Skocz do zawartości
IGNORED

macie jeszcze marzenia?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

a, 20 Maj 2010, 21:22

>pora umierać czy jak?

Nie za bardzo się rozmarzyłeś? ;)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość

(Konto usunięte)

fox733, 21 Maj 2010, 15:01

>a, 20 Maj 2010, 21:22

>>pora umierać czy jak?

>Nie za bardzo się rozmarzyłeś? ;)

sam widzisz, w jaki romantyczny nastrój wprowadza człeka podróż do Paryża

ale-ale: czyżbyście jednak nie mieli PRAWDZIWYCH marzeń?

ale-ale: czyżbyście jednak nie mieli PRAWDZIWYCH marzeń?

Chyba naprawdę chcesz wiedzieć..

DOSKONAŁÓŚĆ

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie, chyba jednak można.Którz nie chciałby być DOSKONAŁY??? Ja chcę i się tego nie wstydzę!

a

22 Maj 2010, 21:13

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 177 / 221 / 0 jozuehyt, 22 Maj 2010, 20:55

>oni nie mają takich doświadczeń u siebie, że można tak do kogoś iść i wp***dalać i chlać na koszt

>gospodarza bez końca

doskonale wiem, o czym mówisz - parę rodzin się tak u mnie żywi i poi ;-) powoli jednak zaczynam wątpić, czy jest to aż takie "zabawne" - ludzie pier**lą w kółko te same komunały i truizmy, nie mają zainteresowań, nie czytają, nie bywają, nie myślą i nie czują - egzystują jak te Łyski z pokładu Idy

mnie już przestaje bawić ten brazylijski serial na żywo, ale dla Niemiaszków to może być atrakcja

Narzekasz w innym wątku na ludzi a ty masz jakieś marzenia?

cholera, faktycznie, sobota wieczorem, żona strzela fochy, ja samotnie zmagam się z lekturą Pana Tadeusza(żeby nie było, że nie czytam) czegóż można chcieć od życia więcej...

a, 24 Maj 2010, 20:27

>btw - czy są jeszcze dziewczęta, które można uwieść na poezję?

wiadomo, że są. Znam nawet jednego gotowca, na którego się takie uwodzi:

Na górze róże,

na dole fiołki,

chcesz się ruchać?

Gość

(Konto usunięte)

dla tych, co marzą o pięknej śmierci:

"Mieszkaniec jednej ze wsi w obwodzie lwowskim na Ukrainie utonął w cysternie z samogonem – podaje unian.net, powołując się na przedstawicieli miejscowej milicji. Do tragedii doszło 25 maja.

Jak podaje milicja, ogromna cysterna, w której utonął 63-letni mężczyzna, stała na podwórku przed domem jednego z mieszkańców wioski Ponikowcy.

Nie podano, w jakich okolicznościach mężczyzna wpadł do cysterny z napojem alkoholowym."

>"Mieszkaniec jednej ze wsi w obwodzie lwowskim na Ukrainie utonął w cysternie z samogonem -

>podaje unian.net, powołując się na przedstawicieli miejscowej milicji. Do tragedii doszło 25 maja.

>Jak podaje milicja, ogromna cysterna, w której utonął 63-letni mężczyzna, stała na podwórku przed

>domem jednego z mieszkańców wioski Ponikowcy.

>

>Nie podano, w jakich okolicznościach mężczyzna wpadł do cysterny z napojem alkoholowym."

kurde, tyle dobra się zmarnowało... Chociaż cholera tam ich wie :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.