Skocz do zawartości
IGNORED

CDeki DENONA które warto kupic.

rafal735r

Rekomendowane odpowiedzi

KSS-150/210A

1450AR normalnie do kupienia za 500zl.

Na Allegro widziałem 1450AR od 800 do 1200. Dodatkowo, na Allegro wpisali, że napędem i laserem nie jest KSS, a H8147AF, a tego napędu na Allegro nie ma.

Na Allegro widziałem 1450AR od 800 do 1200. Dodatkowo, na Allegro wpisali, że napędem i laserem nie jest KSS, a H8147AF, a tego napędu na Allegro nie ma.

To pulularne lasery, do kupienia w sklepach z częsciami elek i na all.

Akurat taki okres ze ceny wysokie.

?👈

• 4 miesiące później...

a gdzie go wyrwać? ;)

ps. sam wyrwałem dvd-a1, służy mi jako cdek i dac do streamera :)

dvd-5000 nie czyta cd-rów i musiałbym kupować dodatkowy odtwarzacz jako transport.

Ja nie mam problemow z cd-r bo uzywam tylko orginalnych cd (mozliwe ze zboczenie)Gdzie go wyrwac? Ha np ebay uk pojawiaja sie, nie dalej jak 3 tygodnie temu poszedl jeden za 96 £ ale bez pilota.

oba mają taki sam przetwornik - burr brown pcm1704. Muszę powiedzieć że zastosowanie go jako daca poprawia dźwięk w porownaniu do oryginalnego dźwięku streamera (dnp-720ae) nawet z radia mp3.

• 11 miesięcy później...

Się pisało kiedyś na forum, a teraz tylko o nowych i drogich :-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Nie ma już romantyzmu i ciekawości świata :-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

• 2 tygodnie później...

witam,

do Denona AVR x1300w mam Pioniera BDP 180 - do kina się świetnie spasowały. z muzyką jest ok - po bi-ampingu Jamo 626 wyszła bardzo fajna muza, jednakże jakby czegoś brakuje - Pionierek pewnie ma DACa który musi wszystko obsłużyć (kino, muza itd) chciałbym dokupić CD najpewniej Denona - co byście polecili - jakiś używany?

obserwuję DCD 735 (dobre opinie na forum) , DCD 725 oraz DCD 685 - choć ze względu na rozmiar (szerokość do 40cm) pasowałoby mi to maleństwo DCD F100 ale czytam że to do wieży Denona i zwątpiłem

proszę o radę

Z używek (ceny różne) na przykład: DCD-910, DCD-1015, DCD-1290...

Z używek (ceny różne) na przykład: DCD-910, DCD-1015, DCD-1290...

dzięki :-)

te (DCD-910, DCD-1015) można dobrze stuningować z tego co pisze się na forum - jakiego rzędu jest to koszt?

i czy jest to porównywalne/lepsze po tuningu niż nowe DCD 520AE ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.