Skocz do zawartości
IGNORED

Wrocław - dobry sklep z płytami CD

Undziak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Forumowiczów,

mam krótkie pytanie: czy ktoś z Was mógłby mi poradzić, gdzie we Wrocławiu jest dobry sklep z płytami CD, w którym to sklepie będzie ktoś kto lubi muzykę i będzie mi mógł doradzić? Szukam po prostu czegoś nowego, nowych rytmów, możliwości posłuchania w spokoju... chciałbym w końcu kupić jakaś nowę płytę z której byłbym zadowolony. Wiem, że najłatwiej do Empiku, ale może będzie coś ciekawszego?

Jest tyle niepoznanej muzyki, a ja nie wiem jak ją poznać. Najlepiej gdzieś posłuchać.

Szukam raczej czegoś spokojnego, nie nudnego, jednocześnie nietrudnego w odbiorze.

Będę wdzięczny za propozycje sklepów.

Pozdrawiam

Undziak

Jest taki sklep na Kazimierza Wielkiego, po tej stronie co ten sklep na rogu ze sprzętem audio - Top Hi Fi (to chyba skrzyżowanie ulicy Kazimierza Wielkiego z Widok? - ta która biegnie od Teatru Lalek). Kilkadziesiąt metrów dalej w kierunku placu Dominikańskiego jest taki niewielki sklepik prowadzony przez parę pasjonatów. Mają też komis płyt, nie stanowi dla nich problemu także ściąganie na zamówienie płyt "trudno ściągalnych". Polecam.

ten sklep to De'Molika

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dzięki bardzo. Byłem i jestem zadowolony. Fajny sklep, miła obsługa, posłuchalem parę płyt i na początek wybrałem Bliss. Ciekawa grupa, ciekawa muzyka, jak dla mnie super jakość dżwięku.

pozdrawiam

Andrzej

Panowie a co ma zrobić ktoś, kto lubi kupić sobie nowości z gatunków: elektronika, indie, awangarda, industrial we Wrocławiu?

niestety nic nie może zrobić...

ew. troszkę w Rockers Publishing.

i nic więcej...

syf, upadek, koniec świata

????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.