Skocz do zawartości
IGNORED

jamo concert centre (D8 CEN) ile wart?

belmondo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poraz pierwszy w zakladce KINO DOMOWE.

Nie chodzi mi o wartość soniczną głośnika bo wiem, że jest świetny. Tylko ile wart jest używany w doskonałym stanie?

Wiem, że nowy kosztował 800$, tylko nie wiem czy USA czy kanadyjskich.

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/58621-jamo-concert-centre-d8-cen-ile-wart/

Zdjęcie glośnika.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja w 2001r dalem 2450 zł :)A za Jamo concert 11 w Hamburgu zapłaciłem 4000 DM

Denon PMA-2500NE, Denon DCD-2500NE,  PDA GenesisTannoy Revolution XT 8f ,  Kimber Kable 8TC , Technics SL-1200 MK2  + Ortofon 2M Bronze

Tak, tyle kosztowal sam center.Ile teraz może być wart to nie wiem.Już ich nie produkują.A cene kształtuje rynek wtórny.

Denon PMA-2500NE, Denon DCD-2500NE,  PDA GenesisTannoy Revolution XT 8f ,  Kimber Kable 8TC , Technics SL-1200 MK2  + Ortofon 2M Bronze

belmondo, 15 Paź 2009, 12:33

>Aż tyle kosztował sam center?!

>Skąd wogóle te moje pytania? Przypadkiem stałem się posiadaczem takowego:) Więc jaka może być teraz

>jego cena 1500zł?

No to jak juz się stałeś posiadaczem, to o co chodzi? Krypto-ogłoszenie o sprzedaży?

moglbym kupic, albo zamienic sie na moj prawie nowy i doplacic do tego koncerta....bo mam przody dobre, a centra z nowej serii, ktory nie przystaje do nich

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Nie krypto-ogłoszenie. Zakupiłem go razem z Concert 11. Zgadza się jest mi nie potrzebny i będe go sprzedawał. Przeorałem internet i nie znalazłem na ile go wycenić.

Myślę, że forum jest m. innymi po to by zapytać ludzi którzy się tym pasjonują. Bo gdzie mam pytać na forum hodowców kanarków. Czemu odrazu kryptoreklama?

Sprytne. Mam coś do sprzedania, to zakładam wątek, wklejam piękne zdjęcie i pytam za ile to mogę sprzedać. Droga zdecydowanie lepsza niż ogłoszenie w dziale ogłoszenia. Zainteresowanie gwarantowane.

I że niby jak jakiś forumowaicz powie, że za 800zł. to wystawisz za 800, a jak że 5000zł. to za 5000. Dobre.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.