Skocz do zawartości
IGNORED

Bezsensowne dwie strony w HI-FI i muzyce.

palton

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Mam na myśli strony HI-FI i m (grudniowy nr. str. 98-99) z "Aktualnościami", czyli zapowiedziami wydarzeń kulturalnych (koncertów, spektakli itp.). Bezsensowne według mniejest to że gazeta dociera (przynajmniej w moim mieście) ok. 16-18 każdego m-ca, podczas gdy większość zapowiedzi że coś się odbędzie w tym m-cu jest już nie aktualna. A więc czytając że coś się odbędzie np. 6,czy 12 grudnia, ogarnia mnie złość, bo czytam to ok. 20 grudnia...Na tyle koncertów bym chętnie pojechał, a tak to tylko jestem wkurzony.

Robert

Ps. Nie piszcie że cała gazeta jest bez sensu, wiem że to taka moda ale nie o to chodzi.

• Użytkownicy+

Nawet jeśli bym dostał gazetę do 7-8-tego danego m-ca, to i tak część była by nieaktualna, a poza tym na następne koncerty zostawałoby mało czasu. Sądzę że powinno to być przesunięte o 1 m-c wstecz.

Robert

Duży dyzio mnie banuje na dzień dobry w swoim wątku (za wytykanie mu chamskich wpisów), a tu ma czelność pisać ? Brak honoru widać...

• Użytkownicy+

modrzew, ja zaczynam czytać od końca, czyli o muzyce, kompozytorach itd. W grudniowym byłem ciekaw recenzji z AS.

Robert

Ps. jacch, inni ocenią kto jest kim.

• Użytkownicy+

Jaro_747 też tak chciałem, ale jak poczytałem wypociny p. jaccha to hmm :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Robert

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Użytkownicy+

jacch, nie tylko ważne jest kto ma rację, ale też jak ją argumentuje. Twoja argumentacja jest na poziomie szamba, więc spływaj razem z nim...

Co do meritum to jest zgoda.W przeciwieństwie do niektórych przedmówców czytam HIFI ( AUDIO również),głównie dla recenzji płytowych.Czytanie w.w.pism nie wyklucza słuchania muzyki.

• Użytkownicy+

Dzisiaj dostałem styczniowy numer HI-FI i ...jest lepiej !!! Najwcześniejsza data koncertu to 14 styczeń, a zdecydowana większość po 20 stycznia. No to już minimum przyzwoitości spełniona, chociaż i tak uważam, że całość powinna być z miesięcznym wyprzedzeniem.

Robert

Czytają forum ;-)!

Oczywiście żartuję, bo przecież ze względu na cykl wydawniczy musieli to przygotować wcześniej. Ale zobaczymy co będzie w lutym.

Jestem Europejczykiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.