Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze opinie o JVC AX-1100

jarex

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkie fajne JVC zginęły z allegro i nic dziwnego takie dobre ceny za takie dobre wzmaki, a idioci debatują że handlarze zarabiają i podbijają ceny. Zarobek na sprzęcie audio skończył się 10 lat temu, kto handlował ten wie, kto nie wie ten pier.. głupoty. Amnesia dla ciebie cytat z fajnego filmu (wyścig szczurów) "trzeba było kupić wiewiórkę"

tłusty czwartek

Wszystkie fajne JVC zginęły z allegro i nic dziwnego takie dobre ceny za takie dobre wzmaki, a idioci debatują że handlarze zarabiają i podbijają ceny. Zarobek na sprzęcie audio skończył się 10 lat temu, kto handlował ten wie, kto nie wie ten pier.. głupoty. Amnesia dla ciebie cytat z fajnego filmu (wyścig szczurów) "trzeba było kupić wiewiórkę"

Coś chyba ostatnio komuś interesiki słabo idą na Allegro :-))))) Czyżby szykował się nowy wysyp legendarnych JVC w jeszcze lepszych cenach ? :-)

A skąd pewnosc ze osoba ktora kupila tego JVC czyta to forum?

Bo została zachęcona do zakupu tym wątkiem :-))

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Coś chyba ostatnio komuś interesiki słabo idą na Allegro :-))))) Czyżby szykował się nowy wysyp legendarnych JVC w jeszcze lepszych cenach ? :-)

Arek bez jaj, kto i gdzie pisał o "legendarnych JVC"?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - a swoją drogą nie płaczcie, że poszedł nędzny JVC, macie tu lepszą perełkę ! :-))

Arek bez jaj, kto i gdzie pisał o "legendarnych JVC"?

Ano przedmówca w domyśle, fajne dobre wzmaki w dobrych cenach - w domyśle legenda za grosze :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No na pewno jakiś handlarz sprzedał te 3 fajne wzmaki i teraz siedzi na bahama, a idiotom niech gul skacze. Sam się zastanawiałem nad kupnem a-x7 którego poleciłem.

tłusty czwartek

nie wiem co miałeś na myśli z tą wiewiórką ale ok. Widzę że na tym forum to jeden drugiego najchętniej by pozabijał za wyrażenie swojego zdania. A ja ci podam inny fajny cytat tym razem z polskiej kinematografii "Dzień świra" - "moja jest tylko racja i to święta racja bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza". Ludzie tutaj zachowują sie dokładnie tak jak ten cytat ukazuje.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Urządzenia powinny kosztowac tyle ile chetni aby je kupić beda chcieli zapłacić za na nie.

Na szczęście jest to regulowane przez popyt i podaż.

Dlatego o jakości dźwięku nie decydują wydane pieniądze a wiedza tego kto je wydał. Bardzo cenna wiedza.

Chyba lepiej wydane 400 zł niż 4500 za technicsa z allegro. Krytykujący też powinni pomyśleć co krytykują i ile to kosztuje.

E tam, jak ktoś kupi tego Technicsa, to chyba i kolekcjonerskie Punto z 1997r. za 12.000 zł zejdzie ;-)))

Podnoszę - AX 1100 to dobry wzmacniacz - warto go mieć.

747 czyżby ten jvc co teraz jest na allegro był twój? Bo tak z dziką pasają walczysz w tym temacie że zaczynam nabierać podejrzeń xD

Proponuję aby moderacja zamknęła ten wątek, ponieważ przez 10 miesięcy nikt nie był w stanie odpowiedzieć na moje postawione pytanie: jak gra ten wzmacniacz?

Reszta jest tylko biciem piany, bez żadnych konkretów.

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

>Jarex

Oczekujesz zbyt wiele. Nikt nie jest w stanie opisać obiektywnie jak gra ten klocek.

W róznych konfiguracjach bedzie spisywal sie różnie.

Najlepiej jest dowiedzieć sie jakie były założenia konstrukcyjne i w jakiej konfiguracji inżynierowie go testowali.

Wtedy bedziesz miał pewność że jest to konfiguracja optymalna dla niego.

Oczywiście zawsze można podać opinie subiektywne.

Tzn, jak sie ten JVC spisywał w danym systemie w stosumku do innych wzmacniaczy.

Jak widzisz było już kilka subiektywnych wypowiedzi oceniajacych ten wzmacnacz w samych superlatywach.

Jarex skoro przez 10 miesięcy tak cie męczy ciekawość, to poprostu go sobie kup.

Masz okazje jest teraz na allego.

I tym sposobem rozwiążesz swój problem :)

>Jarex

Nikt nie jest w stanie opisać obiektywnie jak gra ten klocek.

ten klocek gra elegancko, można porównać go do sony es, gra świetnie w każdym zakresie, to co niezbędne, to należy dobrać odpowiednie kolumny, ale to tylko ze względu na gust słuchacza.

Klocek ciążki, ma duże trafa, dużą wydajność prądową, duże kondy, alpsy, regulacje barwy, duże terminale, jest muzykalny, nie syczący w górnych rejestrach, z niskimi radzi sobie doskonale. Można powiedzieć, że jest uniwersalny, a to oznaka dobrego sprzętu.

Wygląd ma trochę niedzisiejszy, ale mimo to, wygląda jak rasowy wzmacniacz. Nie ma co deliberować, trzeba go kupować, bo się marnuje stojąc bez prądu.

jeśli podpuchą, jest wpis discomaniac71, to masz specyficzny światopogląd, zyzio

Podpuchą jest walka przeciwników ze zwolennikami tego wzmaka - podsyca to apetyt ewentualnego kupca - dreszczyk emocji - jak to jest z tym klamotem ? - a może jednak to niesamowity kloc ? Bije się taki z myślami i w końcu nie potrafi znaleźć sobie miejsce, więc ukojeniem jest udział w licytacji ;-)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.