Skocz do zawartości
IGNORED

Najgorszy sprzet audio jaki kiedykolwiek slyszeliscie.

futu

Rekomendowane odpowiedzi

Piszcie tutaj co z dotychczas odsluchiwanych urzadzen wam sie najmniej podobalo, tylko chodzi o sprzet audio - akladany.

jak dla mnie: Technics SU-A600 to z tych co mialem albo ktos z mojego otoczenia (akurat brata dawny sprzet)

""">ps. mam nowy pomysl na watek;p

>

>ale to juz ostatni - i bede juz powazny """

a to jest wzmacniacz kolumny cd czy cos innego bo nie slyszalem :D:D:D

no temat na bocznicy jest wiec ujdzie

ciężko będzie przebić ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Największa porażka życiowa, to zakup w ciemno słuchawek AKG K-701.

Już chyba z rok czasu się "wygrzewają" podłączone non stop do wzmacniacza i ciągle mam odruchy wymiotne na samą myśl o nasadzeniu ich na łeb.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

sprzet do kitu ale za to jaka duma...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

:D

1. miejsce - zestaw jakichś niedużych podłogówek marki Tangen i do tego chyba 500 czy 710AE.Krew z uszu.

2.Moje własne kolumny podłączone do złej elektroniki.efekt j.w

3.O i bym zapomniał, stare radio Philips z 1959r. !

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

FUTU

W tym watku szukasz fachowej wiedzy???-zwariowales!!!

Lepiej kup szkla i se z drutu zrob oprawki do binokli,bo piszesz jak analfabeta-chciales fachowo-masz.

stary audiofil - gdybys Ty i Twojego pokroju typki pisali na temat bo bylaby fachowa wiedza (wiedzielibysmy jakie najgorsze sprzety mieli czy sluchali uzytkownicy forum audiostereo) a tak mamy przy okazji bezsensowne dopiski jak w prawie kazdym watku

Kiedy sluchalem slabych sprzetow,to Ciebie jeszcze nie bylo na swiecie-jarzysz.

Wtedy nie mialem dobrego aparatu,i nie moglem zrobic zdjec,a sama nazwa nic CI nie powie.

A TY tak notabene-te sprzety najgorsze kolekcjonujesz??-bo Twoje wpisy po prostu sa tak powazne-

-ze az smieszne-wiesz o co chodzi,czy nie??

stary audiofil - tylko z ciekawosci zrobilem watek, nie musze znac sprzetu a nawet nie potrzebuje ale ciekawy jestem tego typu sprzetow....

ps. stary audiofil - dostalem wpisy na PW ze Ty w ogole nie masz zadnego sprzetu audio tylko jakiegos grajka ala miniwieza i tylko piszesz bo Ci sie nudzi czy to prawda?

najgorsze co usłyszałem to... kawałek drutu... Czyzby to wina... futu?

:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.