Skocz do zawartości
IGNORED

Wymiana radia orygilnego na inne w Seacie Leonie. Jak to zrobić?

Elakustyk

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego względu, że dział autostereo jest tak OBLEGANY przez forumowiczów jak "biegun północny przez aborygenów" postanowiłem przenieść ten wątek tutaj.

Ostatnio chciałem wymienić radio w Seacie Leonie. Po wyjęciu radia i próbie włożenia nowego okazało się, że wejdzie, ale bez kieszenie (szuflady). Wszystko lata, po bokach nie mam zaślepek, ogółem kiszka. Chciałbym wymienić radio, bo w oryginalnym nie było CD. Miejsce na nowe radio okazało sie za wąskie. Czy jedynym wyjściem jest spiłowanie blokujących elementów, ale jak później (przy sprzedaży)włożyć spowrotem oryginlne radio.Proszę o poradę, jak można to zrobić i gdzie kupić zaślepki na boki krótszego nieorginalnego radia? Serdecznie dziekuję i pozdrawiam. El_akustyk.

Odpowiednich adapterów szukaj albo na Allegro (jak nie znajdziesz to pisz do gości którzy mają inne części do Leona, albo skasowane Leony na części), albo jak nie będzie to niestety w salonie Seata, co pewnie będzie drogie, może nawet droższe od nowego radia.

Ale jest forum AUTOSTEREO. A że częstotliwość uczestnictwa tam forumowiczów jest mizerna zdecydowałem się napisać tutaj. Z resztą o powodach napisałem wyżej, wystarczy przeczytać (doczytać):)

Gotomik, 6 Sty 2010, 21:37

>I taki temat dajesz tutaj?? Chłopie to nie ma już forum motoryzacyjnego o Seacie (Seat Klub)?

Ale jest forum AUTOSTEREO. A że częstotliwość uczestnictwa tam forumowiczów jest mizerna zdecydowałem się napisać tutaj. Z resztą o powodach napisałem wyżej, wystarczy przeczytać (doczytać):)

(teraz jest dobrze)

Krawiec, 6 Sty 2010, 22:04

>Nie AutoStereo tylko AudioStereo ;-)

Ja widzę na stronie tytułowej AUDIOSTEREO zakładkę AUTOSTEREO, ale może jestem ślepy.

Dzięki za pomocą. Pozdrawiam serdecznie

trryt, 6 Sty 2010, 21:21

>Odpowiednich adapterów szukaj albo na Allegro (jak nie znajdziesz to pisz do gości którzy mają inne

>części do Leona, albo skasowane Leony na części), albo jak nie będzie to niestety w salonie Seata,

>co pewnie będzie drogie, może nawet droższe od nowego radia.

Dzięki za pomoc. Pomogłeś mi niewiele, ale przynajmniej na spokojnie. Dzięki.

No to drąż temat w tamtym dziale tj. AutoStereo jesli tam niczego sie nie dowiesz to trudno, sprobuj na forum Seat-a ;-)

Wiem czytalem twoj wpis ze tam temat przeszedl echem ale wydaje mi sie ze tu tym bardziej przejdzie.

Uklony Krawiec

Krawiec, 6 Sty 2010, 22:15

>No to drąż temat w tamtym dziale tj. AutoStereo jesli tam niczego sie nie dowiesz to trudno,

>sprobuj na forum Seat-a ;-)

>Wiem czytalem twoj wpis ze tam temat przeszedl echem ale wydaje mi sie ze tu tym bardziej

>przejdzie.

>Uklony Krawiec

Spoko, dzięki. Pozdrawiam.

Sprobuj na www.audiocar.pl strona firmy niejakiego CASKP czyli Pawła. Jest tam forum na ktorym udziela sie caly "profesionalny swiatek polskiego car audio". Chlopaki powinni pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.