Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego nie lubiem Reduktora

skynyrd

Rekomendowane odpowiedzi

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Tylko na Was czekam - jak się tu zatkacie - nie plujcie w studnię, bo przygodzi się z niej napić.. kiedyś - chyba że uwielbiacie zamordyzm, cięcie postów i ... Redaktorską opiekę dla niepełnosprawnych

skynyrd, 26 Wrz 2009, 01:06

>

>

>bruner - co to znaczy z tym nocującym ch*jem?

znaczy że nic sie prawie nie dzieje, posucha straszna

lubie poczytać magusa z fanpiwem - mondrze prawiom :-)

ale wiency to tam nic niema - te forum to klenska atoposa,

no bo jakiś durny bełkot jacha czy gustawa to co to jest?

ten bruner zawsze mi wyglądał na łatwo dającego się zmanipulować i wykorzystywać redaktorowi. Do tego stopnia, że w którymś momencie pełnił rolę nadwornego szarika kablującego wszystkich wrogów władzy / redaktora.

ten typ tak ma po prostu.

idzcie do lańcia...na szczescie jest alternatywa, tam jest wolnosc slowa i dyskusji, kilka tygodni wam zajmie zalapanie jakich slow trzeba uzywac i jakie miec poglady , a pozniej juz z górki...zreszta wiekszosc z was nie bedzie miala problemu z dostrojeniem sie bo tam sie najbardziej hardkorowy moher przeniosl i wy w porownaniu z tamtymi fascynatami kaczyzmu to jeszcze ciency jestescie ...ale doucza was...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

hardkorowy moher= zbiorcza nazwa walecznych kaczystów , ktorzy juz tutaj nie publikuja albo publikuja pod innymi nickami, a przeniesli sie wraz z samozwanczym guru lanciem na ah, zreszta guru juz chyba nie jest takim guru z tego co sie zorientowalem, bo banuje, zamyka konta w jakas megalomanie i bolszewie sie bawi...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

corny, 26 Wrz 2009, 10:33

>o! a teraz bruner_ powtarza plotkę Redaktora

>że atopos ma własne forum

>eeeech ta socjotechnika i fakty medialne

bo ma,

forum powstało bo niejaki gustaw miał obrzydzenie na gówno o którym pisał atopos,

ale widać ten gowniarz-gustaw i tu przyłazi znowu

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Kto to jest ten sympatyczny kolo, który zaczął korespondować ze mną na pw?

Znacie osobnika? (ma fajny nick) :)))

Ja jestem ten, którego cień wzbudza lęk > Ty antysemito takich powinno się gazować.

2009-09-24 21:08:28 odpowiedz | przeczytane

do archiwum | skasuj

i po mojej odpowiedzi, której nie przytoczę ze wzgledów obuczajowych:

Ja jestem ten, którego cień wzbudza lęk > Wiadomość zostałą przekazana Panu Redaktorowi

2009-09-26 15:53:43 odpowiedz | przeczytane

do archiwum | skasuj

tu nie ma co się na forum obrażać - tu trzeba gremialnie iść do najbliższych wyborów i wywalić cały ten kaczystowsko moherowy pomiot bo już na wymioty ciągnie kiedy w nowym jorku jego .......ość paraduje.

Trzeba isć na wybory i wrzucić do urn 100% niewaznych głosów a nie wybierać ciągle miedzy gównem a szcynami.

PS

Co to ma wspólnego z Redaktorem?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A ja nie lubiem bo mi nie muwi na banalne pytanie ...

"CZY MOŻESZ WYJAŚNIĆ DLACZEGO WĄTKI O NEW WORLD ORDER SĄ KASOWANE ??????"

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.