Skocz do zawartości
IGNORED

najlepsze papierosy

Horst

Rekomendowane odpowiedzi

s.king kiedyś świetnie opisał niezwykłość rewolucji antynikotynowej która postępuje nadal, i oby tak dalej...

rak, choroby serca- miałem super koleżankę która miała zawał, a była akurat sama w domu.. bye

skynyrd, 3 Paź 2009, 22:17

>nie palisz, prawda?

Już od dość dawna nie palę (obecnie sporadycznie), ale nigdy nie paliłem więcej niż pół paczki dziennie (chyba że był to dzień brydżowy lub imprezowy, to możliwe że trochę więcej).

skynyrd

A gdzie napisałem,że ci z fotek umarli na raka,zresztą sam jestem palaczem i wk***ia mnie coraz bardziej ograniczenie swobód obywatelskich na świecie,polegające na wprowadzaniu coraz bardziej kretyńskich zakazów palenia.

Gauloises wcale nie były "non-stop" wszędzie dostępne/za komuny/,pamiętam te czasy bardzo dobrze.

Pojawiały się w kioskach okresowo,uzależnione to było od wymian towarowych z "żabojadami" /barter/.

Przez pewien czas popularna była seria egipskich papierosów - Kleopatra,Nefretiti i coś jeszcze,ale nagle zanikły i tyle było je widać.

Przekleństwem palaczy były natomiast fajki z Albanii,ich zapach żywo przypominał swąd palonych paznokci.

:-))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Palenie

Pytam: dlaczego niepalący

wsiadają bez skrupułów do przedziałów

dla palących? Czemu chcą dominować? Czemu

są wiecznie urażeni?

Mój mały przyjacielu, papierosie.

Spędziłem z tobą więcej czasu niż z kimkolwiek.

Niszczymy sie nawzajem, czule

zobowiązani.

Pytam: dlaczego niepalący

nie doceniają naszej samotności,

naszej niemądrej odwagi, naszego

żaru, popiołu?

Marcin Świetlicki

nie palę...

ALE

do dzisiaj wspominam z wielkim rozrzewnieniem mojego pierwszego, super smacznego papierosa... :-)

to były Camele w miękkim opakowaniu :D

kilka lat temu na 50 naszego znajomego miałam okazję skosztować ponownie Camela... niby aromat ten sam... ale to już nie to, nie ten smak!

>Palenie

>

>Pytam: dlaczego niepalący

>wsiadają bez skrupułów do przedziałów

>dla palących?

Bo nie było już miejscówek w przedziale dla niepalących. Terz już chyba w PKP nie ma gdzie palić, co w sumie jest złe bo palacze jadą z niepalącmi i palą (co mi nie przeszkasza aż tak) gówniane śmierdzące fajki na korytarzu (to ssie :/).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.