Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie na Audioshow 2009

Teo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Skoro nadchodzi Audioshow, to nadchodzi i spotkanie forumowiczów z tejże okazji. Przypominam szczegóły:

1. Spotkanie w czasie trwania wystawy: sobota (czyli 7 listopada), godzina 12:00, hotel Sobieski, okolice szatni na parterze (tu gdzie krzyżyk na planie, czyli po wejściu do hotelu maksymalnie w lewo, kawałek za stoiskami kolorowych gazetek). Planowane atrakcje: coroczne zdjęcie forumowiczów, wymiana myśli w podgrupach, inne: wedle uznania.

2. Wieczorne spotkanie przy piwie: tradycyjnie pub Harenda, ul. Krakowskie Przedmieście 4/6, rezerwacja na "audiostereo.pl" oficjalnie od godziny 20:00, ale spokojnie można przyjść wcześniej. Planowane atrakcje: powszechne ubogacanie się wzajemnie ;)

!!!UWAGA!!! W TYM ROKU W HARENDZIE SIEDZIEĆ BĘDZIEMY SIĘ W INNYM POMIESZCZENIU: NIE w sali najbliższej wejścia, a w następnej - w tej, w której znajduje się bar. Korzyści z tej zmiany będzie kilka, m.in. bliżej nam będzie do miejsca składania zamówień ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/59069-spotkanie-na-audioshow-2009/

Zastanawiam sie dlaczego wlasnie o 12 jest to spotkanie bo zazwyczaj o tej godz jestem w Bristolu by pozniej nie pchac sie w gigantycznym tlumie w pokojach takich jak Ancient Audio czy McIntosh na ,,darmowe,, wino (nie pijam z powodu choroby zoladka)

No nic jesli jednak bede to oczywiscie poznac mnie bedzie mozna po wpietym identyfikatorze z napisem ,,robix,, jak co roku.

robix

Też proponowałbym spotkanie o 1200 przesunąć na nieco później (może na 1500?) - nie każdy będzie chciał przyjechać tak wcześnie jedynie z powodu wspólnego zdjęcia.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Witam. Żeby nie mnożyć wątków mam prośbę o nocleg w Warszawie z okazji naszego Święta tzn piątek sobota i może niedziela. Więcej info w ,,o mnie,, od jutra dostępny tylko pod telefonem. Albo może namiary na tani hotel np pracowniczy, chodzi o cenę niską.

W watku AS 2009 sa wszystkie informacje na temat hoteli najtanszym z nich jest Premiere za 2 osobowy pokoj ze sniadaniem 175 zl ,uwazam to za okazja jesli chodzi o stolice.

Jesli wydaje Ci sie za dsrogo to zostaje tylko Hostel ale to bez lazieni w pokoju i sniadania co uwazam za zbyt uciazliwe przed AS bo zaczyna sie od 10 rano i nie ma czasu by gdzies szukac jakiegos baru zeby zjesc normalny posilek zamiast hamburgera.

robix

• Redaktorzy

na razie zamieszczam mocni skompresowane miniaturki. Do pełnowymiarowych fotek podam linka później

Ukryta Zawartość

post-2651-100001047 1257715937_thumb.jpg

post-2651-100001048 1257715937_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

Zdjęcia w wysokiej rozdzielczości są do pobrania pod:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

No dobra zdjecie w korytarzu juz jest i to trzy razy... a gdzie sa zdjecia z imprezy? chyba tak tam nie staliscie i nie podpieraliście tej sciany a potem kazdy w swoja strone..... Panowie gdzie sa dupeczki , laseczki , jack daniels i zywa impreza. Chyba sie nie pożarliscie o wyższosc lampy nad nie lampa i kabla nad nie kablem? nowy. masza ,, wklejac zdjecia bo na razie to wyglada mi na przymusową zbiorke Harcerstwa polskiego grupy seniorów.

Hehe no cos malo Nas na tej fotce.

Moze ktos kto zna wszystkich pokusi sie o podpisanie od lewej do prawej kto stoi na fotkach.

W ciemnym garniturze z identyfikatorem ,,robix,, to moja skromna osoba:)

robix

• Użytkownicy+

Witam.

Już na forum moje zdjęcia były więc pewnie większość poznaje mnie, w niebieskiej bluzce drugi rząd (czwarty od lewej)- Robert (Palton). Na drugi i trzecim zdjęciu z lewej - Rekin (zacznij znów pisać na forum), Teo (organizator) w niebiesko białej koszuli w pasy, z pomarańczową podkoszulką, Robix w garniturze z plakietką, już się przedstawił(pozdrawiam małżonkę).

Robert

Ps. Szkoda że w Harendzie tylko dwie godziny mogłem być, biegłem na pociąg na 22,30(to był błąd, było trzeba jechać rano).

Ja jestem na pierwszej fotce drugi od lewej – z lampką na głowie. Gdyby mi Bozia więcej wzrostu dała, to bym miał aureolę, jak kolega drugi z prawej.

Po raz pierwszy załapałem się na zdjęcie. Przyznam, że trochę przypadkowo, dzięki sąsiedztwu pewnego pomieszczenia. Pierwsze od góry było wykonywane jako ostatnie. Obiecuję, że za rok przyciągnę jeszcze dwóch kolegów z forum, co by frekwencję podnieść.

robix:

> Moze ktos kto zna wszystkich pokusi sie o podpisanie od lewej do prawej kto stoi na fotkach.

Proponuję, by każdy podpisywał się sam - nie każdy może sobie życzyć, by go przedstawiano.

Proponuję także, by posiadacze zdjęć ze spotkania wieczornego wkleili je w tym wątku. Nie pamiętam niestety wszystkich nicków osób, które błyskały w Harendzie aparatami, więc wywoływać imiennie nie będę ;)

Odpowiadam na wezwanie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.