Skocz do zawartości
IGNORED

a teraz na poważnie

tudor81

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...
  • 3 lata później...

witam, masakra, napisałem temat dawno temu i przez dwa miechy nie było odpowiedzi, zerkałem na wątek często ale nie było odpowiedzi, dziś mi się wspomniało że coś pisałem wtedy :) napewno słuchałem wtedy płyty Toto "Tambu" , widzę żę jednak ktoś odpisał:) wracając do tematu, muzyka po paleniu to jest coś niesamowitego, przenosisz się w inny wymiar , każdy słuchany kawałek mógłby lecieć i lecieć :) może temat się rozkręci i napiszemy co komu dobrze wchodzi!?

wracając do tematu, muzyka po paleniu to jest coś niesamowitego, przenosisz się w inny wymiar , każdy słuchany kawałek mógłby lecieć i lecieć :) może temat się rozkręci i napiszemy co komu dobrze wchodzi!?

A mógłbyś jeszcze doprecyzować co jarasz? Bo nie sądzę żeby takie "efekty" dawał zwykły tytoń.

oczywiście "ziółko" :-P

cygaret nie palilem , nie palę, i nie bedę palił, jakoś nigdy się nie nauczyłem. A od czasu do czasu do relaksiku, i posluchania dobrej muzyczki trochę ziółka nie zaszkodzi

widział ktoś może ile wejść jest na ten temat? prawie 25 tysięcy, a odpowiedzi 10 :-) hehe, dobre

Autorze wątku, po Cannabis dowal się kwasem i przywal w żyłę, dopiero będziesz miał jazdę...! Usłyszysz jak pająk pierdzi i będzies mógł nawiązać kontakt słowny z muchą, a Tercet Egzotyczny zaśpiewa Ci jak Manhattan Transfer. Rano, po przebudzeniu, od razu dwie linie koksu, żeby energia była na kolejną wieczorną sesję!

Fajny, poważny wątek!

Parker's Mood

Świat upadł. Upadli są z tego nawet dumni ...

Autorze wątku, po Cannabis dowal się kwasem i przywal w żyłę, dopiero będziesz miał jazdę...! Usłyszysz jak pająk pierdzi i będzies mógł nawiązać kontakt słowny z muchą, a Tercet Egzotyczny zaśpiewa Ci jak Manhattan Transfer. Rano, po przebudzeniu, od razu dwie linie koksu, żeby energia była na kolejną wieczorną sesję!

Fajny, poważny wątek!

Dzisiaj w galeriach stawia się kupska na piedestale. I to jest sztuka...

ps: czasami człowiek ma wrażenie, że uczestniczy w programie typu "ukryta kamera", bo to wszystko co dzieje się wokół przecież nie jest normalne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.