Skocz do zawartości
IGNORED

altus 300-koncowka-mikser

qumax

Rekomendowane odpowiedzi

kolejny temat ze znienawidzonymi altusami w tle:/

chodzi mi o pomoc w dobraniu koncowki mocy do tych kolumn szukalem na forum odpowiedzi na to pytanie ale nic konkretnego

nie znalazlem bo pytanie o te kolumny zawsze konczy sie dymem chcialbym zeby wyciagnela z tych kolumn ile sie da,moge na nia wydac max 800zl prosze tylko o nazwe firmy i model,niechce zeby to tylko chuczalo bo nie wykluczam ze kiedys z altusow wyrosnea wtedy wymiana wszystkiego zwiekszyla by koszty

next skoro koncowka to przedwzmacniacz albo mikser wolal bym mikser do ktorego moglbym wrazie czego podpiac druga koncowke(np.komputer»mikser»2xkoncowka»dwie pary kolumn po parze na koncowke) chyba ze sa przedwzmacniacze z taka opcja

co do kasy to poprostu cos taniego

ma to byc sprzet na male imprezy,pokoik 41m/2 czasem w wiekszych czsem w miejszych pomieszczeniach.

jestem na 100% pewny ze chce te kolumny wiec nie piszcie zebym kupil cos lepszego jak narazie ma byc glosno mlody jestem:)

https://www.audiostereo.pl/topic/61731-altus-300-koncowka-mikser/

Czyli rozumiem że ma być głośno, to szukaj jakieś końcówki estradowe z 2x150, 2x200W , Altusy też za wielkiej mocy nie wytrzymają.Z ich ostrością nic nie zrobisz, taki urok tuby.Jedyne co to jakimś materiałem przytłumić.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Najważniejsze ! Weź tego posłuchaj zanim kupisz i nie napalaj się, miałem 110tki i grało to okropnie, zmieniłem wytłumienie, odwróciłem fazę w gwizdku ale to dalej nie było to.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

mogl bys podac jakis konkretny przyklad takiej koncowki bo od 2 dni siedze na allegro ale niewiem co wybrac tykich po 150W jest troche nawed za 250zl sie znajda ale chodzi o cos co nie padnie po 2 godzinach

co bys doradzil w sprawie tego miksera

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.