Skocz do zawartości
IGNORED

Brendan Perry - Ark (dostępność w Polsce)

smykus_likas

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda na to, że moja płyta jest "z prawego łoża". Kupiłem ją za "polską" cenę 37 zł. Możliwe, że przez pomyłkę nie zostałem oszukany :).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie będzie innego wydania w EMPIKU niż "oficjalne".

Pytałem w kilku sklepach wysyłkowych w Polsce. W musiccorner stwierdzili, że mogą sprowadzić "oryginał" za 119 zł :). Sklep z Siedlec tłumaczy, że nie opłaca im się sprowadzać bo zdecydowana większość i tak kupi "polskie" wydanie ze względu na cenę.

Tylko, że w tym wypadku nigdzie nie ma adnotacji, że to "polskie wydanie". Podobnie robi np Big Blue Records, tak było kiedyś (nie wiem czy jest) z Sonic (4AD)

A jednak oszukany :(. W piątym utworze tak pod koniec jest delikatny trzask. I nie ma on nic wspólnego z muzyką. Czy ktoś jeszcze to zauważył. A może to taka uroda mojego egzemplarza. Ciekawe czy na nie polskim wydaniu też jest i czy jakość tłoczenia przekłada się na słyszalną różnicę.

Kurcze, też zrobili mnie w jajo i kupiłem GM :(. Na szczęście nie mam trzasku na 5 kawałku. I jakość też dobra. Nawet nie przyszło mi to do głowy, że nabyłem polskie wydanie.Swoją drogą wydanie Sonica DCD to jedno wielkie g...I tak musiałem kupić jeszcze raz 4AD a Sonica mam do discmana.

A na koncert tego Pana ktoś się wybiera?;-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Ja widząc te 37 zł pomyślałem, że w końcu ceny płyt zaczynają być takie jak zawsze powinny. Może kiedyś sprawdzę, czy jest słyszalna różnica między tłoczeniami. Ogólnie płyta jest dobrze zrealizowana.

Ja mam z Rock-Serwisu - 33,75 zł

ZAP TeXtreme Reference Monitor, ART Loudspeakers Deco 8, Triangle Australe 260, Cabasse Clipper / Audion Sterling, Bladelius Brage / Denafrips Pontus II / Moon 260 Dt / Pioneer N-70ae

Właśnie odebrałem przesyłkę z Rock Serwis.

Sales, marketing & distribution: Kartel Music sp. z o. o.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

jarex, 30 Cze 2010, 23:15

>A na koncert tego Pana ktoś się wybiera?;-)

Ja np. się wybieram ;) Mam bileciki na koncert 16.07. na dziedzińcu zamkowym w Poznaniu.

Mam nadzieję, ze się nie zawiodę bo IMO "ARK" to naprawdę niezły album.

Jak możesz to podaj nr IFPI wybity na krążku

Sprzęt studyjny i oprogramowanie studyjne. Edytory, sekwencery, stacje robocze (DAW), authoring, stoły, maszyny i linie replikacyjne.

@Yayacek

Jest tylko zewnętrzny: LP76. Chociaż nie jestem pewny co do tej ostatniej cyfry. Może być 8 ale raczej 6 :)

Nigdzie nie ma, że to tłok GM

@Mogos

Żadnego trzasku nie wychwyciłem

Tak "wygląda" numer 5 na płycie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jeszcze jeden "zrzut", tym razem cała płyta "przeskanowana" TT DR

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.