Skocz do zawartości
IGNORED

Czasopisma AUDIO, HI-FI, AUDIO STEREO oddam w dobre ręce

czeremosz

Rekomendowane odpowiedzi

Oddam w dobre ręce zainteresowanej osobie z Krakowa lub okolicy dużą ilość archiwalnych numerów AUDIO, HI-FI MUZYKA, AUDIO-VIDEO, HI-FI CHOISE. Czasopisma z lat 2000, najnowsze z 2/2010. Warunek odbiór osobisty + butelka strawnego trunku. Wysyłka wykluczona. Kto pierwszy ten lepszy. Zgłoszenia na priva.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-22580-100007631 1270814708_thumb.jpg

post-22580-100007632 1270814708_thumb.jpg

post-22580-100007633 1270814708_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 3 tygodnie później...

ja jestem zainteresowany tylko muszę omówić wszytko z moim człowiekiem z karkowa i się odezwę

"...Wolność albo jest pełna albo jej w ogóle nie ma, bez wolności nie ma rozumu, nie ma sprawiedliwości, nie ma dobrobytu, nie ma człowieczeństwa..."Michał Bakunin

• 3 tygodnie później...

Mam do oddania ok. 50 egzemplarzy czasopism audio (Audio, Hi-Fi itd...), luźe numery z lat 2006-2010.

Odbiór raczej osobisty w Tarnowie..

Chętnych zapraszam na PW.

Pozdrawiam, Rck.

• 2 lata później...

Mam do oddania:

Hi-Fi i Muzyka 16 numerów: 1997 – II, 1998 – II, XI, XII, 2000 – nr IV, 2002 – nr IX, 2003 – nr IX, 2004 – nr II, 2005 – nr I, III, V, 2006 – nr VI, VII-VIII, X, 2008 – nr XI, XII

Audio 15 numerów: 1998 – nr III, VII, 2000 – nr VI, VII, VIII, X, 2001 – nr VII, 2004 – nr XI, 2005 – nr IV, 2007 – nr XII, 2008 – nr II, 2009 – nr II, III, XII, 2010 – nr XII

Audio Video 9 numerów: 2009 – nr III, IX, XI, 2010 – nr II, IV, V, VI, VII-VIII, 2011 – nr V

Sound-Vision 3 numery: 2001 – V (01), VI (02) pierwsze 2 numery, 2003 – nr VII-VIII (26)

What Hi-Fi Awards’09

W sumie 44 numery do poczytania albo rozpałki;) Zaznaczam, że są w różnym stanie. Tylko odbiór osobisty w Białymstoku, najlepiej całość. Za ile, sam nie wiem... Nie chcę zarobić, tylko mieć temat z głowy. Może jakiś odsłuch u zainteresowanego celem poznania przeze mnie możliwości innego sprzętu? Wyjście na browarek? Inne propozycje? Proszę pisać na priva.

Bluesound Node ▶️ Synthesis Roma 96DC+ ▶️ B&W 706 S3

• 2 tygodnie później...

Witam ponownie, wymieniona wyżej lista uszczupliła się o 2 numery Hi-Fi i Muzyka, tj. 9/2003 i 2/2004.

Reszta jest aktualna, czekam na chętnych do odbioru za symboliczny uścisk ręki do środy wieczorem. Później gazetki lądują przy kontenerze na śmieci albo dam aukcję na allegro od 1 zł. za całość. Sterta leży w kuchni już jakiś czas, porządki przedświąteczne za pasem i napięcie domowe rośnie:)

Witam ponownie, wymieniona wyżej lista uszczupliła się o 2 numery Hi-Fi i Muzyka, tj. 9/2003 i 2/2004.

Reszta jest aktualna, czekam na chętnych do odbioru za symboliczny uścisk ręki do środy wieczorem. Później gazetki lądują przy kontenerze na śmieci albo dam aukcję na allegro od 1 zł. za całość. Sterta leży w kuchni już jakiś czas, porządki przedświąteczne za pasem i napięcie domowe rośnie:)

chetnie odbiore ... w białystoku

chetnie odbiore dzisiaj z białegostoku

Informuję Wszystkich, że mój "problem" został rozwiązany przez radmac5, także propozycja jest już nieaktualna.

• 9 miesięcy później...

Znów nazbierało się trochę czasopism, które chętnie przekażę zainteresowanym. W sumie ok. 40 egzemplarzy Audio-Video, Audio, Hi-Fi, oraz kilka ciekawych w wersji angielskiej. Więcej szczegółów mozna wypatrzeć na fotografiach. Zasady podobne, odbiór osobisty + butelka strawnego trunku. Lokalizacja Kraków Podgórze. Więcej szczegółów na priva. Tel 501 749 545. Nie odpisuję na SMS[

Ukryta Zawartość

post-22580-0-60228100-1388661534_thumb.jpg

post-22580-0-04668200-1388661547_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.