Skocz do zawartości
IGNORED

TECHNICS mega fajny ampli -jak sądzicie?

ZILDIAN

Rekomendowane odpowiedzi

moze chodziło o to?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tez mi sie podoba :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zilidian moża ja.Co prawda nie mam wykształcenia elektronicznego,ale obserwuję parę lat rynek audio i tak Tobie odpowiem(chcę też być dobrze zrozumiany). Nie ma tanich i dobrych rzeczy.Jeśli chcesz osiągnąć pewien zadowalający poziom soniczny to MUSISZ za to zapłacić(z mojego doświadczenia).Weźmy np tego technicsa-to już niechodzi jaka jest to firma-ale kilka "dyskretnych,oddzielnych" :-)) końcówek mocy za taką cenę -wierzysz w to?Ja nie.Oczywiście istnieją firmy ,które żądają olbrzymich sum za swoje produkty,a ceny te są niczym nie uzasadnione,co nie przeczy temu co napisałem powyżej.Poszukaj "normalnego" wzmaka stereo. Pozdr.

Ano kaszana, bo:

1) gra bardzo cicho (wskazóweczki wskazują 100 W, a gra ciszej niż CA na godz. 10-tej)

2) łatwo go przesterować

3) suchy dźwięk ze słabiutkim basem

4) płacisz wyłącznie za wygląd

• Redaktorzy

"Może on jedynie zyskać na wartości, ale na pewno nie straci. "

Po prostu bezczelność, przecież to kompletny staroć, pamiętam ten model sprzed chyba 6 lat. Jak na amplituner k.d. to prehistoria.

Widzialem go w katalogu Technicsa z '96 albo '97.

Poza wygladem ten ampli nic wiecej sobą nie reprezentuje, odradzam.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.