Skocz do zawartości
IGNORED

Za ile sprzedają u Was HK 670?

kook

Rekomendowane odpowiedzi

Coraz bardziej oswajam sie z mysla, ze bede kupowal nowy wzmaczek HK670 i szukam teraz informacji, gdzie mozna go kupic jak najtaniej.

1. SKLEPY - u nas w Toruniu cena to 2099 i nic taniej. Wiecie moze ile bierze MediaMarkt albo inne sieci?

2. INDYWIDUALNI IMPORTERZY - macie moze namiary na kogos PEWNEGO i SPRAWDZONEGO?

Dziekuje za pomoc!

https://www.audiostereo.pl/topic/7120-za-ile-sprzedaj%C4%85-u-was-hk-670/

W Media Marktach w Wawie sprzedają HK 670 za 1799 PLN, HD 750 za 899 PLN. Sam zastanawiam się właśnie nad kupnem tego zestawu, jednak kusi mnie również NAD C352/C542. Oczywiście drożej : 2480 + 2200 - 10 % promocja. Czy moglibyście mi naświetlić temat - warto płacić więcej za NAD-a ?

Ps. Słyszałem że tego Harmana już nie produkują, to co jest w sklepach, to resztki z magazynów. Prawda to ?

NIe produkują już JBL-i serii LX ale z tego co wiem i patrzałem na stronie producenta www.harmankardon.com to jeszcze w katalogu HK-HD750 jeszcze widnieje w ofercie jak chcesz się czegoś dowiedzieć to zadzwoń do DYSTRYBUTORA

Pozdrawiam SZUMI

HK670 zastepuje HK675, a HD750 - HD755. Zmienia sie nieco design (wiecej srebra), a czy tez cos w srodku, to sie dopiero okaze, bo z dostepnych mi skapych opisow specyfikacji technicznej nie widac jakis znaczacyh roznic.

H-K to opcja dla zaprzyjaznionych z ta marka. Dodajac nieco wiecej grosza mozna przejsc w zupelnie inne rejony hi-fi i np. NAD jest tego dobrym przykladem, na poczatek. Tak mi sie kiedys zdarzylo, ze padl laser w CDP NAD 421 (nadmierna eksploatacja :-) i z braku laku zdecydowalem sie na pozyczke z zaprzyjaznionego sklepu. Na pierwszy ogien poszedl CDP Technicsa PG4. Dzwiek bardzo lekki z akcentem na wysoki bas i nienaturalne wysokie tony. Wokale w dalekim planie i kompletnie nieprawdziwe. Za to wspaniala scena i doskonale efekty trojwymiarowe. Jak powracalem do tego zestawienia od innego mojego systemu opartego na rotelu to bol sciskal gardlo. Wlasciciel sklepu podal mi do przetrenowania inny CDP, tym razem od H-K. To juz byla totalna katastrofa. HK 740 gra jak potluczony. Duzo wszelkiego typu dziekow w kompletnym nieuporzadkowaniu. Duzo bylejakiego basu, agresywna gora, Ogolny balans kompletnie wypaczony. Gra to jak glosniejsze radyjko samochodowe. Przesiadka na nawet tajtanszy NAD czy Rotel jest jak wejscie z rozpalonego sloncem piachu do morza - ulga! Radze naprawde przed wydaniem pieniedzy zastanowic sie, czy nie warto odczekac kilka miesiecy i kupic cos sensownie grajacego.

pzdr

soso

Jeżeli chodzi o cenę to miałem ofertę ( nowego) z allegro za 1650 pln . W Krakowie jest do dostania w Plazie za 2600 w komplecie z HD 750.

Jest to mój nowy sprzęt po przesiadce z KD i mimo wszystko polecam ( jeszcze tylko kolumny ,mój typ to JBL XTI ). Zanim go kupiłem słuchałem Nada .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.