Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w powiecie krakowskim - lista obecności

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

coś dziwnego się dzieje, znikają mi wątki :-(

organizuję spotkanie, jestem dobrym organizatorem

na pierwszy raz proponuję dania jarskie (może mod jest wegetarianinem?)

sałatka z czarną fasolką, kluski leniwe, ptysie no i może piwo?

oprócz płyt (mam dyskografię BoneyM) mogę przydźwigać amplituner Saba

z batalią kondensatorów i po gruntownym tuningu

proponujcie miejsca i sposób transportu (na auto zbieram)

otwieram listę:

1. ...

2. ...

gdyby było więcej chętnych proponuję dwie tury, o 20 i 1 w nocy

zdjęcie trochę mi nie wyszło, dopiero się uczę:

post-25795-100002828 1265704149_thumb.jpg

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

1.rochu + kot (sąsiada) - mam nadzieję że dla kota znajdzie się też coś do żarcia (najbardziej lubi polędwice)?

2. discomaniac71 + pies (sąsiadki) - ewentualnie sąsiadka także co by nieco zakłóciła "audiofilskom" atmosferę, a ładna cholera jest, w wieku odpowiednim dla Gospodarza (72 lata) i krótko się nosi;) pies zaś z gatunku kundli podwórzowych nie jest aż tak wymagający jak w/w kot ale jest zdesperowany i jak mu gospodarz nie da żreć to najwyżej zje... kota, no ale Gospodarz to człek zacny i na pewno zlituje się nad biednym zwierzęciem

3.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Mała poprawka (raz jeszcze)

1.rochu + kot (sąsiada - ten od polędwicy) + (drugi) kot sąsiada (ucieszysz go jeżeli będzie coś z ryb)

2. ..

Chłopaki wpisywać się, nie ociągajcie się!

rochu, 9 Lut 2010, 10:37

>Mała poprawka (raz jeszcze)

>

>1.rochu + kot (sąsiada - ten od polędwicy) + (drugi) kot sąsiada (ucieszysz go jeżeli będzie coś z

>ryb)

>2. McGyver ze psem teściowej

odległość przeraża czy korespondencyjny odsłuch jest możliwy?

mam szkolny radiowęzeł i podrzucę do odsłuchu kilku członków komisji śledczych plus zepsutego Wassermana

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

1.rochu + kot (sąsiada - ten od polędwicy) + (drugi) kot sąsiada (ucieszysz go jeżeli będzie coś z

ryb)

2. McGyver ze psem teściowej

3. Discomaniak71

4. koobal

Wladz przybądź - mam miejsce w aucie to cię podwiozę.

Słucham tylko muzyki.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Całość powinna wyglądać tak:

1.rochu + kot (sąsiada - ten od polędwicy) + (drugi) kot sąsiada (ucieszysz go jeżeli będzie coś z ryb)

2. discomaniac71 + pies (sąsiadki) - ewentualnie sąsiadka także co by nieco zakłóciła "audiofilskom" atmosferę, a ładna cholera jest, w wieku odpowiednim dla Gospodarza (72 lata) i krótko się nosi;) pies zaś z gatunku kundli podwórzowych nie jest aż tak wymagający jak w/w kot ale jest zdesperowany i jak mu gospodarz nie da żreć to najwyżej zje... kota, no ale Gospodarz to człek zacny i na pewno zlituje się nad biednym zwierzęciem

3. McGyver z psem teściowej

4. Koobal

5.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

rochu

9 Lut 2010, 10:46

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 2412 / 4262 / 9

Czy mogę przyprowadzić jeszcze jednego kumpla?

Nazywa się Smok Wawelski, gustuje w dziewicach. Wegetarianinem raczej nie jest, ale nie lubi baraniny.

Za to w baraninie ale nierogatej (choć kto wie) gustuje sam Gospodarz;)

Gość rochu

(Konto usunięte)

3. McGyver z psem teściowej

4. Koobal

5. Smok Wawelski - dziewice do konsumpcji możesz zaimportować z Chin. Dwie na wieczór mu wystarczą.

6.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Dziewice: towar rzadko wystepujacy w przyrodzie i reglamentowany. Niewielkie zageszczenie zaobserwowano w zlobkach a jeszcze mniejsze w przedszkolach. Poza nimi niemal nie wystepuja. Czyzby w Chinach bylo inaczej?:)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

rochu

9 Lut 2010, 10:53

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 2412 / 4262 / 9

A tak w ogóle to gdzie się spotykamy i kiedy?

Chętnie przywiozę jakieś kabelki do posłuchania.

Ja moge przynieść tabletki na rozwolnienie;)

rochu, jesli zostaniesz prezesem, czemu nie :) lubie doborowe towarzystwo :) na skarbnika proponuje McGyvera...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gość rochu

(Konto usunięte)

foxbat,

źle zrozumiałeś moje pytanie.

Proponowany przez Ciebie Klub Chińskich Dziewic mógłby ex definicione skupiać jedynie dziewice i to raczej chińskiej proweniencji. Stąd moje pytanie, powodowane niejakim zdziwieniem, iz mógłbyś spełniać wymogi przyjęcia do takiego klubu.

Gdyby tak było to Smok Wawelski zapewne chętnie spotkałby się z tobą tête à tête.

Co do nas to najwyżej możemy sobie założyć Klub Wielbicieli Chińskich Dziewic.

Subtelna, acz znacząca różnica.

rochu, a niby dzialacze w takim PZPN to graja? ;) my bylibysmy dzialaczami :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.