Skocz do zawartości
IGNORED

elou ... bez jaj ... odblokować XYZeta !!!

gregorjan

Rekomendowane odpowiedzi

kurna co drugi dzień siadam do lektury tego forum, a tu ktoś mnie pozbawił głównego aktora najpopularniejszego ostatnio wątku, co jak co jednej z kulturalniejszych osób na tym forum, oj nieładnie, nieładnie , mi się to nie podoba - w końcu to to jest forum stereo - jak jest kanał lewy to powinien być i prawy ... a administracja powinna być zdecydowanie central

https://www.audiostereo.pl/topic/58792-elou-bez-jaj-odblokowa%C4%87-xyzeta/

Rowniez jestem za odblokowaniem Pawla.

Przeciez kazdy autor sam moze decydowac, kto moze pisac, a kto nie we wlasnym watku. Poza tym, jesli redakcja otrzymuje zgloszenia od userow uskarzajacych sie na czyjes wpisy, to po prostu wystarczy usunac takowe. Bylbym nawet za nie usuwaniem calych wpisow, tylko tych zdan, ktore zawieraja jakies nieprzyzwoite, wulgarne slowa, jak rowniez tych wypowiedzi, ktore sa obrazliwe..., typu: " Ty jestes...taki to a taki...itp." Wszelkie inne wypowiedzi powinny zostawac i to niezaleznie, czy sa czy nie merytoryczne. I niech w koncu wlasciciel watku to ocenia i decyduje co zrobic z delikwentem, a nie redakcja ! Ta niech sie zajmie tylko usuwaniem czesci wpisow jak powyzej.Czy nie mozna wlasnie tak...? I bedzie spokoj.

jak byś tego nie nazwał, przymusu nie ma, zawsze możesz iść na audiohobby i tam się wyżalić, ale pewnie z tamtąd też go wywalili :-)

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

seniortelefono, 21 Paź 2009, 22:15

>opteron, 21 Paź 2009, 22:08

>

>Ty to nazywasz moderowaniem ? Nie rozśmieszaj mnie.

Polacy to takie stwory że prawo najchętniej naginaliby do własnych potrzeb, zupełnie jak z Polańskim, najpierw kastrować pedofili a potem go ułaskawić. Tutaj też, moderować ale tak żeby mi pasowało, nie odwrotnie. To Cię nie śmieszy?

Polacy to takie same stwory jak cała inszość świata, i nie ma co tu dorabiać teorii do nieudolności, jak się zarządza forum to trzeba mieć jaja i zachować neutralność i pierwsze co to tępić chamstwo.

pteron, 21 Paź 2009, 22:36

>czytałem i...?

Może masz problemy ze zrozumieniem tego co czytałeś. Więc Ci pomogę: nie ma ŻADNEGO punktu w regulaminie, który pozwala na zablokowanie Pawła, oprócz odwołania do Netykiety, co w praktyce sprowadza się do podejrzenia o trolling. Więc teraz poczytaj o trollingu, może to zrozumiesz, chociaż tutaj jest więcej subiektywnych kryteriów. W mojej ocenie ostatni okres aktywności Pawła na forum nie wyczerpuje znamion tego "przestępstwa". I dlatego jestem oburzony postępowaniem Redakcji.

gregorjan, 21 Paź 2009, 22:41

>Polacy to takie same stwory jak cała inszość świata, i nie ma co tu dorabiać teorii do

>nieudolności, jak się zarządza forum to trzeba mieć jaja i zachować neutralność i pierwsze co to

>tępić chamstwo.

zauważ że zachowanie xyz można podciągnąć pod przynajmniej kilka punktów regulaminu forum. Nawet jeśli by tak nie było, zawsze regulamin może zostać zmieniony (patrz regulamin), a nam jeśli się to nie podoba to droga wolna. Tego typu wątki nic nie pomogą :-)

pzdr.

gregorjan, 21 Paź 2009, 22:41

>Polacy to takie same stwory jak cała inszość świata, i nie ma co tu dorabiać teorii do

>nieudolności, jak się zarządza forum to trzeba mieć jaja i zachować neutralność i pierwsze co to

>tępić chamstwo.

Święte słowa, dobrze, że chociaż w zakładce Muzyka bardzo rzadko chamstwo gości...

cir, 21 Paź 2009, 22:39

>chłopaki nie rozpaczajcie przeciez macie jeszcze swoj przełacznik

To moze przywiozlbys swoje monobloki na sobote i porownamy sobie...,powiedzmy z malenkim NVA AP20, albo z Rotelkiem - do wyboru. Na poczatek bez zadnego przelacznika - on tylko posluzy nam do wyrownania poziomow wzmakow. Tym razem na innych kolumnach. Prosze bardzo..., dlaczego sie nie zglosisz ? Za klawiatura wszyscy gieroje, a jak sa konkretne propozycje porownan elektroniki, to chetnych zupelnie brak.

opteron, 21 Paź 2009, 22:51

>zauważ że zachowanie xyz można podciągnąć pod przynajmniej kilka punktów regulaminu forum.

Proszę o zacytowanie tych punktów.

Nawet

>jeśli by tak nie było, zawsze regulamin może zostać zmieniony (patrz regulamin), a nam jeśli się to

>nie podoba to droga wolna.

Brawo! Mam nawet propozycję zmiany regulaminu:

nowy punkt :

10. Redakcja zastrzega sobie prawo zablokowania użytkownika XYZPaweł bez podania przyczyn.

opteron, 21 Paź 2009, 22:28

>Tutaj też, moderować ale tak żeby mi pasowało, nie odwrotnie.

No właśnie, tym zdaniem trafiłeś w dziesiątkę. Tak właśnie tu działają moderatorzy.

mareskor, 21 Paź 2009, 22:58

>opteron, 21 Paź 2009, 22:51

>>zauważ że zachowanie xyz można podciągnąć pod przynajmniej kilka punktów regulaminu forum.

>

>Proszę o zacytowanie tych punktów.

netykieta

pkt 3, 5, 6, 7, 11

pkt 16. W razie nieprzestrzegania Regulaminu oraz Netykiety Moderator może zablokować na pewien czas Twoje konto:

>Brawo! Mam nawet propozycję zmiany regulaminu:

>nowy punkt :

>10. Redakcja zastrzega sobie prawo zablokowania użytkownika XYZPaweł bez podania przyczyn.

Nie podoba?

Zmień forum!

Lutek, 21 Paź 2009, 22:58

>cir, 21 Paź 2009, 22:39

>

>>chłopaki nie rozpaczajcie przeciez macie jeszcze swoj przełacznik

>

>To moze przywiozlbys swoje monobloki na sobote i porownamy sobie...,powiedzmy z malenkim NVA AP20,

>albo z Rotelkiem - do wyboru. Na poczatek bez zadnego przelacznika - on tylko posluzy nam do

>wyrownania poziomow wzmakow. Tym razem na innych kolumnach. Prosze bardzo..., dlaczego sie nie

>zglosisz ? Za klawiatura wszyscy gieroje, a jak sa konkretne propozycje porownan elektroniki, to

>chetnych zupelnie brak.

Ty się Lutek zastanów, za takie wpisy można być zabanowanym...

• Redaktorzy

Pardon, XYZ dostal bana za osobiste napaści na dyskutantów, nie zaś za poglądy, które moderacji są obojętne. Ponieważ nie był to pierwszy jego ban (maestro jest dość krewki), tym razem potrwa nie tydzień, a miesiąc.

opteron, 21 Paź 2009, 23:00

>Nie podoba?

>Zmień forum!

Opteron, zaczynam powoli rozumieć Twoją (i nie tylko Twoją) filozofię. Forum musi być jednomyślne, to tak jak z tą linią partii. No cóż, ja wolałbym, żeby się poglądy ścierały. A jeśli chodzi o Twoją radę, to odpowiem tak: jak Pawła nie odblokują to z forum zrezygnuję. Pozdrawiam

Lutek

jestes naprawde fajny facet /ja tez oczywiscie/ kazdy z nas robi to co lubi

mnie ta wasza zabawa w zgadywanki naprawde nie bawi bo nic nie daje

niczego sie nie naucze , niczego wiecej nie zrozumiem ot sztuka dla sztuki całkiem jak prezentacja w sredniowieczu perpetum mobile czy przedstawienia kapłanów egipskich

monobloków nie woze bo mi rozwalaja samochód -nie zmyslam ale jedna sztuka zajmuje cały moj kufer, drugi rozwala fotele z tyłu,pre fotel z przodu.Robie to tylko jak mam serwis

mam nadzieje poznac osobiscie najwiekszego fana redmonitora o jakim słyszałem, moze na AS , moze w Poznaniu /4 grudna robia ciekawe spotkanie/ a moze wybierzesz sie do łodzi na nastepne spotkanie climaxowe :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Redaktor, 21 Paź 2009, 23:09

>Pardon, XYZ dostal bana za osobiste napaści na dyskutantów, nie zaś za poglądy, które moderacji są

>obojętne. Ponieważ nie był to pierwszy jego ban (maestro jest dość krewki), tym razem potrwa nie

>tydzień, a miesiąc.

To już nawet nie jest śmieszne. To jest żenujące.

>cir

Jeszcze dodam, ze masz do mnie bardzo blisko, wiec tym bardziej nie widze problemow. Posluchamy, porownamy a potem napiszesz czy byly roznice w brzmieniu..., a jesli tak, to jakie, czy dalo sie je rozpoznac wskazujac na wzmak, ktory akurat bedzie gral. Naprzod porownamy jawnie, pozniej jawnie z przelacznikiem i jesli ktorys z nas bedzie slyszal wyraznie roznice i uwazal, ze maja znaczenie podczas normalnego sluchania muzyki, to wowczas sprobujemy zgadywac, ktory wzmak (cd-ik) gra.

No i pozniej ladnie opiszemy wrazenia w stosownym watku.

Ja sam jestem ciekaw tym razem co wyjdzie, bo potestujemy na innych kolumienkach.

oj Lutek :)

w sobote jestem w Lesznie/praca/

w niedziele jestem na giełdzie minerałow- takie małe hobby

no sam widzisz ze mam usprawiedliwienie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.