Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki sprzet klasy HI-END z lat 80tych do THRASH METAL u?

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

no ale podobno sprzet z lat 80tych odstepny na allegro ma duzo wspolnego z trash metalem...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

to ja Ci się foxiu wpiszę

co nasze to nasze - do rocka tylko STRUSS - miałem prawie wszystkie kolejne od 1980r i zawsze była rockowa jazda - przecież producent to prawdziwy "stonsiarz"

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Moze jakis stary Rotel ale z lat 80' to Luxmany l430,l210.Ja sluchalem glownie gotyku na Luxman l210 i jestem bardzo zadowolony z tego wzmacniacza, te Luxmany sa wyjatkowe i ciesza sie uznaniem do dzis. Na moich dosyc duzych glosnikach z Luxmanem gdy puscilem Nightwish bardzo glosno dzwiek byl bardzo czytelny analityczny bez halasu slychac bylo szczegoly a przy tym potega i bardzo przyjemne brzmienie

stary audiofil, 6 Kwi 2010, 17:41 tak sie sklada ze w latach trash metal juz byl. prosze uzupelnic informacje!!!!No chyba ze Slayer Metallica Anthrax i Megadeth nie stworzyly tego gatunku!!!!!!!!!!!!!!!!!

>stary audiofil, 6 Kwi 2010, 17:41 tak sie sklada ze w latach 80-tych trash metal juz byl. prosze

>uzupelnic informacje!!!!No chyba ze Slayer Metallica Anthrax i Megadeth nie stworzyly tego

>gatunku!!!

simon1983, 6 Kwi 2010, 17:55

>Morbid Angel grał trash chyba wtedy morbid angel debiutowal w latach 90-tych (poczatek)i raczej klasyfikowany ich styl jest pod death metal.

nissio

widzisz mieszkasz za ta mala woda,lecz tylko potrafisz krytykowac-a angielski to dobrze znasz???

Tu DROGI POLAKU chodzi o to,ze metal-to metal,a trash-to odpadki,tandeta,szmira,kicz,miernota,lichosc

dotyczy to urzadzen z tego okresu-a TY popisujesz sie nazwami zespolow-po prostu skucha i tyle.

Krytykujesz,a sam piszesz-a wykonales ta nagla potrzebe???

stary audiofil, 6 Kwi 2010, 18:00 coz to za wpis! skoro lubi sie muzyke to powinno sie cos o niej wiedziec!co znaczy thrash to wiem doskonale a tak to thrash uzywa sie za duza woda za mala mowi sie rubbish!!!a co do krytyki to ucze sie szybko np. od ciebie;-) a jaj chcecie sobie robic to proponuje zmienic forum!

cos watek podupada, a ja slucham trash metalu na jakims nowoczesnym badziewiu, a nie na sprzecie z epoki :P

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Foxbat robi sobie jaja, a wy sie spieracie czy istniał trash metal w 80'

Nie trzeba Wam wiele, zeby wywołac awanturę :)

Lata 80' to był najwspanialszy okres trash metalu. Pomijajać tuzy były przecież Xentrix, Kreator, czy rodzimy Destroyer. Poźniej stopniowo wszyscy zaczęli zapominac jak sie rusza lewą ręką na gryfie i tak im zostało.

>Foxbat

Jesli chcesz posłuchac na sprzecie z epoki, z zachowaniem odpowiedniego klimatu to musisz zainwestować w Kasprzaka, przegrac sobie od kumpla 6 kopię kasety i kupić sprzedawane wysyłkowo fotograficzne odbitki wkładek. Tak wtedy wyglądały audiofilskie kolekcje, inaczej nie poczujesz klimatu...

Denon i JBL - o jerzu to musi zagrać trash Show No Mercy albo lepiej dojrzalej South of Heaven

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jeszcze mam gdzieś w piwnicy stosik okładek foto - fakt White to były za przeproszeniem piękne czasy. Do dzis pamiętam Kill`em`ALL pogiętą niemiłosiernie tasme po setnym któryms przesłuchaniu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

caleb66, 6 Kwi 2010, 21:15

>sepultura arise najlepsza plyta

Wolę "Beneath the remains", z niesmiertelnym kawałkiem "Inner self", ale to juz był przedsionek death'u. Max był juz z tych krzyczacych na mikrofon :).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.