Skocz do zawartości
IGNORED

[Kupię/pomoc w doborze] Subwoofer Aktywny

garbusik88

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym zakupić jak w temacie subwoofer aktywny.

Zwracam się do was o pomoc w doborze takowego sprzętu oraz oferty ze zdjęciami.

Na ten cel przeznaczyć mogę około +/- 300zł wraz z przesyłką.

Z góry dziękuję i Pozdrawiam.

Za 300:))) dozbieraj jeszcze z 700 to ci starczy.

---------------------

Jakbym miał 1000ziko to bym nie pytał i nie szukał pomocy na forum...

poza tym nie napisałem tego postu po to aby przeczytać, że mam dozbierać jeszcze 3razy tyle.

Poza tym to ma być do użytku tylko i wyłącznie domowego i prywatnego. więc jakieś super hiper nie musi być.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Za 300 zł nie kupisz subwoofera, a duży łomot, pewnie taki jest cel kupna. 300 zł kosztuje transformator do wzmacniacza do subwoofera.

Wg. mnie na tym forum nie uzyskasz odpowiedzi na postawione pytanie. Może na elektrodzie. Pozdrawiam.

P.S. Gdybyś miał 1000 zł to tym bardziej warto by było pytać, bo 1000 zł to początek subwooferów i za tyle też można kupić badziewie.

Na elektrodzie wpisz w szukaj VK7830.

Chłopaki tam testują i co dziwne jest w nim toroid trafo i jedna para tranzystorów toshiba?

Już nie pamiętam,ale do łomotu dobre :-)

Mój sąsiad nie dawno kupił VK7830 całe kino domowe i jak zapuści to normalnie łomot ostry.

Już szykuję się do przeprowadzki ;-)

Na allegro akurat nic szczególnego nie ma, ale jeżeli już to masz używanego Magnata za 199 zł, nowe KODA/TAGA za 299 zł lub używane Yamahy (trochę słabe, ale jeżeli do bloku ...) za 299 zł. Można coś wybrać.

Witam

Mam na sprzedaż subwoofer YAMAHA YST-SW030.

Stan idealny. Ta yamaha na pewno będzie lepsza niż większość no name.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość masza1968

(Konto usunięte)

a aukcje allegro sam potrafię znaleźć.

a za 1k to ja wolałbym se kupić jakieś stereo niż samego suba.

A czego oczekiwałeś? Velodyne?

Suba za 300zł kupisz takiego samego jak "stereo" za 1000zł wink.gif

• Redaktorzy

garbusik88 - zamiast wydać bezsensownie i zmarnować 3 stówy daj sobie na razie na wstrzymanie i albo dozbieraj ze 3x tyle, albo wydaj to co masz na płyty/koncert/wypad do restauracji z dziewczyną.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Na ten cel przeznaczyć mogę około +/- 300zł wraz z przesyłką.

Z góry dziękuję i Pozdrawiam.

Moze ten spelni twoje oczekiwania:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) troszke drozej niz zakladasz ale warto dozbierac te 150 zl.

Ukryta Zawartość

Chcesz to mogę ci sprzedać suba jbl control 10 sub za 350zł + przesyłka, jest to sub wyprodukowany jako uzupełnienie monitorów odsłuchowych jbl-a i

do muzyki nadaje się idealnie a i głośno zagrać potrafi, wzmacniacz 100W RMS, pobór mocy z sieci 225W, głośnik 25cm 100W RMS 4ohm, skrzynia bas refleks o wymiarach ok. 60 cm szerokości na 40 wysokości na 30cm głębokości. Stan idealny a niczego lepszego nie masz nawet szans dostać za tą cenę no chyba że cenisz głośny łomot typu voice craft lub co niektóre stx, ta yamaha oferowana przez kolegów jest niewiele lepsza od voice crafta i nie nadaje się do muzyki smile.gif

Sub w 1998roku kosztował 3200zł a sam głośnik na stronie serwisowej jbl-a stoi drożej niż ja chcę subwoofer sprzedać.

Jak byś był zainteresowany to pisz na maila to ci prześlę zdjęcia i podam więcej szczegółów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.