dodatku w moim wojewodztwie jest chyba najwieksze bezrobocie w polsce, z miastem nie lepiej (sorry troche sie pozale) dlatego wiem ze to skromna sumka ale jakies 1500 pl sie znjdzie w miere mozliwosci moze cos sie uskrobie do 2 patykow, no ale gdzies taki przedzial 1.5-2

moze cos o moich (ostatnich) doswiadczeniach:

niedawno (pare dni temu) ogladalem altusy z nowej seri (lol) przekonany ze te pudla maja wielka moc - zawiodlem sie, to nie bylo to czego szukalem, rowniez slyszalem negi na temat altuskow i chyba musze przyznac racje ;/

pozdro, dzieki i czekam na odpowiedzi ;]

Robert

https://www.audiostereo.pl/topic/7171-co-ci-szkodzi-zajrzyj-ciekawy-temat/

ok, wszystko ok, ale bardzo prosze o porady, np ja bym radzil stereo firma x produkuje super sprzet za male pieniadze (male pojecie wzgledne, ale przystosujmy sie do moich zasobow) sprzet fajnie gra itd . . . . . . no ale rowniez warty uwagi jest sprzet firmy y mysle ze to bedzie itd . . . .

ludzie naprawde was prosze o porade, bo jestem laikiem w sprawach audio - glosniki i nie mam do kogo sie zwrocic, a ze sprzedawcami w sklepie roznie bywa, jak sami wiecie badz nie ;|

pozdro, czekam na porady

otwórz wyszukiwarkę, wpisz "techno 1500", przeczytaj wątki. pewnie będziesz miał pytania, więc otwórz wyszukiwarkę, wpisz je, przeczytaj. itd. aż nie będziesz mógł znaleźć odpowiedzi. wtedy pytaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.